Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Kadin doğumcu yetmez
Criminal labaratura göndersin teallamm yaaa
Ay afedersiniz de yat yat yat ay bu bakire çıkmadı de
E sen de öķüź çıktın onu napacaz

Peçeteyi mi verdi arkadaşına.la havle Vela guvvete.giz onu ne ara akıl etmişte almış o peçeteyi.sen niye bu adamı adam yerine koyuyosun.lalee ablaya katılıyorum hala görüşmeye devam et Aferin .bu kadar basit mi bu mesele

Akilsizlik etmissin ya naptin sen kizlik kani kokmaz ve kahverengimsi olur adet kani kokar ve kirmizidir

Hayatımda ilkkez duyuyorum böyle birsey pedi gösterip bakacakmış ha... Kaç kızım o adamdan kaç. Çoğu kişide kan bile gelmez o adam yol yapıyor istediğini aldığı için senden. Keşke kanmasaydın eşine saklasaydın kendini.

İnşallah sen fakesindir ya. Allah'ım lütfen genç kızlarımız bu halde olmasın! Elin kolun bağlı olmasa nolacak aklın bağlanmış senin.

Valla ben artık bu tür adamlara hiç birşey diyemicem ,sizingibi kadınlar olduğu için bu tür adamlar var.şu kadarını söylicem her önüne gelenle yatarsan olucağı bu..evet bu karakterdeki adam her önüne gelen sınıfına girer.

Anlamadım o kandan DNA testi mı yaptıracak ? Kendinize böylesi saçma şeyleri niye yaşatiyorsunuz, ileride o psikolojinizi toparlamak için aylarca ugrasacaksiniz . Bi kendinize gelin

Yarı yıl tatili bitene dek var olsun böyle konular. Ben de gönderdim kanlı çarşafı kriminal laboratuvara. Kaynanam kocamin pipisini kestim sanmış. Pipi sağlam, olan bizim çarşafa oldu. Ceyizimdi bir de. Hayır yani pipiyi çıkarıp masaya vuramiyoruz da şüphesini gidermek için. Mecbur gitti dantelli, alnimin akı carsafim.

Sen bakma bu normal insanların dediklerine bacım. Ben seni çok iyi anlıyorum.

Anam kız bide hamile kalma 3 hafta sonra : "Evlenmeden hamile kaldım, bebeği kabul etmiyor ne yapmalıyım ?" topiği görmeyelim

Sanirim sevgilin kadin dogumcu dr arkadasina peceteyi koklatip sonra halkin icine salacak oda koklaya koklaya daha onceki sevgililerinizi bulup bir kac gune delillerle geri donecek
Allah askina bu kadar cahalete kac yasindasiniz gercekten merak ettim

Sen değerlisin, unutma olur mu?
Hiç kimseye kendini kanıtlamaya çalışma hayatın boyunca...
Ne olduysa oldu, bizler hatalarımızla olgunlaşırız. Arkana bakmadan o insandan uzaklaş...

Herkes bu arkadaşa saldırıyor, elbette haklılar. Fakat yapılabilecek en duyarlı yorumu siz yapmışsınız. Teşekkür etmek geldi içimden..

P Pelokaro sen de hatanın farkındasındır muhakkak ve acele ettiğinin de.. Ama sonradan bunun depresyonu ağır olur. Baştan kendini ikna et. Pişmanlık yaşamana gerek yok. Sen çok değerlisin. Her kararınla sen sensin. Hatalarının bile dimdik arkasında dur. Hiçbir şey kaybetmedin. Adamı arkanda bırak ve yoluna devam et.. Tabii ki dersini almış bi şekilde

Midem bulandı yemin ederim

Bi de öküz öyle dedi diye doktora gidip kontrol ettirmiş sağlam mı değil mi diye

Peçeteyi de adli tıbba götürün oldu olacak

Hay Allah sizi emi gülmekten yardın beni şimdi bağıra bağıra gülmemek için zor tutuyorum kendimi

Bidaha nasil bakicaksiniz yüzyüze ? Yatmak diye sıfatmı olur.
Suan derin nefes aldım çok sey derdimde her ikinize..

bakireyim ,yüzeysel 1kere ban yedim . simdi yine ban yiyip bozulmıym.

Bu duyduklarima inanamiyorum . canim sen şaka misim bu adam kim oluyor da seni sorguluyor ya lütfen şu erkeklere bu kadar kendinize Karışma hakkı vermeyin pedinizi alıp da bir Dr a göstermek de ne demek resmen sizi bırakacak yolunu yapıyor şu Yurdumun aklı kit bazı erkeklerine bu kadar güvenip birseyler yaşamayın ya toplum kaldıramıyor hala söyle bi adam sizle evlenecegine adınız çıksın daha iyi

Bekaret oyle kolay kolay birine verilecek bir sey degil.bizler evlendigimiz& evlenecegimiz eşimize resmi nikah sonucunda veririz.kim ne derse desin bu bizim kültürümüzde var.sizde boyle bir seyi sevgilinizle paylastiysaniz demrkki o insan sizin icin cok degerli.fakat siz onun icin o kadarda degerli degilsiniz ve maalesef size guvenmiyor.ikincisi belkide sevgiliniz sizin dogru soylediginizin farkinda fakat bu sorumlulugu almamak icin durumu kabul etmek istemiyor.ne yonden dusunursek dusunelim sevgiliniz sizinle sıkı bağlar kurmak ve iliskinizi bir adimda olsa ileriye tasimak istemiyor.ne diyelim gecmiş olsun dileklerimle.

Niye üç kuruşluk adam bile denemeyen heriflere kendini bu kadar ezdiriyorsun?Hiç mi aklını kullanamiyorsun?İşini bitirdi seninle ve hiçbir sorumluluk almadan çekip gitmenin yollarını yapıyor işte.
Karaktersiz bu yaratığa ne diye katlanıyorsun?
Sana o lafı eder etmez suratına tükürüp def etmen gerekirdi.
Sen kendine değer vermiyorsun ki karşı taraftan bekliyorsun. Hayatın boyunca bu şekilde olmamak için şimdiden akıllı davran ve o tip insanları çıkar hayatından!

Yazacak söylenecek laf bulamiyorum pes diyorum.Senin tabirinle yattigina deydi mi neyin aciklamasini yapiyosun halen.Böyle karaktersiz insanlara ne diye guvenirsiniz ki.Adam istedigini almis ayrilmak icin ayak yapiyo.Sende hala nasil inandirmaktan bahsediyorsun.Safmisin nesin

eee daha dahaa başkaa. ya valla başka yerde eğlenin sıktı artık bu fake konular yaa.. bu kadar şey yapan adama neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz bakire değilsen gena olur demiş devam etmişsin birlikte olmuşsun o anda peçeteye sildinde peçyryi elinden mi kaptı müzelik mi saklıyordun yoksa. kanı götürmüş ve ne olur kızlık kanı çıksınmış ay çok senarist gördüm sizi

İyi de bu adam mal mı beraber olduğu bütün kızlar bunu kandırmış da falan filan.
Bence bu adam tam bir şerefsiz adi bir psikopat ve yalancı.
Bu meseleyi takıntı haline getirmiş adam kendince çünkü kendisi şerefsiz.
Umarım çükü kopar ya da basireti filan bağlanır da birdaha hiçbir kız onu kandıramaz.
Kamu spotu:Acilen o itle yatmayı bırakmalısın konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…