- Konu Sahibi perisankisi
-
Çok cesur bu erkekler ya. Şaşılacak derecede. Nerden alıyorlar bu cesaretlerini acaba?
en iyisi ayrıl ayrılınca bunları tekrar düşünmen gerekmiycek :SMerhaba;
Erkek arkadaşımla birlikteliğimiz tam 4 yıl oldu. Ama o mini etekli kızlar görünce gözlerini onlardan alamıyor. Gözleriyle takip etme derecesine geldi ama bütün bunları inkar ediyor, ya da baktıysam ne olmuş diyor. Aynı gün bir sürü insan içinde bana bağırarak söyledi bütün bunları. Rezil de olduk, üstüme kola döktü falan. Çok soğudum tabi bunlar olunca ayrılmak istedim ama o çok pişman olmuştu, affetmem için çok dil döktü, hala kararsızım ayrılma konusunda. Şimdi böyleyse evlenince neler yapmazki diye düşünüyorum. Bu konuda bana fikir verecek olan var mı?
Merhaba;
Erkek arkadaşımla birlikteliğimiz tam 4 yıl oldu. Ama o mini etekli kızlar görünce gözlerini onlardan alamıyor. Gözleriyle takip etme derecesine geldi ama bütün bunları inkar ediyor, ya da baktıysam ne olmuş diyor. Aynı gün bir sürü insan içinde bana bağırarak söyledi bütün bunları. Rezil de olduk, üstüme kola döktü falan. Çok soğudum tabi bunlar olunca ayrılmak istedim ama o çok pişman olmuştu, affetmem için çok dil döktü, hala kararsızım ayrılma konusunda. Şimdi böyleyse evlenince neler yapmazki diye düşünüyorum. Bu konuda bana fikir verecek olan var mı?
güzel bir kız görünce ya da mini etekli kız görünce güzel olduğu için veya eleştiri için bende bakarım ve eşime de gösteririm ne kadar güzel veya ne kadar basit diye güler geçeriz bence bunda abartılacak birşey yok bir insana ya güvenirsin devam edersin ya da rahatsız olursun güvenmiyorsundur belirtir devam ederse bitirirsin arası yok!yani sen bakmasına sinir oluyorsan o bakmaya devam ediyorsa bu ilşkinin zaten tadı kaçar..Ammaaa bağırmalar bir saygısızlık ,üzerine kola dökmeside şiddettir. Bunların tabiikide dozajları evlilikle birlikte artabilir.Pişman olacak tabiiki çünkü yanlış yaptı sana bağırdı üzerine kola döktü; kimsenin sana böyle davranma hakkı yok madem ki sende soğudun uzatma derim daha saygılı en azından senin duygularına önem verip kızlara bakmayan sana değer verip insanlar içinde seni rencide etmeyen başka bir insanla evlenme şansın olur derim ben!...
Niçin?
Niye güzel kız görünce eşine ne güzel kız diye gösteriyorsun inan merak ediyorum.
Böyle bir olaya bir kaç kez rastladım ve anlayamıyorum niçin böyle bir şey söylemeye gerek duyuyor hanımlar?
Elalemin kızının güzelliğinden benim eşime ne?
Eşin sana gelip ne yakışıklı erkek diye gösteriyor mu?
Konu sahibi sana gelince tek kelime ile ayrıl...
[SIZE="3[SIZE="3"]"]4 koca YILI bir erkege heba edeceksin Oda senin yaninda hatunlari suzecek.Bebegim,bu adam saygisizin teki.Kadinlarin en tehlikeli iki silahi vardir. Biri uzun tirnaklari ,ikincisi topuklu ayakkabilari adam bakarken ya cimdik at ya da kafasina ayakkabinin topuguyla vur.bakalim bir daha bakiyormuymussss Bu ne terbiyesizlik[/SIZE][/SIZE]
Cimdik attım tabiki o bana bağırınca ama o da daha şiddetle benim koluma vurup kendi tırnaklarını benim elime geçirdi. Bu insandan bunları hiç beklemezdim. 4 yıldır tanıyamamışım hiç. Hayalkırıklığımı anlatamam.
çok ayıp etmiş,ben çok üzülürdüm bana böyle bişi yapılsa..gurur incitici..karar size aittir..
Bu harekete bende maruz kalmıstım. Yüzüne dıyıncede kavga cıkarıyordu.bagırıyordu.ama benım erkek arkadasım değildi...
Sende gördüğün erkeklere bak kıllık olsun maksat..ne bakıyon derse elinde ne varsa kafasına patlat
ve akabinde yol ver...
Ne yapacağın belli,şimdiden böyleyse ohooo...4 yıldır birliktesiniz ya ona güveniyor nasıl olsa beni bırakmaz.Ben çapkınlık da yaparım,bağırır çağırırım,hakaret ederim.Üzülürse de bir özür dilerim nasıl olsa affeder diyor herhalde.Bu işlerin böyle olmadığını göstermen lazım.Ben olsam ben de bakarım diyen kızlara şaşırıyorum bakıp geçersin 1 saat de gözün mini etek giyen kızın bacağında takılıp kalmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?