Gittigi insan akrabasi.Cahil cühela değilsin de elinde peçeteyle doktora gittiğine inandın mı? Doktor öyle bir muayeneyi kabul eder mi hiç ?
Bende o kısımda takılı kaldım bakalım face mi yoksa gerçek cahiller mi
hanım abla, bu gerçek değilse bile böyle bişey duydum.
bi arkadaşım var ünideydik o zaman.
oğlan bunu darlayıp darlayıp duruyordu sevsen yakın olursun bilmem ne diye.
en son beraber olmaua karar vermişler. bu sefer de tutturmuş ben anlarım doğru söyle oldu mu olmadı mı, kanından anlarım yüzünden anlarım şundan anlarım bundan anlarım.
en son noldu bilmiyorum görüşmüyoruz şuan ama var bu model biliyorum.
kandan geçmiş tahlili yapan ilginç insanlar var.
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın herkesin aklı başka yerde seven pek kalmadı.
Yaptığın ettiğin seni ilgilendirir. Derhal ayrıl. Hakkında laf yaparsa da gay olduğu için ayrıldım aklınca çamur atıyor bana dersin sende.Arkadaslar fake degilim. Kandirmiyorum sizleri. Boyle bir konuyu burda gorsem ben de ayni sizler gibi yorum yapardim muhtemelen. Ama insan basina gelince anliyormus iste. Sandiginiz kadar cahil cuhela degilim. Ben onu sadece cok sevdim. Bir cok seyi gormezden gelip alttan aldim. Hataydi hepsi. Su dustugum hale ben bile inanamiyorum. Lutfen yargilamayin beni. Zaten ruhen cokmus haldeyim bir de siz vurmayin. O pecete olayinda beni kandiriyo galiba. Benden yasca buyuk birisi. Cok iyi bir insan oldugunu sanmistim onun. Ama insan hata yaparak ogreniyo iste. İsin kotusu ortak tanidiklarimiz var arkamdan insanlara laf yapacak diye korkuyorum.
Arkadaslar fake degilim. Kandirmiyorum sizleri. Boyle bir konuyu burda gorsem ben de ayni sizler gibi yorum yapardim muhtemelen. Ama insan basina gelince anliyormus iste. Sandiginiz kadar cahil cuhela degilim. Ben onu sadece cok sevdim. Bir cok seyi gormezden gelip alttan aldim. Hataydi hepsi. Su dustugum hale ben bile inanamiyorum. Lutfen yargilamayin beni. Zaten ruhen cokmus haldeyim bir de siz vurmayin. O pecete olayinda beni kandiriyo galiba. Benden yasca buyuk birisi. Cok iyi bir insan oldugunu sanmistim onun. Ama insan hata yaparak ogreniyo iste. İsin kotusu ortak tanidiklarimiz var arkamdan insanlara laf yapacak diye korkuyorum.
Gittigi insan akrabasi.
Arkadaslar fake degilim. Kandirmiyorum sizleri. Boyle bir konuyu burda gorsem ben de ayni sizler gibi yorum yapardim muhtemelen. Ama insan basina gelince anliyormus iste. Sandiginiz kadar cahil cuhela degilim. Ben onu sadece cok sevdim. Bir cok seyi gormezden gelip alttan aldim. Hataydi hepsi. Su dustugum hale ben bile inanamiyorum. Lutfen yargilamayin beni. Zaten ruhen cokmus haldeyim bir de siz vurmayin. O pecete olayinda beni kandiriyo galiba. Benden yasca buyuk birisi. Cok iyi bir insan oldugunu sanmistim onun. Ama insan hata yaparak ogreniyo iste. İsin kotusu ortak tanidiklarimiz var arkamdan insanlara laf yapacak diye korkuyorum.
abla neler var. ruh hastaları kızları böyle böyle kandırıyo. "yürüyüşten anlayan" varmışBence gerçek değil..
Mümkünmü sence kandan anlamak yada yüzden anlamak..
Boş beleş fikirler bunlar..
Aklıma geldi,Aşkı-memnuda vardıya nihal behlül'le beraber olmuştu,sonra bihtere sormuştu yüzümden belli oluyormu diye..
Buda ona benzemiş resmen..
abla neler var. ruh hastaları kızları böyle böyle kandırıyo. "yürüyüşten anlayan" varmışyüzünden. konuşmasından da anlarmış çocuk demiş ki bi önceki yapardı da ben yapmadım demiş bizimkine. o da diyodu ki demek ki benimle ciddi. aynen aynen..
tanıdığı kadın doğumcu olur bunların hep
Bu ne terbiyesizlik hadsizlik yaMerhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?