Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Hayatimda gordugum en rezil insanlar siralamasinda birinci oldunuz tebriklerrr
Allah akil fikir versinn boyle adamlara kendinize laf ettiriyosunuz ya ne diyim pesss

Tanısa kaç yazar? Doktor peçeteyi muayene mi edecek Olta almanın bu kadarı !!
Yeme bunları yemeee.Basit numaralar bunlar.
Sepetle hatta köpek çek gönder.

Neler duyacağız acaba daha,cidden üzülüyorum bu gençlere artık..
Ne kadar safmış öyle o kızcağızda,ne hayalleri vardı demekki o öküzle
vardı tabi. çok da severdim kız kapandı etti kimseyle görüşmez oldı. aileler falan tanışmıştı en son. allah yolunu açık etsin

Kizlari rkek ustundur erkegin dedigi olur seklinde buyuten zihniyet, bunuda sorgulamayan beyinler utansin.

Neden kizlar tutup yeni iliskilerindeki adama gecmisini A dan Z ye anlatir. Neden ya adam sana oturup anlatti mi ne halt etmis bunca yil. Kuzu gibi oturup anlatiyorsunuz kendinize sayginiz niye yok?
Insan kendine ne deger bicerse cevresinden o degeri gorur. Siz boynu bukukleri oynayin. Anlatin ne yasadiysaniz sonra gelsin kufurler tehditler gitsin gozyasi salya sumuk.

Eğer doğruysa bile bile lades demişsin. Adamın yan çizeceği baştan belli.
Birlikte olmadan önce konu açsaydın, doktora gidip bekaret raporu al, ne olur ne olmaz derdim. Absürd bir yorum ama durum da absürd zaten.

Cunku sorsan cok namuslu ama evlenmeden iliskiye giriyor.
Evlilik oncesi iliskiye karsi degilim ben de yasadim. Ben boyle gereksiz erkeklere karsiyimmm..

Ben de karşı değilim ki zaten haddime değil de, böyle adamlarla olunca insan kızmadan edemiyo hemcinsine. Bi de hani demiş ya bu adam "beni daha önceki kızlar kandırdı bekaret konusunda" diye. Bence kendi böyle diye diye kandırıyor kızları. Ne insanlar yaşıyor şu hayatta senle benle bir ağzım açık izliyorum yaa.

Yatmadan önce konu açsaydın. Bile bile lades yapmışsın, bu saatten sonra sana ne denir bilemedim. Allah akıl, fikir versin.

Allahım çoluğum çocuğum var yarabbim!!!!

Konu sahibi, senin aklın fikrin nerde, başında olmadığı kesin de.
Cinsellik yaşamak senin neyine?
Peçeteden kan muayene edileceğine inanan bir insan cinsellik yaşamasın yaa, yaşamasın!

O herif seni kullanmış, ortada bırakacak, bunu yaparken de bir güzel tiyatro çevirmiş sana.
Sen neyin derdindesin şuanda?
Sevgilim bana inansın, beni bırakmasın___mı?

bu kadar adi bir insanla yattığım için pişmanım__mı?

ne kadar cahilim, nasıl inandım__mı?

Hangisi?

Yazık hakikaten yazık, genç kızlarımızın kendilerini bu kadar küçültmesine hiç razı gelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…