walla katılıyorum bu konuda ama salak gıbı bana kalkıpta kac para maas alıyorsun dıye ılk zaman sorgunda keske az deseydım maasın ıyıymıs dedı he bıde gecen hafta ben ısten cıkıcam dedım suan kı ısyerımle sorunlar yasıyorum yaaa neysekızlar oda cıkma vs dedı hemen ıs bulucakmısın dedı bende bılmıyorum bır sure dınlenıcem ona gore koseme para atarım dedıgımde ıhtıyaclarını kım gıderecek evlenene kadar calıs dedı bana
walla katılıyorum bu konuda ama salak gıbı bana kalkıpta kac para maas alıyorsun dıye ılk zaman sorgunda keske az deseydım maasın ıyıymıs dedı he bıde gecen hafta ben ısten cıkıcam dedım suan kı ısyerımle sorunlar yasıyorum yaaa neysekızlar oda cıkma vs dedı hemen ıs bulucakmısın dedı bende bılmıyorum bır sure dınlenıcem ona gore koseme para atarım dedıgımde ıhtıyaclarını kım gıderecek evlenene kadar calıs dedı bana
peki ne yapmayi düsünüyosun:97:
aramadimi daha parayi yolladinmi diye:102:
sahi nasil tanistiniz siz:103:
kız arkadasımın erkek arkadası ıle tanısmaya gıtmısdım yanında suankı sevgılımde vardı olee tanısdık ızıne geldgınde tanısdık once arkadaslık snra hoslantı vs basladı parayı beklıyorda ben pazartesınden once cıkaramam dedım oda bu durum benı cok rahatsız edıyor para yollamandan cok rahatsız oluyorum dıyor ama cokda guzel kabul edıyor
ay ne var bu kadar takacak çocuk belli ki zorda kalmışş asker sonuçta..çok şüphecisin bence bu kadar takılma hem nolcak vermese 200-300 lira sadakan olsun..ayrıca senin paranda gözü olduğunu sanmam maaşını sorduysa ne olmuş ki merak etmiştir..
önemli olan mıktar degıl kı canım ya 200-300 tl çok paramı ama dedım ya enayı yerıne konarsam cok uyus olurum
denemek içinde olsa gönderme
alışkanlık haline getirip devalıda isteyebilir senden
benim bir arkadaşım vardı sevgilisi üni. okuoyordu hep kontür yollardı ona
çocukğunda başka sevgilisi varmış onu aryomuş hep
ilk başlarda çocukda borç olarak istedi sora alışkanlık haline geldi haftada en az 100 knt yolluyordu
sorada ayrıldılar kız şimdi oturmuş enayiliğine ağlıyor
bu arada sevgilin nerde asker?
askere adama güvenme askerdeyken çok duygusal oluyorlar askerden sora bırakabilir seni
sen şimdi nasıl bir bahane bulsamda yollamasam onu düşün bence
20 kurus cay canım ya askerde ne yapıyor bak dıyım asker yemeklerını begenmıyor dısardan soyluyor yemek yada kantınden yıyor sıgara ıcıyor vs vs aılesı ayda 600 tl yolluyormus nasıl yetmıyormus offfffffffffffffffffffffff kafam okadar karıstı kı bu yasıma geldım hıcbır sevgılımden bolee bırsey gormedım ben olsam utanırdım yanı sımdı tamam dedım ne dıyım kı bırde bana pazartesı degıl ctesı cıkar demezmı dahada delı oldum yollamasam sozumden donmus olucam ama yollarsamda ben burda kendımı enayı gbı hıssedıcem:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?