Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

eeee yuhh yaniiiiii beraberliğiniz bu kadar yeniyken adamdaki yüze bakk... bence ne kadar zor durumda kalmış olursa olsun senden istememeliydi borç para.. hiçmi arkadaşı yok kuzeni yok bu adamın gitsin onlardan istesin... kesinlikle gönderme... benimde param yok borçlarım vardı verdim vs.. yada maaşımı alamıyorum de..

bu insan büyük ihtimalle yakınlarından,ailesinden ve arkadaşlarından borç para isteyemiyor,çünkü tüm kredilerini tüketmiş.
Eğer öyleyse çok güvenilir değildir,sözüne sadık bir adam olsa zaten hele hele askerdeyken para isteyebileceği insanlar olurdu,istemeye gerek kalmadan gönderirlerdi hatta..düşüncem bu şekilde,tabi durum böyle de olmayabilir.300-500 lira da değilsin anladığım kadarıyla,sorun daha yeni yeni tanıdığın bir adamın senden para isteyebilmesi.uzun zamandır beraberliğiniz olsa,aranızda artık bu tür konularda teklif olmasa hemen gönder derdim..

200-300 yerine daha azını gönder ancak bu kadar ayarlayabildim diye sonra da tepkisine bak
Ben arkadaşıma verdim sonra kazık yedim hala hatırlarım verdiğim paraya.Para kolay kazanılmıyor sonuçta

öncelikli olarak bu kadar kısa süreli bir ilişkide böyle bir istekte bulunmak çok erken. bende para vermemen gerektiğini düşünüyorum. uygun bir bahaneyle reddedebilirsin.

benim yeğenim asker ve evli. aylık olarak 500 tl civarında harcaması var. eşi bu parayı ne yaptığını sorduğunda burada durumu olmayan arkadaşlar var sigara alırken onlarada alıyrum diyormuş yada dışardan yemek söylediklerinde onların payınıda ödüyormuş. birde haftasonları çıktığında alışveriş, ıvır zıvır çok para harcıyor. yani bu kadar para harcaması birazda dikkatsizlikten. benim eşimde askerdeyken terliği olmayana terlik alıyordu vs... bu tarz şeyler askeriyede normal sanırım çünkü çevremde de çok duydum. ancak normal olmayan sizden para istemesi. bunu belki zor durumda kaldı da istedi ama doğru olmamış. kesinlikle vermeyin .

konuyu da cevapları da okumadım,sadece başlığa göre yorum yapıyorum;

sakın para falan verme ve derhal ayrıl
öyle erkekten hayır gelmez!

Sonuç nedir ??? :97:

kızlarrrrrrrrrrr gunaydın pazar gunu konustum onunla daha dogrusu kendısı bana hayatım gerek yok sen bana yollama ben bır sekılde ıdare edıcem ben bunu kaldıramam dedı yanı senden para ıstemek acaıp tuhafıma gıttı dedı ve vazgectıgını soyledı bende canım zaten benımde bır odemem vardı onu odıyecektım sana veremeyecegımı soyleyecekdım dedım desene tam denk gelmıs dedı benım yuzunden zor durumda kalma dedı dun olsun suan olsun hıcbır degısme yok yıne aynı eskı alaka devam edıyor para konusunu hıc acmıyor anlamdım benımı denedı ne yaptı yada utandıdamı vazgectı bılemem dunden bugune hıcbır degısıklık yok tavırları aynı duzgunlukte ama sızler cok yardımcı oldunuz yoksa verıcekdım :13:

bu kadar kisa surede senden isteyebiliyor ama ailesinden istemiyor?
hic begenmedim erkek arkadasinin hareketini.
yine de cok acil bir durum varsa diye 50-60 gonderirsin; ne sen eksilirsin ne o uzar ama niyetini gormus olursun;
benim 4 yillik erkek arkadasimdan yemedigim kazik kalmamisti bu para meselesinde en son ayrildim bitti gitti kafam cok rahat.
adam gezmeye giderken bos depoyla cikiyormus allem edip kallem edip deposunu doldurtuyordu bana!
o zamanlar kiyamiyordum ben iyi kazaniyorum n'olcak onla olayim da yeter diyordum ama olmuyor iste oyle.
bi adam parasini cekip cevirmeyi bilmeli; dun 1 bugun 2 noluyor oyle

tamam ilk etapta sadece konuştunuz bişey yaşamadınız ama bişeyler paylaşmışsınızdrı dimi? ne derece paylaştınız hayatı bilmiyorum ama durumun iyiyse ver derim belki 300 değilde 150 gönder bende de bukadar var de ama askermiş gerçektende ihtiyacı olmuş olabilir bişeyler yaşadığını düşünüosan ama öte yandan ya yanıldıysam diosan paranın tamamını yollama derim

Acıkcası benım daha 2-3 aydır bırlıkte oldugum erkek arkadasım benden para ıstese kotu nıyet olmasa bıle ben kotu dusunurum cok ıtıcı gelır bana.Ne oyle dakıka bır gol bır derım.Hemde az bır mıktar ıstememıs bana sacma geliyor bır erkegın para ıstemesı her ne olursaolsun...

bence 200 /300 tl seni öldürmez normalde ben de yollama dicem ama yolla bakalım askerde olduğu için o da..200 tl ile o zengin olmaz 200 tl sen fakirleşmezsin yolla hem denemiş olursun bakalım ne yapacak borcuna sözüne sadık mı yoksa devamını isteyecek mi senden devamını isterse bay bay dersin...sadakam olsun o verdiğim 200 tl de dersin içinden...

kesinlikle gönderme 2-3- aydrı görüştüğü birbayandan para istemesi de tuhaf,hiçmi erkek arkadaşı yok ailesinden isteyemiyorsa arkadaşından ister,sizi kullanmak istiyor gibi..

bencede gönderme , tmm belki kötü niyetli değildir ama inan ki taviz tavizi getirir her zaman , hiçmi senden başka gönderecek arkadaşı akrabası yok ..

Cok da ıyı anlassanız cok da asık olsanız, 2 ya da 3 aydır gorustugun kısıye para gonderılmesı mantıksız.
Kı onun demesı lazım bu kız benım hakkımda kotu dusunmezmi diye. Daha cok yenısınız para konusunda yuz verme derme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…