Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

kadına kızamı gıdıyor acep

senın yorumlara bayılıyorum yaa lafı cok gedıgıne koyuyorsun

Teşekkür ederim..
Ama canım açın siz de gözünüzü biraz!
Yedirmeyin kendinizi erkeklere bu kadar!
Ben olsam öyle taksidim vardı,aileme vericem falan demezdim..
Açıkça söylerdim bunu 600 lira ile askerde geçinemeyen adam sivilde ne yapar kafam karıştı ben bu ilişkiden umutlu değilim derdim..
Azıcık ders veren olsun şu erkeklere canım?
Sonra mı?
Sıradaki gelsin!!!

amasyanın bardagı bır olmazsa bırı daha

Ben verirdim. Ne olursa olsun bi asker o. İhtiyacı olmuşki istemiş. Hem bir insanın içten olup olmadığını tepkilerinden anlayabilirim. Gerçekten utanarak istediyse ve sen bunda bir art niyet sezmediysen ver bence

canim hala ne dusunuyorsun yaa parami babama, anneme bilmemkime acil olarak vermek zorunda kaldim de kestir at iste
ona buna sigara cay dagitiyormusmus...kizilayda mi calisiyor bu adam da kendi parasi yokken ona buna yardim ediyormus...
inanma vallahi bu devirde babana bile guvenme demisler sen daha tanimadigin adama guveneyim mi guvenmeyeyim mi diye kafa patlatiyorsun.
dusunecek bir sey yok bence durum cok net canim

katılıyorum yorumlarının hayranlarından bir taneside benim Laale ..

Ananem şey derdi '' Başkasının aşıyla misafir ağırlıyor'' ...
bu çocuk da öle heralde , senin paranla erkeklik taslayacaktır ona buna çay ,sigara vs. dağıtıp , senin paranla gösteriş yapacak geliyorrrrrrrr:88:
parayı kadınar kulübünden helen'e yolladım de illaha sorarsa :94:

Vallahi gondermen taraftariydim belkide gercekden ihtiyaci vardir diye hemde niyetini ogrenmen amacli... AMA msjlari okuyunca fikrim degisti gercekden "para varmi sende" ile baslayarak gelen bir msj baan tuaf geldi ayrica iyi hos fakirlerde vardir arada cay falan filan ama yani herkes ayagini yorgana gore uzatmali diye dusunuyorum bir cayla tostlada bilmiyorum borc yapilirmi bu kadar ... Tamam benim kide istemisdi ama son anda olan bir seylerden dolayi mecbur kalmisdi arkadaslarida ay sonu oldugu icin verememislerdi ayrica bende gondermemisdim acikcasi gercekden cok tuaf geliyordu ama cokda uzulmustum sonradan pisman olmadim degil ama senin yazma tarzi kullandigi kelimeler cok cok tuaf !!! gun falan belirlemis vay be!!

gökkuşağı arkadaşım adam fakir fukaraya sigara mıgara dağıtıyormuş ondan kalmamış parası yada umumiiiii ihtiyaclara çarşıya fazla harcıyor her neyse ailesine bu sevabı sööliyememiş kızcaazdan istemiş maaşı iyi ya o komşuyada biraz düşsün malum yani
velhasıl elin şeyile gerdeğee girio bu da ayrı olay yani sen elin fakirini besle askerde hemde borcla madem oyle bişi var birileride ona yerdım etsin ailesi de vesile olsun sevaba değilmi? allahtan böle biri bana düşmüyor valla ne rezil ederim

bana biraz garip geldi napcak ki asker adam o kadar parayı..ihtiyacı varsa o kadar çok istemezdi.bence istediği kadar yollama.ihtiyacı var diye düşünüyorsan biraz gönder.

illa cumartesi olsun dedi cunku pazar carsiya cikacak..
ve bu adam harcligiyla ne yapiyorsa yapiyor
evlenene kadar sana kim bakacak isi birakma diyen bir insana ve maasini soran bir insana
50 tl gonder bak bakalim hali tavri degisiyormu hic!
ailene karsi sorumlu bir insan oldugunu goster. 600 tl ile ev gecindiriyor insanlar
ailesi her ay gonderiyor o parayi ne zaman almista ne zaman bitirmis

ben pavyona , karıya , kıza , kumara gittiğini düşünmüyorum çünkü şu anda asker ve cezası var sanırım , biri şikayet etse ya da başka bişey askerliği yanabilir ..
benim aklıma başka bir kız olabileceği düşüncesi geldi , belki ona hediye filan youyordur ya da askerlik yaptığı yerde biriye görüşüyordur , ona zengin görünmeye çalışıyordur .

ilginç
yani para isteyeceği son kişinin siz olmanız gerekiyor bence
uzun süreli bi ilişki olsa neyse de başka para isteyeceği bi yer yok mu

vay arkadaş işe bak :) askerde bile kendine bakamayan adam borclu olan adam ,sivil yasamında nasıl yasayacak heleki o borclarla düşünemiyorum artık size senet falan da yapmaya başlar yakında siz ödersiniz falan :))

ASLA!!!!!!!!!
bu ne yüzsüzlük ya! daha kaç aydır çıkıyormuş sana mı güvenmiş! asla güvenme arkadaşım ben bu işin altında başka bişeyler seziyorum ve bu adama şüpheyle bakman için yeterli bi sebep bence bu.
canın diğer yarın ailenden para istemeye utanmıyor da bikaç aydır çıktığı kızdan bu meblağı istemeye utanmıyor mu bu insan! ne kadar gurursuzmuş!
ya kardeşim erkek dediğin ne yapar eder bulur parayı ama kızdan istemez. ha o günlük sıkışmıştır ekstra bişey çıkmıştır 3-5 bişey ister anlarım da. arkadaşım siz o parayı yolda mı buluyorsunuz daha doğru dürüst tanımadığın bi adama bu meblağı yollarsan çok büyük hata edersin. yok param de biz de sıkışığız de. de bişeyler. askerde bu kadar parayı ne yapıyor anlamadım.

verme bence! istemesi bile normal degilki..
200-300 tl de daha cok görüsülmemis, 2-3 aylik iliskide istenmezki be kardesim.
bendede suan okadar yok de.
iliskiniz bi kac senelik olsa baska ama daha cok yenisiniz.
ama tabiiki sen daha iyi bilirsin karsindakini

bu ne ya,kendi kazanmadığı parayla ona buna çay sigara ısmarlayıp caka satacak,sonrada kız arkadaşından para isteyip onuda zor durumda bırakacak. Birde çok utanıyorum diyomuş,şuna bak hele gerçekten utanan insan zaten böyle bişey isteyemezki...kimi kandırdığını sanıyosa
Ayrıca çay sigarayla ayda 600milyon bitmez,kesin başka işler karıştırdı.Kadın kız olayları bile olabilir yani.

intrnette kumar, bahsi vs oynuyor olabilir.
salla gitsin bacım. annem istedi verdim bende de yok "bitanem" de bakalım napıcak. bu işi de çok uzatma. belli ki çok yufka yürekli, iyi birisin. art niyetliliği erkek arkadaşına konduramıyorsun.ama erkek dedğin böyle olmaz, olmamalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…