Erkek arkadaşım ben yanındayken bile başka kızlara bakıyor.

Evlenmeye az kalmıştı diyebilirim. Bu yıl içinde söz ve nişan düşünüyorduk. Bu arada merak edenler vardı söyliyim yaşım 25 onun da 27. Daha öncede yakalamıştım bakıp çaktırmadan iç geçirdiğini ama kabul etmemişti, söz vermişti bakmıcam diye. Yalvarmıştı. Bu arada hala yalvarıyo, evin önünde bekliyo konuşmak istiyo:2:

valla yapmadan önce düşünecekti bakacağına önceden kapında yatsamış...ne diyeyim yani..daha şimdiden nerde nasıl davranacağını idrek edemediyse sonrasında hiç bişi yapamazsın..evlenince böle kapıda yatmaz yani..yanında yapmasın onu bırak kola dökmüş ne için kime???dedim ya pişmanlığı affedilesiye kadar oluyor..

arkadaşım sorun sevgilinde değil

sorun sende!

o gayet rahat bakmış üstüne herkesin içinde bağırmış birde cola dökmüş

sen hala onun yalvarmalarını dinliyorsun

tamam her erkek bakar bunu göremeyiz ama tavrımızı koyduk mu sıkıyorsa yanımızda baksın!

yoo hayır kesinlikle kıyafetime hiç karışmadı şimdiye kadar ne kadar dekolte giyersem giyeyim hiç birşey demez ama giyenlere de baktı hep, o zaman bana da başkaları mı bakacak yani bu mudur diyorum, mini etek giyen kendisine baktırmak, dikkat çekmek için giymez mi zaten diyo bu nasıl bi laftır allahım

buna hem suçlu hem güçlü deniyor ama bu terbiyesizlik artık.
4 yıl falan dinleme madem soğudun ayrıl o zaman. bu adam sevgiliyken böyleyse evlenincede buraya kocam beni aldattı diye konu açarsın

arkadaşlar çok enteresan ama size erkek mantığını açıklayacağım
bunu bir hocamız söylemişti ve biz kızlar şok geçirdik erkekler de onayladı.
bir erkek bir kadın güzel giyindiği zaman onu kendisi için giyindi sanıyormuş.
dergide gülümseyen bir kadın gördü mü kendine gülümsüyor sanırmış. ve bunun gibi. anladınız mantığı.
diyelim bir hanım o gün kendini iyi hissetti mini eteğini giydi işine gitti o iş yerindeki bütün erkekler o kadını kendi için giyindi sanırmış.
şok geçirdim ama bence sizin erkek arkadaşınızda da bu mantık var. kimi erkekler kızlarla yakın arkadaşlarsa veya kardeşleri varsa bizim kendimiz için giyinip süslendiğimizi bilirler ama çoğu böyle bakıyormuş.
konunuza gelince belki çaktırmadan bakmak bir iki kez affedilebilir sonra yapmaması kaydıyla
ama cola dökmek şiddetin öncüsüdür, bugün kola döken herkesin ortasında bağıran ileride evlenince 4 duvar arasında yumruğu da patlatır. sonra çok üzülürsünüz bence yol yakınken def edin.

tee allam yaa hiç işimiz gücümüz yoktu erkekler için süslenip duracaktık sürekli
nasıl bir ego patlamasıdır bu yahuu :))

Yok artık daha neler...
Benim eşim bir kadın için bana süsleniyor diye düşünsün onunla küser bir daha da hiç barışmam

göz yumma bence ne demek baktıysam ne olmuş ... böle bi pişmanlık yok ... onun sorunları olmalı kendini ezdirme lütfenn

Gururum incinmese ben hala devam ediyor olurdum bu ilişkiye. Maalesef saygı da sevgi de gurur sa kalmadı artık.

hayatınızdaki bir insanın en ufak saygısızlığını kabullenmeyin sakın..ben çok rastladım uzaktan bakınca çok mutlu gibi ama birbirlerine küfrediyor,hakaret dolu şeyler şiddet herşey var..ama devam ediyorlar nedenleri ise alışmış olmaları...gurur değil tek size kimse şiddet uygulayamazki..bu ister saçbaş dalışla olsun ister sözle hakkı yok..sorunlu insan olarak bakıyorum şiddete alışıp boyun eğenleri ve yapanları..

