Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

peçeteden kan tahlili ha
cahil cühela değilim demişsiniz de emin misiniz?
ben çıkacak sonucu söyliyim peçeteyi tahlil etmeme bile gerek yok..
adet kanaması çıkacak sonrada sizden ayrılacak ha belki arada sizinle birlikte olmak için emin değilmiş size inanıyormuş gibi yapabilir..

Evlenmeden önce Bekarete önem veren birileri olsanız evlenmeden önce birlikte olmazdınız.
Şimdi neyin derdindesiniz ikinizde. Olmuş bitmiş geçmiş olsun.

Dua etmem bu durumda,kendi meydan vermiş olanlara..
Üzülmüyormuyum bunlara elbette üzülürüm ama adımlarınıda sağlam atsın artık gençler..
Lafa gelince mangalda kul bırakmazlar akıl verirsin sen benden daha iyimi biliyosun derler sonrada gelmiş akıl isterler aslında haklisin müstahak ama bu gençlik nereye gidiyo diye üzülüyorum ya bu kadar basit olmamalı herşey yasasın eyvallah ama deymeyen bi insanla değil ya sonra böylesi hamile kaliyo ya sokağa atıyor doğurduğu çocuğu yada namus cinayeti diye gazetelerin 3.sayfalarinda yer aliyo Allah akıl fikir versin dicek başka bişey yok

Nasıl bir adam ile birliktesiniz ? Böyle biri ile cinsel birliktelik yaşayarak çok büyük hata yapmışsınız.
Ayrıca sizi aklınca kandırıyor, peçetedeki kanın ne kanı olduğu belli olmaz ve üstelik böyle bir soru ile hangi doktora giderse gitsin dalga geçer ya..

Bana göre erkek arkadaşın tam bi şeymiş yazıp da banlanamiycam kusura bakma .eskileri kız değilsin bahanesiyle göndermiş seni de öyle kandırıp aynısını şimdi sana yapıyor .peceteyi almış da jinekologa götürmüş müş de ...sen bu hikayelerin hangi kismina inandın ?muhtemelen öyle bir tanıdık da yok .gözüne yeni birini kestirdi ,seninle de işi bittiğine göre sepetlemeye çalışıyor . Yaş kaç sevgili üye ? Bu kadar mı safsın ? Dupeduz kandırıldın..

regl kanı olup olmadığını anlaşılır iki kanın içeriği birbirinden çok farklıdır
ama böyle bir testi yapacak psikopat bir doktor var mıdır bilemem

Yapıyorsa bişiler bunun arkasında dursunlar,sonradan gelipte ah vahh demenin faydası yok bana göre..

Öfff
Konunun neresinden tutsam elimde kaldı

Bana eşim bile böyle bi ithamda bulunsa inanmıyosan boşan derim.siz hala neyin ispatının peşindesiniz.

Açılıııınnnn ben doktoruuuummm

Cok uzdun beni bu konuyla.
Bu ulkeden umudumu tamamen kestim.
O peceteyle birlikte karakterini benligini vermissin ona. Acidim resmen.

Geçmiş olsun canim. Bir bahaneyle seni başından atıcak. Bekaret kani olsa bile adet der muhtemelen kaldın ortads

Şakamı bu? Böyle bi adamla nasıl birliktesin? Böyle şeyleri kendine nasıl söyletiyosun? Daha önce kız arkadaşlarıyla beraber olmuş ama senin olmana takacak kadar ergen biriyle neden birliktesin? Kaçıp kurtulman gerekirken bana neden inanmıyo diye düşünmen ayrı bi konu! Yazık hemcinslerim böyle adamlara ses çıkarmamasına inanılmaz üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…