Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

600 tl banada gorede ev gecındırcek kadar bır para yanı benım teyzem 500 tl ıle koskoca bır aıleye bakıyor yanı dısardan yerse olacagı budur

kendine finansör arıyo gibime geldi...

Hem ne ayıp kaç para maaş alıosun demek ya..

Peh...
Adama bak, utanmadan maaşını soruyor
Terbiyesizliğin böylesi...
Ben nişanlımın net ne aldığını rakamsal olarak tam bilmem, sormam, o söyler...
Bu ne rahatlık

Kendime yapılmış kadar sinirlendim...

Ben erkek olacağım 600 lirayı yetiremeyeceğim, 2 aylık kız arkadaşımdan para isteyeceğime aç yatarım daha iyi...

Dün yine baska bi arkadas ayni meseleden konu acmisti
Ne oluyor bu erkeklere ya daha dün tanistin kizdan para istiyorlar
Ben olsam vermezdim araniz suanda iyimis ama parayi verdikten sonra degisebilir
Bi bahana uydurup iliskiyi keser ve sende paranin üzerine bi bardak soguk su icersin
Evden istiyemiyorsa arkadasidami yok ???

bana bi erkeğin yeni bir ilişkiye başladığı bir kızdan para istemesi çok itici geliyor. Bence orada parasız geçireceği 3-5 gün sevgilisinden para istemekten çok daha yeğdir.Gitsin arkadaşlarından veya başka akrabalarından istesin para.Sen olmasan napcaktı sanki? Senide bu düşünceler içinde bırakmasıda işin cabası.
Tamam birkaç yıllık bir maziniz olu,son çare olarak siz kalırsınızda ister ama bu ne böyle daha ilk günden!

peki ne yapmayi düsünüyosun:97:
aramadimi daha parayi yolladinmi diye:102:
sahi nasil tanistiniz siz:103:

kız arkadasımın erkek arkadası ıle tanısmaya gıtmısdım yanında suankı sevgılımde vardı olee tanısdık ızıne geldgınde tanısdık once arkadaslık snra hoslantı vs basladı parayı beklıyorda ben pazartesınden once cıkaramam dedım oda bu durum benı cok rahatsız edıyor para yollamandan cok rahatsız oluyorum dıyor ama cokda guzel kabul edıyor

ay ne var bu kadar takacak çocuk belli ki zorda kalmışş asker sonuçta..çok şüphecisin bence bu kadar takılma hem nolcak vermese 200-300 lira sadakan olsun..ayrıca senin paranda gözü olduğunu sanmam maaşını sorduysa ne olmuş ki merak etmiştir..

önemli olan mıktar degıl kı canım ya 200-300 tl çok paramı ama dedım ya enayı yerıne konarsam cok uyus olurum

önemli olan mıktar degıl kı canım ya 200-300 tl çok paramı ama dedım ya enayı yerıne konarsam cok uyus olurum

tatlım bir insanı tanımak istersen borç ver derler ya gönder bakalım böylece gerçek yüzünü
de öğrenirsin eğer şüphelerin doğru çıkarsa yol verirsin gider takma kafana bu kadar ya ama emin ol askerdeyken başka bir kişilik oluyorlar tanıyamıyor insan o yüzden ben çok şüpheci bakmıyorum ama tabi sen daha iyi tanırsın eğer kullanıldığını hissettiğin birşeyler varsa onu bilemem

Bence denemek için göndermesin. eğer göndermediğinde tavrı değişiyosa niyet belli. hem göndermediğinde birdaha konuyu açmazsa ve eskisi gibi sıcak olursa biraz gururu vardır, ama göndermediğinde hala ne zaman göndereceksin diye soruosa gururdan eser yoktur.

Hayret bişey daha yıllardır süren bir yaşanmışlık yok 2-3 aylık kız arkadaşından para istiyor...
Utana sıkıla ailesinden isteseymiş göndermeyecek halleri yok sonuçta ailesi...
Bu erkeklere ne oldu yaa sorun para değil anlatabildimmi onu kendine yedirip senden isteyebilmesi.
Sevip ileriyi düşünüyorsan gönder ama bu haraketi ondan soğuyup uzaklaşmama yeterdi benim...

