Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .

Böyle bi konuda sana güvenmeyen adamla ömür geçer mi?
Hayır.
Ayrıca o kanın o kan olduğunu nasıl anlayacakmış çok merak ettim doğrusu.
Yüksek ihtimalle beni kandırıyorsun diyip ayrılacak senden o ayrılmadan sen ayrıl bu karaktersiz adamdan :KK20:

Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs

Ve bu adamla birlikte oldunuz. Üstüne hala berabersiniz. Üstüne bir de kendinizi ispatlama çabası içerisindesiniz. Neden? Neden kendinizi sevmiyorsunuz?

yuh. Cehalete bak vay anasını. Korunmayı akıl etmişsindir umarım :olamaz: hamile kalırsan başkasından yaptın der bu. çocuğun kendine ait olduğunu hangi ilginç yoldan kanıtlar tahmin edemiyorum?
Peçeteye silinen kandan bekaret öğrenmek çok fantastikmiş. Seni sevip değer verse bunları dile getirmez, seni de asla incitmezdi. Bazı şeyleri yaşamak için de senin istediğin zamanı beklerdi. Baya tırt bi pipi sahibi var karşında. Madem çok taktın kafana, al birlikte kadın Doğuma gidin.
Bence zora geldi kaçacak delik aranıyor evlenmek o herife çok uzak :D evlenmek dedim di mi, seni bu vaatle kandırdığını yüzde bi milyon eminim.
Ha zaten umrunda değilse salla gitsin daha da görüşme.

Kaç yaşındasınız? Değmeyen birisiymiş, sana güveni olmadığını söylemiş. Koca olsa boşanılır ki siz devam ettirip ispatlamaya çalışmışsınız. Şimdi ne deseniz inanmaz amacı da zaten bu iftirayı atmaktı. Size mecbur kalmamak için.

Doktor peçeteye bakınca ne anlayacak acaba..
Bu bir regl kanamasımı diyecek,yoksa zarı yırtıldı akan kanmı diyecek..

Valla bişi dyimmi hiç inandırıcı gelmiyor bu konu..
Bende o kısımda takılı kaldım bakalım face mi yoksa gerçek cahiller mi :süslü:

Peçeteyi doktoramı gösterecekmiş :oha: . Kendini çok akıllı sanıyor galiba. Diyecek laf bulamadım. Böyle zihniyetli insanlarla vaktinizi harcamayın, yazık etmeyin kendinize ya..

Doktor peçeteye bakınca ne anlayacak acaba..
Bu bir regl kanamasımı diyecek,yoksa zarı yırtıldı akan kanmı diyecek..

Valla bişi dyimmi hiç inandırıcı gelmiyor bu konu..
hanım abla, bu gerçek değilse bile böyle bişey duydum.

bi arkadaşım var ünideydik o zaman.

oğlan bunu darlayıp darlayıp duruyordu sevsen yakın olursun bilmem ne diye.

en son beraber olmaua karar vermişler. bu sefer de tutturmuş ben anlarım doğru söyle oldu mu olmadı mı, kanından anlarım yüzünden anlarım şundan anlarım bundan anlarım.
en son noldu bilmiyorum görüşmüyoruz şuan ama var bu model biliyorum.

kandan geçmiş tahlili yapan ilginç insanlar var.

allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın herkesin aklı başka yerde seven pek kalmadı.

Kriminalde mi çalışıyormuş tanıdığı? :işsiz:
Hee hemen "olur abi ayıpsın" deyip inceleyecek falan, sende inandın aah ah. :işsiz:
Madem bekarete önem veriyor neden kırmadığı ceviz kalmamış? O an bascaktın tekmeyi.
Hadi nefsine yenilip böyle ahlaktan bir haber biriyle birlikte oldun e sonrasında namusuna laf etmiş sen hala mıy mıy sivgilim bını ininmiyir diye dövünüyorsun.
Hala ayrılmadıysan sana da müstehak diyorum.

banlanmak pahasına yorum yapacam cunku dayanamıyorum. Sız nasıl bu kadar salak olabılıyorsunuz ? dunyada erkek mı kalmadı ? Kendinize gram saygınız yok mu ? Bu kadarmı gurursuz üsunuz ? Bu kadar mı kendinize saygınız yok ya bu kadar mı. Bu kadar şerefsız bır erkeği yanınızda erkek diye dolaştırıp bırde bekaretınızı buna mı verdınız ? Neymıs peceteyı goturecekmısde bakıre mısın dıye soruracakmısta allahım yarabbım ya nasıl sınırlendım okuyunca. Siz bu kafayla gidin artık ıkı gun sonra bıleğınızı mı kesersınız, damdan mı atlarsınız orasını bılemem ama bu iğrenç halinizden ben utandım ya ben. Tez zamanda kendinize gelmenizi diliyorum.

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .
kadın dogumcu arkadası olduguna inanıyormusun yada bunun ayırt edilebilecegine . yazık etmissin öyle biriyle kendi hayatınada

Sen bu adamla halen birlikte misin? Yazik sana diyorum. Kendine saygin yok o okuz sevgilin ne soylese az gelir.
Pardon da ezik misin sen? Niye bu kadar alttan aliyorsun?

daha önce bir suru kizla beraber oldugunu kandirildigini iddia eden.senden suphe duyan sana inanmayan ve o peceyi utanmadan alip doktora goturecegini soyleyen bir sahistan bahsediyorsun..ve bu sahisa kendini ispat etmeye calisiyorsun..seni kabul edip inandiginda sen onu kabul edeceksin degilmi? hic gururuna dokunmayacak seni boylesine asagilayan inanmayan, deger vermeyen bir adamla halen beraber olmak..kac yasindasin bilmiyorum ama yasin kücük sanirim.lütfen kendine biraz deger ver.bu saygisiza kendini ezdirme bu kadar.emin ol hayatta gercekten seni sen oldugun icin sevecek kabullenecek bir süru adam var.o adam bile olmayan sahis gibilere sacinin telini bile layik görme..umarim burda yazilanlarin bir faydasi olur sana yoksa bu kafayla gelecegini tahmin etmek cokta zor degil..

Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi .
Şu cümleleri aciklar misin Allah aşkına? Doktora gidip kendi kendine bekaret muayenesi mi yaptırdın? Doktor da sana hii doğru evet bakiresin mi dedi ? Eee doktordan bir rapor alsaydın da sevgiline gosterseydin madem adam merak etmiş. Kusura bakma da çok amatörce yazılmış tamamen uyduruk bir konu. Az daha geliştir kendini daha inandırıcı ol zeynepguven vardı mesela burda onun konularını oku hayal gücün gelişir.

Back
X