- 12 Kasım 2016
- 1.234
- 2.860
- 133
peceteyi mi doktora goturdu
![]()
Namus düşkünü namus timsali erkek, sevgilisinin şeyinin kanını arkadaşı olan kadın doğumcuya götürmüş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peceteyi mi doktora goturdu
![]()
Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı.
Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs
Bende o kısımda takılı kaldım bakalım face mi yoksa gerçek cahiller miDoktor peçeteye bakınca ne anlayacak acaba..
Bu bir regl kanamasımı diyecek,yoksa zarı yırtıldı akan kanmı diyecek..
Valla bişi dyimmi hiç inandırıcı gelmiyor bu konu..
hanım abla, bu gerçek değilse bile böyle bişey duydum.Doktor peçeteye bakınca ne anlayacak acaba..
Bu bir regl kanamasımı diyecek,yoksa zarı yırtıldı akan kanmı diyecek..
Valla bişi dyimmi hiç inandırıcı gelmiyor bu konu..
kadın dogumcu arkadası olduguna inanıyormusun yada bunun ayırt edilebilecegine . yazık etmissin öyle biriyle kendi hayatınadaMerhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı.
Sen bu adamla halen birlikte misin? Yazik sana diyorum. Kendine saygin yok o okuz sevgilin ne soylese az gelir.Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı.
Şu cümleleri aciklar misin Allah aşkına? Doktora gidip kendi kendine bekaret muayenesi mi yaptırdın? Doktor da sana hii doğru evet bakiresin mi dedi ? Eee doktordan bir rapor alsaydın da sevgiline gosterseydin madem adam merak etmiş. Kusura bakma da çok amatörce yazılmış tamamen uyduruk bir konu. Az daha geliştir kendini daha inandırıcı ol zeynepguven vardı mesela burda onun konularını oku hayal gücün gelişir.Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi .