Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

Valla sen de 200-300tl varsa ve bunun geri dönmemesi sana sorun yaratmayacaksa içinden geliyosa ver gitsin ama geri dönüşünü bekleme .Ama benim hep kafamı karıştıran şu olur.İlişkilerin en başında para mevzusu oluyosa o ilişki gitmez.Menfaat devreye girmiş demektir.Ne demek istediğimi bir süre sonra anlayacaksın zaten.

ne oluyo bu erkeklere gurur olur az yaa...ayıpp sanki bilmem kaç yıllık segilisi yada eşi...bi kıza para konusunda yğklenilmez .. ÇOK AYIP

Öncelikle yorumların hepsini okumadığımı söylemeliyim. Bence bu senin için çok iyi bir fırsat canım. İstediği paranın hepsini gönderme 100 TL gönder ve benim de durumum sıkışık ancak bu kadar ayarlayabildim onu da ailemden aldım falan de. Sonra bekle bakalım gerçekten de söz verdiği gibi parayı verecek mi. Eğer vermezse 100 TL ile bu kişinin gerçek kişiliğini görmüş olursun. Eğer verirse de gerçekten sıkıştığını ve en önemlisi sözünü tutan bir insan olduğunu anlarsın. Hele ikinci kere isterse kesin amacı başkadır bu durumda hemen uzaklaşırsın. Ben olsam 100 TL'ye kıyar ve bu kişiyi sınırdım. İlerde ciddi düşünürseniz bu sınama için eline geçmez fırsat bence.

ya senin sevgilinin günahını almiim ama bizim tanışların oğlu vardı bi tane askerde, evden hiç para istmezdi askerdeyken bissürü sevgili yapmış onlardan isityomuş bide ağzıda iyi laf yapar kızları kandırıyodu hiçbirininde birbirinden haberi yoktu, kızların parasıyla paşalar gibi yaşamış askerde gelmiş bide anlatıyodu utanmadan böyle erkeklerdee var yani,

bide benim sözlüm yeni geldi sayılır askerden pek bi harcamalarının olmadığını söylerdi hep yani masraflık bişey yokmuş sevgilin o kadar parayı napıyomuş hayret doğrusu ama sigara felan içiyosa yemekleri beğenmiyosa çarşı izinlerinde çok geziniyosa oladabilir.

Asker adamın her zaman paraya ihtiyacı vardır. Sizden başka da isteyecek kimsesi yok anlaşılan. Akrabalarıyla da bağları gelişmemiş demek ki. Bir kere mahsus olarak para göndermek ne onu adam eder, ne de sizden birşey kaybettirir. Doğru kişi olduğunu görmek için risk almak lazım.

3 ayda olsa az cok tanımıssındr nasıl ıstedı o ankı durumundan anlarsın yüzsüzmü hep ısteyecek rahat bir tipmi dye
belkıde gercekten zor durumdadır cok hc baska yolu kalmadıgndan cekınerek ıstemstr
bunun kararını sen vereceksın cunku en ıyı sen tanıyorsun onu dogrusu yada yanlısı ile
ha hc mı borc ısteyecek arkadası yokmus da en son sana gelms orasıda çelişki
bide bence ne ıcın borc alms ögren az bıraz

ya allah aşkınıza kafanız yerindemi bide soruyorsunuz ne yapmalıyım diye tabiki vermeyeceksin ister asker olsun ister başka şey sizene yaa adamın niyeti sizi kullanmak hangi iyi niyetli bi erkek sevgilisinden para ister nasıl göremiyorsunuz bunu kaldıki 3 aylık bi ilişki yani lütfen kendinize gelin kullandırtmayın

Aynen, kız arkadaşından para isteyen adamdan sevgili olmaz canım :) Maziniz yok çünkü.Hani uzun zamandır çıkıyor olsanız belki olabilir.Ama şu sizin durumunuzda olmaz :)

benim maddi durumu çok iyi bir kız arkadaşım var. yeni tanıştığı biri, iş yapmak için ondan 10 milyar istedi. kızda benim okadar param yok, sen beni yanlış anlamışsın ben okadar para verecek duruma sahip değilim deyince erkekte onunla birdaha görüşmek istemediğini söyledi. halbuki kız arkadaşım onu denemek istemişti...

yerinde olsam vermez ve bir daha onunla görüşmezdim. ama eğer onu seviyorum diyorsan arkadaşın söylediği çok mantıklı. 100 tl ile onu dene..

Ne alaka canım her 1-2 ay konuştugumuz adama paramı yollamak zorundayız?Askerse asker yok mu bunun kimi kimsesi de daha ilişkinin adı bile konmamış bir bayan arkadaşından para istiyor.
Hemde 200-300 gibi bir mebla.
Eğer başımın gözümün sadakası olsun diye geri almamak şartıyla vereceksen sırf denemek için ver derim yoksa ben hiç verme taraftarı değilim.Bana da çok ters gelen durumlar.
Versin diyen arkadaşlar da cok acıdılarsa onlar yollasınlar parayı

şimdi belki iyi niyetli oalbilir.. ailesi vermemiştir bu yüzden istemiş olabilir..
ama parayı belirtme olayı kafa karıştırıcı :))) .. 200-300 gönderme.. bendede 50-100 lira gönderebilirim ancak de.. az birşey gönder..
tekrar tekrar isterse ozaman anlarsın niyetini.. bir defayla sınırlı kalırsa doğal der geçersin...

bence en son para isteyebileceği kişi siz olmalıydınız,ilişkiniz henüz çok yeni...
bir arkadaşım vermişti yeni tanıştığı erkek arkadaşına 200 dolar gibi bir para,ailesininde ilişkisini duymasından çok korkuyordu...erkek arkadaşı vermeye pek yanaşmadı,kız ne yapayım ne yapayım derken ,bende ailen duyarsa senin için daha kötü dedim,neyse derken kız paranın üstüne bir bardak su içti...buda böyle bir derstir....verip kötü olacağınıza vermeyin kötü olun daha iyi bence...para işleri sakattır...

Aynen, kız arkadaşından para isteyen adamdan sevgili olmaz canım :) Maziniz yok çünkü.Hani uzun zamandır çıkıyor olsanız belki olabilir.Ama şu sizin durumunuzda olmaz :)
şu para isteyen erkekleri çok kişiliksiz ve sorumsuz ayrıcada gurursuz buluyorum aşk meşk boş sadece kızı oyalama taktikleri arkadaşına anlatıpta gülen tipler

200 tl, eğer çalışıyor vs dokunmayacak isen yolla, ayrıca eğerki bişe yaparsa emin ol ALLAH bunus ana gönderir bi şekilde mrak etme. çocuk da zor durumda olmasa istemez.
3 aydır görüşğo isen bilirsin yani, nasılb ri olduğunu . normalde hesapları sanamı ödetmeye çalışırdı vs vs

Verme arkadaşım boşver. İyi niyetimden borç verdim zamanında. Ben istemekten utandım onlar geri ödememekten utanmadı. Pişkin pişkin davranmaya devam ettiler. İletişimimi kestim o insanlarla.

bence ver gitsin tatlım tabi ımkanın varsa... neden ver dıyorum bılıyormusun?
bir ınsanı tanımak,onun ne mal oldugunu anlamak ıcın ve gelecekte atacagın adımları daha dıkkatlı atabılmen icin onu bır teste tabi tutmus olursun.Bence 200-300 tl karsılıgında ogrenecegın cok sey vardır.ya tamam bu adam bi cacık olmaz dersın yada sözunun erıymıs...karar senın arkadasım

bu adamın eşi doştu tanıdığı arkadaşı yokmu da sana kadar kalmış..yuh..çok ciddiyetsiz bi durum asla böle birinden ne baba olur ne koca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…