Erkek arkadaşım ben yanındayken bile başka kızlara bakıyor.

En nefret ettiğim erkek tipidir yanında sevgilisi varken başkalarına bakanlar. Tabi yanında yokken bakması da sinir bozucu olurduya neyse...
Madem mini etekli kızlara bakıyor sen de mini etek giy...
Onlara bakacağına bana bak de. Başkalarının sana baktığından bahsederse de baktıysalar ne olmuş de o bakınca ne olmuş oluyor çünkü...

çok kötü bir durum ya. ben eşimle görücü usülü evlendim. onu hiç tanımıyordum. ama bi anda ısınmıştım ona. nişanlıyken dışarı çıktığımızda mini etekli bir kız varsa hemen elimi tutar hızlıca kızın önüne geçerdi. ya da yüzünü yerden kaldırmazdı. ona dedim ki: sana dikkat ediyorum da mini etekli kızlara hiç bakmıyorsun. o da, sen varsın artık hayatımda. tüm kızlar normal bir insan artık benim için, özel olan sensin demişti. canım bence sen böyle birini bul. erkek arkadaşına yol ver gitsin...

güzelim daha evlenmeden kaşı gözü oynuyo baksana sen terbiyesiz bide sana bagırma hakkını kim vermiş ona ence iyi düşün güzelim anne baban seni herseyden sakınıp kollarken belki daha bir kez bagırmazken segilinde kim oluyo bu cesareti nerden buluyo

sen de giy mini eteği askılıyı çık dışarı madem.
görsün öküz adam.
al intikamını sonra bas tekmeyi

kesinlikle barışmamalısın . şimdi bunları yapan ooo ilerde neler yapmaz , yapıcanı ypıyo bide senin üstüne kola döküyo ve millet içinde bağırıyor. o bu denyolukları yaparken sen ona naptın peki ? rezil rüsva etseydin

Herkesin fikri ortak..zaten olması gerekende o..!
4 yılını verdıgın adam sana nasıl boyle konusabılır.insan utanır bunları soylerken.
Sen nasıl cantayı kafasına ındırmedın.
Sevginın yucelıgını bılırım ınanırım ama bu adam boylesıne rahatken
sen ona kalbını sevgını harcama derım
ayrılık dıle kolaydır her zman ama ewlenıp bosanmak daha zordur..
O zman daha cok yıpranırsın
harcama ömrunu..
Son pişmalık fayda etmez canım..

Son düzenleme:
Böyle bir insanla bir ömür geçirebileceğine inanıyor musun sen ?

madem bir şans vermişsin bence bir deneme yap. baktığı bir anı yakala ve yine aynı tepkiyi ver bakalım aynı şeyleri mi yapacak yoksa akıllandığını gösterecek şeyler mi yapacak. (ama bakmaktan kastım görmek değil tabi. yoksa ben de bakıyorum mini etekli, güzel vs kızlara. çünkü dikkat çekiyorlar bakmamak mümkün değil. önemli olan 2. defa bakmak, gözünü ayırmamak veya süzmek.) aynı şeylerle karşılaşırsan da benim seninle işim olmaz de ve bas git.( bunu da kalabalık bir ortam da yap tabi )

bu ne ya?
ya bu erkekler ıyıce azıttı buaralar
neler oluyor yahu mart ayıda gectı ama

arkadasım vallahı bır bakar ıkı bakar
ucuncusunde bırakırım gıderım
canım yasın kac bılmıyorum ama
erkek arkadasın bıraz saygısızmıs
ne demek yanında kız arkadası olacak kızlara bakacak
sende bak bakalım erkeklere bıraz
ıstemez dımı?
zaten sende sevdıgın ıcın gozun kımseyı gormez
erkek arkadasına oyle soyle bakalım ne dıyecek

ıstemedıgı bır seyı sen ona yapsın canı yanmazmıymıs beyımızın

Bir daha okudum yine sinir oldum

Ezdirmeyin kendinizi şu erkeklere !!

Sen onun yanında başkasına baksan sana demediğini bırakmaz !

Hem seni rencide ediyor hemde yanındayken aldatıyor! (evet bu da bir aldatma şeklidir !)

Kadın güçlü olur, kendini ezdirmez..!

"Başkasına bakıyor yanımdayken" ne demekk ??

Yazık yaa çok yazık..!

Son düzenleme:
4 yılını heba etmişin yazık bari 40 yılını heba etme bu adama

ben olsam giyerim miniyi çıkarım dışarı onunda totosuna vururum tekmeyi

asla da arkama bakmam

Ne büyük terbiyesizlik! Tabi ki de ayrılmalısın.
Sana affetmen için dil döktü diye bundan sonra aynı şeyi yapmayacağını sanıyorsan yanılıyorsun.
Değişmez, asla değişmez.

Ilk önce o gözlerini oyucan sonra size kola döken ellerinide kırıcan ay çok kızdım kusura bakmayın Hem sçlu hem güçlü huylu huyundan vazgeçme evlensende yapar

bence bir an önce ayrıl bu çocuktan ansı dayanbiliyosunki şimdi böyle yapan evlenince eve başka kadında getirir lütfen gerçekleri gör yanii...

nee kolamı döktü üstüne???hem suçlu hem güçlü yani...bırak pişman olsun..pişman olmadan önce düşünseydi..nişanlı deilsin bişe deilsin bırak onu bence..sen yaşamışsın ben senin adına sinir oldum ya..yapılacak bişemi bu..hem senin yanında gözünü ayırmasın hem bunu yaşatsın..bilirim bu tipleri çok gördüm..hiç pişman olmuyorlar haberin olsun..

Çok cesur bu erkekler ya. Şaşılacak derecede. Nerden alıyorlar bu cesaretlerini acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…