- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
ama göğsüme dokun demesini biliyorsun.bence göğüste en az popo kadar mahrem.göğsünü kendi isteğiyle elleten popoya da ses etmez diye düşünmüştür adam.Hic boyle bisi yapmadi ki 4 aydir opussem de nerden bilim
Evet opussun de mahrem yerime dokunmasin ne kullanmasiii
Ay sazan avı resmengöğsümü elle dersen başka yerini de ellesem sesi çıkmaz bu baya kendinden geçmiş demiştir kararını ver sen de yani anladım ama ben seni ihihi az değilsin
Ya dok7nsun karfisnam filan
Benim gibu
Popoma nie dojunuo nieee
ama göğsüme dokun demesini biliyorsun.bence göğüste en az popo kadar mahrem.göğsünü kendi isteğiyle elleten popoya da ses etmez diye düşünmüştür adam.
sen de adamı manyak etmişsin napcağını şaşırmış.
Of yeni üyesin belli herkesi kınayıp durma bakayım senin ne dediğin belli değil fantazi dünyandan hikayeler galiba ahahaManasi ancak bu olabilit
Kiniyorum uorumunuzu
Sevgiliyiz ama kisit var tabiki
Ne demek op demek sevis mi femek yani cok komik
Ne demek istediginizi anlayamadim?Kınama bak bir daha sinemaya yolun düşer
Göğsüme dokun demişsin ya ha göğüs ha popo ikisinide elleyeyim demiş.
Fake olduğun belli oldu. Evladım sağ köşeden sayfayı kapayıp yeniden aç ekşiye inciye her nereden gelsiysen oraya dön :)
Hobi olarak mı kınıyorsunuz genelde?Manasi ancak bu olabilit
Kiniyorum uorumunuzu
Sevgiliyiz ama kisit var tabiki
Ne demek op demek sevis mi femek yani cok komik
Şimdi sen şehvetle öpüyorsun, defalarca öpüyorsun, göğsümü elle diyorsun, adam poponu da elleyince problem mi oluyor?
İnşallah ben yanlış anlamışımdır.
Ahaha başak burcu bu kesin habire takıntım var diyorHobi olarak mı kınıyorsunuz genelde?
Siz yasak olmayan yerlerinizi işaretleyin oralara dokunsun beyfendi.
Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Anlarkm o fa haklii
Da defalarca gogdun cok husel dedi aylarca saol dedim sustummm
Ilk defa dokun dedim gecen arabada bu ikinciydi iste
Arkadaş kendi içinde çelişiyor ya bence yazık bebana göğüslerinize dokunması ve iç çamaşırınıza dokunması arasındaki farkı anlatır mısınız?
hiçbir fark göremiyorum ben?
göğüslerinizi ellerken basit kız olmadınız ama iş aşağıya inince basitleştiniz mi yani?
Bence çok inceden laf sokuyor ablaNe demek istediginizi anlayamadim?
Sizin deger yargilariniza sinemaya gitmek ters dusuyorsa onu bilemem. Ancak Sinema herkesin , cins ayirmaksizin FILM izlemeye gittigi bir mekandir.
Sizin ahlak anlayisinizda ciddi bir terslik var.
Öpüşüyormuşsun sevgilinle iş elini küloduna sokunca mı bozuldu baştan sınırını çizmemişsin ki adam ne yapacağını bilememişöyle durumlarda el hep oraya buraya gider öpüşüyorsan normalde bilmen gerekirdi :)
Edit:Kızım sen de az değilsin sazan avımı yapıyorsun beişi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?