Erkek arkadaşım ben yanındayken bile başka kızlara bakıyor.

4 yılını harcamışsın canım. 5.ye gerek yok
ben ona erkek diyemiyorum kusura bakma, kendini de boşuna yıpratma. bas tekmeyi gitsin
bi kere affetmişsin, bu fazla bile ona
sakın kendini daha fazla ezdirme

çok ayıp etmiş,ben çok üzülürdüm bana böyle bişi yapılsa..gurur incitici..karar size aittir..

Çok cesur bu erkekler ya. Şaşılacak derecede. Nerden alıyorlar bu cesaretlerini acaba?

bu cesurluk değildir arkadaşım tersi densizliktir..kendini bilmemedir..daha çok var denecekte olmaz burda..ama cesurluğun yanından geçmez bu davranışlar..bunu kızda yapabilirdi aynı şekilde yokmu mesela erkek arkadaşına tokat atan kızlar ee ona cesurmu denecek???bu konuya çok örnekte verilir..kusura bakmayın fikrinize lafım yok ama bu konuda sanki yanlış düşündünüz gibi geldi ve bende paylaşmak istedim yoksa yanlış anlamayın..
ama dediğim gibi cesurluk çok farklıdır..
dediğiniz gibi keşke erkekler cesur olabilse ama o kadar çok yok malesef..tek yapılan cesurluk gösterileri oda dışarda:))
birde aklıma geldide;bugün kola yemiş üstüne yarın ne malüm bardağı yemicek kafasına?????

Son düzenleme:
en iyisi ayrıl ayrılınca bunları tekrar düşünmen gerekmiycek :S

Aman allahım cidden okuduklarıma inanamadım bu ne terbiyesizlik böyle yaa insanın sevdiği insana gösterdiği saygı bumuuu

Bir insan sevdiğini dünyadaki tek kişi gibi görmeli mesela ben başka erkeklerde bile sevdiğimi görüyorum sanki vcuduna bakmakta ne...

Benimki yapsa ilk önce onu mahveder sonrada evlenmeden boşardımmmm

Bune ya bir yaşıma daha girdim. Ayrıl bence sanayapılan büyük bir hakaret bu canım..

Bu harekete bende maruz kalmıstım. Yüzüne dıyıncede kavga cıkarıyordu.bagırıyordu.ama benım erkek arkadasım değildi...

Sende gördüğün erkeklere bak kıllık olsun maksat..ne bakıyon derse elinde ne varsa kafasına patlat

ve akabinde yol ver...

nişanlımla motorla gezerken,sahilde yürürken yada sizin hesap mini etekli yada bikini kız gördümü oda bakıyor hatta kız gercekten güzelse ben bile bakıyorum..bazen bende uyarıyorum benim yanımda bari bakma diye senin sorunların var diyor banaee ben görüyorum baktıgını ama nasıl engelleyebilirsin ki..gercekten bakmayan erkek varmıdır..bence yok..

Ne yapacağın belli,şimdiden böyleyse ohooo...4 yıldır birliktesiniz ya ona güveniyor nasıl olsa beni bırakmaz.Ben çapkınlık da yaparım,bağırır çağırırım,hakaret ederim.Üzülürse de bir özür dilerim nasıl olsa affeder diyor herhalde.Bu işlerin böyle olmadığını göstermen lazım.Ben olsam ben de bakarım diyen kızlara şaşırıyorum bakıp geçersin 1 saat de gözün mini etek giyen kızın bacağında takılıp kalmaz herhalde.

Buna benzer 2 yıl süren iliişkm oldu iliişkiden bile saymıorum ne diye çektysem o gerizekalıyı.Bence siziki alışkanlık olmuş.Bi adam sevdiğinin yanında başkasına bakmaz.Baksada söve söve bakar iç geçirmez.Ayrıca diğer saygısızlığıda kola meselesi.Boşuna çekme artık böle birini zamanına yazıkk.

Niçin?
Niye güzel kız görünce eşine ne güzel kız diye gösteriyorsun inan merak ediyorum.
Böyle bir olaya bir kaç kez rastladım ve anlayamıyorum niçin böyle bir şey söylemeye gerek duyuyor hanımlar?
Elalemin kızının güzelliğinden benim eşime ne?
Eşin sana gelip ne yakışıklı erkek diye gösteriyor mu?

Konu sahibi sana gelince tek kelime ile ayrıl...

ben katılıyorum arkadasa bazı arkadaslar kendını modern ınsan ilan edıp sacma sapan şeyler yapıyolar sankı kocalarıyla erkeklerı elestırebılıyolarda

bence hemen kurtul ondan.ayrıl gitsin.sonuçta bulunmaz hint kumaşı değil,ondan çok daha iyilerini bulabilirsin,Türkiye'de erkek kıtlığı çekmiyoruz sonuçta.neden kendine bu kadar güveniyor anlamadım,ne sanıyor kendini,kola dökmek de neymiş?kafasına geçirseydin ya şişeyi!!!ne demek yani bu tür şeylere göz yumdukça seni cepte bilir ''bu kız bana ölüyo ne yapsam kabul eder'' diye düşünür daha da çok üzüleceğin şeyler yapar söyliyeyim baştan.ay çok sinir oldum şuan,şu erkekler kendini ne sanıyor yaaa? tamam sakinim

Cimdik attım tabiki o bana bağırınca ama o da daha şiddetle benim koluma vurup kendi tırnaklarını benim elime geçirdi. Bu insandan bunları hiç beklemezdim. 4 yıldır tanıyamamışım hiç. Hayalkırıklığımı anlatamam.

ıyı barı evlenmeden dayak da ye onu da cek sen tarıhe gecersın

benimkide bakar ama ben pek kıskanmam çünkü baktıklarının hepsi çirkin gacılarçünkü bir yerlerini açan bayan güzel değildir pantolon giyipte hala ona erkekler bakıyosa o güzel bayandır

h abu arada sevgilinin herkesin içinde sana bagırması çok onur kırıcı bu davranışı yüzünden bence ondan ayrıl hiç durma

çok doğru söyledin bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum ama onun gibi terbiyesiz saygısız küçük bi insan olmayı kendime yakıştıramıyorum

çok haklısınız bende bu dediğiniz gibi geniş olamaz ve olduramazdım bu kadar...bakmamda baktırmamda..çok istiyosa bana baksın işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…