2-3 aylık bir iş olmasa, varsa gönder tabi ki,buraya ne dıye yazıyorsun derdim ama bu zaman kısalığı kafamı çok karıştırdı.
4 yıllık ilişkim var; henüz askere gitmedi. askerde ya da başka yerde paraya sıkışsa benden önce başkasına gitse , duyarsam kıyameti koparırım. ben eşşekçi başı mıyım senin hayatında derim. ama henüz böyle bir sorunu da olmadı sevgilimin..

ama senin durumunda henüz tanışma evresinde , normal karşılamadım bu tavrı.. eğer durumun müsaitse, başımın gözümün sadakası olsun deyip gönderebilirsin bence.. sonra da olacakları izlersin..

ya bu para ve kontor istemek konusunda o kadar denedim ki varsa verdim çalışmadığı zamanlar en ufak bir hediye bile görmedim ondan çalışmaya başladı sonra bakalım ne yapacak dedim baktım ki elinde para olduğu zaman kontorümüde alıyor elinden geldiğince para harcatmamaya çalışyor ee ben de anladımki yanlış yapmamışım ama az buz kafamı kurcalamamıştı kontor istemeleri sende az yolla bakalım vercek mi borcunu vermezse sakın sakın devam etme sen çalışıyorsun sanırım o da senden istiyor valla kötü niyetli insan çok bu devirde dikkatli olmak lazım dene ve gör derim

denemek içinde olsa gönderme
alışkanlık haline getirip devalıda isteyebilir senden
benim bir arkadaşım vardı sevgilisi üni. okuoyordu hep kontür yollardı ona
çocukğunda başka sevgilisi varmış onu aryomuş hep
ilk başlarda çocukda borç olarak istedi sora alışkanlık haline geldi haftada en az 100 knt yolluyordu
sorada ayrıldılar kız şimdi oturmuş enayiliğine ağlıyor
bu arada sevgilin nerde asker?
askere adama güvenme askerdeyken çok duygusal oluyorlar askerden sora bırakabilir seni
sen şimdi nasıl bir bahane bulsamda yollamasam onu düşün bence

erzurumda askerlık yapıyor canım ya ev et herkes asker adama guvenme yanı hayaller ıcıne gırme dıyor ama bılmıyorum yaaa kımısıde neden bıraksın devam eder eger gercekden drust bır ınsansa bırlıktelıgınız devam eder dıyor

dün asker olmasından dolayı acabalarım vardı söylemiştim ama şu yazdıklarından sonra gönderirsen pes derim.
o kim ki senle para muhabbeti yapıyor ya, benim annem babamın bile 28 senelik evlilikte para muhabbeti yaptıklarını duymadım ben yaa.
çok şükür eşimde hiç yapmaz, gurur abidesidir:)
göndermeyi bi tarafa bırak böyle bi erkekle ilişki yaşarsan daha çok yıpranırsın sen.
bu mevzuda konu açacak kadar rahatsız olmuşsun bile.
nişandı, düğündü asıl o zaman gör sen para muhabbetini...

Son düzenleme:
walla o kadar olumsuz yonunu yazmışsın ki hata adamda değilde sende tatlım kusura bakma bulmuş bööle hem para yollayanı hem de ona az yakınanı askerde benim bildiğim az bi miktart maaş bile alıyorlar ailede yolluyo -kimbilir onalrın haberi varmı- seninkinin vatani görevi sayende mehmet beyefendi olarak geçirecek
hafta sonu para istermesida sanırım özel ve umumi ihtiyaçlar
sen daha ilk andan alacaktın kendini şimdiye kadar anana babana 300 lira para verdinmi al gönlünce harca diye kusura bakma bizimkilerin kart borcu vardı ailemi kıramazdım değil mi diye sen ona eziklik yukle yollama para falanda göz göre göre paranı kaptırma sadaka niyetine verceksende 100 lira bi fukaraya ver daha çok sevaba girersinayrıca millet düğünde verdiği altını geri alamıyo kendi malını sen borca mı sayacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…