Yok artık daha neler...
Benim eşim bir kadın için bana süsleniyor diye düşünsün onunla küser bir daha da hiç barışmam

Canım elbette hepsi böyle değildir.
Ama bu yönden bakınca neden mini etek giyenlere fln tacizi bu kadar hak gördükleri ortaya çıkıyor kimi erkeklerin.
Hatta sapık ruhlu olmasa dahi bir erkek böyle yetiştiriliyor toplumda. Herşey onun için sanıyorlar sonra.

dikkat çekiyorsa benim sevgilim de bakardı,ben de yorum yapardım,beraber bakardık,

sonra o da bıraktı bakmayı.kendi sıkıldı çünkü.ama bu onun huyu çünkü normalde gözü dışarda bir insan değildir,sadece dikkatini çeker.yani yeşil saçlı bi kıza bakmasıyla bi farkı yok bakışlarının.

ama başka niyetle bakıyorsa yapacak bişey yok ayrıl.

mesela benimki gıcıklığına "bacakları güzelmiş" derdi,"evet öyle" derdim kızardı bana.ama kıza bakarken bakışları değişiyorsa,gözlerini kısıyorsa,takip ediyorsa,gözü dışardadır

bakmasını bırakın birde milletin içinde tartışıp üstüne kola dökmüş
evli olduğu zaman ki halini düşünün artık

öyle malesef arkadaşım..çok var öyle erkek yani sevgilisinin bile süslenmesini anlamayıp başkası için diyerek sinir eden var..hatta bundandır ki kapatmaya çalışıp makyajına bile karışan var..ben bunun tartışmasını yaşamıştım bizzat:)erkek arkadaşım(sevgili değil) demiştiki;"git ya kendi için süslenirmimiş hiç insan beğenilmek için yapıyorsunuz işte" demişti..dua etsin boğazlamadım oracıkta onu:)))))yani kendimi biliyorumda birşeyer konuşuyorum herhalde ama anlatamamıştım:)

selam kızlar yine ben, sizi hiç şaşırtmayacak birşey anlatmak istiyorum, huylu huyundan vazgeçmiyormuş :)
kemere tatile gittik malum kişiyle, tabi o tartışmayı affettirdi bana, neyse.. tatilde anlarmış ya insan, sevgilisinin gerçek karakterini, bu benim için büyük bir fırsat oldu, muhteşem romantik bir tatil hayali kuran ben, 5 günün beşinin de zehir gibi geçirdim. Konu malum, kızlara bakması, aaa ama bu sefer bir kişiye de değil tabi, farklı mekanlarda bir kaç kişiye bakması, üstsüz ve gerçekten çok seksi birini "süzmesi" gece kulübündeki "süzmesi" ama öyle böyle değil, yanında orada olmamdan rahatsız olurmuşcasına yaptı bunu. Kızın göğüsleri silikon mu değil mi diye bile muhabbetini açtı defalarca, gel kızın yanındaki şezlonga geçelim dedim, sesini çıkarmadı, geçtik. Yaptığım oyunları anlamadı ya da anlamazlıktan geldi. Ama böyle fırsatları kaçırmadığını ve kaçırmayacağını anlamış oldum. Gözü dışarda değil ama gözü doymamış diyebilirim. Tabi tek bu sorunlar değil başka sıkıntılarımız da olduğundan uzatmanın alemi olmadığını düşünüyorum. 4.5 yıllık emek çöp oldu...

Kendini daha iyi daha seviyeli birisine layık görmüyor musun? Neden katlanasın ki bunlara?Gençlik ve hayat çabuk geçiyor,ziyan etmemek lazım diye düşünüyorum.

Senin yanındayken başka kadınlara bakması direkt ayrılık sebebidir. Çok büyük bir saygısızlık sonuçta. İyi yapmışsın ayrılmakla. 4,5 yıl için üzülme. Onları da güzellikle hatırla. Yaşadığımız her şey bir tecrübe. Belki birçok şey götürdü senden bu ilişki ama muhakkak kazandırdıkları da olmalı. Umarım daha iyi ve sana çok değer veren birini bulursun. Melek gibi adamlar da var şu dünyada. Ne diye böyle saygısızlarla ömür çürütüp sinirlerimizi bozalım ki.

kaç aylık konu, ayrılmışlardır belkide... 4 yıl nasıl dayanmış bu insana, hayret doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…