Cunku sorsan cok namuslu ama evlenmeden iliskiye giriyor.Namus düşkünü namus timsali erkek, sevgilisinin şeyinin kanını arkadaşı olan kadın doğumcuya götürmüş.
En çok da gururAllah akıl fikir ve azıcık da gurur nasip etsin bu kafadaki genç kızlarımıza.
Yorumum yok.
En çok da gururAllah akıl fikir ve azıcık da gurur nasip etsin bu kafadaki genç kızlarımıza.
Yorumum yok.
abla neler var. ruh hastaları kızları böyle böyle kandırıyo. "yürüyüşten anlayan" varmışyüzünden anlamayı da duydum kadınsı olurmuş yüzü yapanın konuşmasından da anlarmış çocuk demiş ki bi önceki yapardı da ben yapmadım demiş bizimkine. o da diyodu ki demek ki benimle ciddi. aynen aynen..
tanıdığı kadın doğumcu olur bunların hep
vardı tabi. çok da severdim kız kapandı etti kimseyle görüşmez oldı. aileler falan tanışmıştı en son. allah yolunu açık etsinNeler duyacağız acaba daha,cidden üzülüyorum bu gençlere artık..
Ne kadar safmış öyle o kızcağızda,ne hayalleri vardı demekki o öküzle
vardı tabi. çok da severdim kız kapandı etti kimseyle görüşmez oldı. aileler falan tanışmıştı en son. allah yolunu açık etsin
Cunku sorsan cok namuslu ama evlenmeden iliskiye giriyor.
Evlilik oncesi iliskiye karsi degilim ben de yasadim. Ben boyle gereksiz erkeklere karsiyimmm..
herkes aynı şeyi söylüyo ama konu sahibi ayrılmaz arkadaşımTanısa kaç yazar? Doktor peçeteyi muayene mi edecekOlta almanın bu kadarı !!
Yeme bunları yemeee.Basit numaralar bunlar.
Sepetle hatta köpek çek gönder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?