- Konu Sahibi perisankisi
-
nee kolamı döktü üstüne???hem suçlu hem güçlü yani...bırak pişman olsun..pişman olmadan önce düşünseydi..nişanlı deilsin bişe deilsin bırak onu bence..sen yaşamışsın ben senin adına sinir oldum ya..yapılacak bişemi bu..hem senin yanında gözünü ayırmasın hem bunu yaşatsın..bilirim bu tipleri çok gördüm..hiç pişman olmuyorlar haberin olsun..
Evlenmeye az kalmıştı diyebilirim. Bu yıl içinde söz ve nişan düşünüyorduk. Bu arada merak edenler vardı söyliyim yaşım 25 onun da 27. Daha öncede yakalamıştım bakıp çaktırmadan iç geçirdiğini ama kabul etmemişti, söz vermişti bakmıcam diye. Yalvarmıştı. Bu arada hala yalvarıyo, evin önünde bekliyo konuşmak istiyo:2:
yoo hayır kesinlikle kıyafetime hiç karışmadı şimdiye kadar ne kadar dekolte giyersem giyeyim hiç birşey demez ama giyenlere de baktı hep, o zaman bana da başkaları mı bakacak yani bu mudur diyorum, mini etek giyen kendisine baktırmak, dikkat çekmek için giymez mi zaten diyokusura bakmayın ama içimden bir ses,sizin kılık kıyafetinize,oturup kalktıgınza karısan biri oldugunu söylüyor,genelde bu tip insanlar kendi eşlerini ve sevgililerini kapatıp,sıkıp,onlara müdahale edip diğer bayanlara hiç kadın görmemiş gibi bakarlar.ne desem ki sizin de dedğinz gibi evlenince belki daha neler neler yapar.
arkadaşlar çok enteresan ama size erkek mantığını açıklayacağım
bunu bir hocamız söylemişti ve biz kızlar şok geçirdik erkekler de onayladı.
bir erkek bir kadın güzel giyindiği zaman onu kendisi için giyindi sanıyormuş.
dergide gülümseyen bir kadın gördü mü kendine gülümsüyor sanırmış. ve bunun gibi. anladınız mantığı.
diyelim bir hanım o gün kendini iyi hissetti mini eteğini giydi işine gitti o iş yerindeki bütün erkekler o kadını kendi için giyindi sanırmış.
şok geçirdim ama bence sizin erkek arkadaşınızda da bu mantık var. kimi erkekler kızlarla yakın arkadaşlarsa veya kardeşleri varsa bizim kendimiz için giyinip süslendiğimizi bilirler ama çoğu böyle bakıyormuş.
konunuza gelince belki çaktırmadan bakmak bir iki kez affedilebilir sonra yapmaması kaydıyla
ama cola dökmek şiddetin öncüsüdür, bugün kola döken herkesin ortasında bağıran ileride evlenince 4 duvar arasında yumruğu da patlatır. sonra çok üzülürsünüz bence yol yakınken def edin.
Gururum incinmese ben hala devam ediyor olurdum bu ilişkiye. Maalesef saygı da sevgi de gurur sa kalmadı artık.
Yok artık daha neler...
Benim eşim bir kadın için bana süsleniyor diye düşünsün onunla küser bir daha da hiç barışmam
arkadaşlar çok enteresan ama size erkek mantığını açıklayacağım
bunu bir hocamız söylemişti ve biz kızlar şok geçirdik erkekler de onayladı.
bir erkek bir kadın güzel giyindiği zaman onu kendisi için giyindi sanıyormuş.
dergide gülümseyen bir kadın gördü mü kendine gülümsüyor sanırmış. ve bunun gibi. anladınız mantığı.
diyelim bir hanım o gün kendini iyi hissetti mini eteğini giydi işine gitti o iş yerindeki bütün erkekler o kadını kendi için giyindi sanırmış.
şok geçirdim ama bence sizin erkek arkadaşınızda da bu mantık var. kimi erkekler kızlarla yakın arkadaşlarsa veya kardeşleri varsa bizim kendimiz için giyinip süslendiğimizi bilirler ama çoğu böyle bakıyormuş.
konunuza gelince belki çaktırmadan bakmak bir iki kez affedilebilir sonra yapmaması kaydıyla
ama cola dökmek şiddetin öncüsüdür, bugün kola döken herkesin ortasında bağıran ileride evlenince 4 duvar arasında yumruğu da patlatır. sonra çok üzülürsünüz bence yol yakınken def edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?