Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

fitorfat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
99
70
88
Bursa
bizim 5 aylık bir ilişkimiz var.erkek arkadaşım her gün telefonla arar günaydın der her akşam görüntülü arar sohbet ederiz.FArklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 220 km var.2,5-3 saat sürüyor arabayla.aklına hiç gelip beni görmek gelmiyor .şimdiye kadar 2 haftada bir çeşitli sebepler ile ben onun bulunduğu şehre gitmek suretiyle onunla buluştum ama o bir erkek olarak Doğum günümde bile benim bulunduğum şehre gelmedi,bir çiçek firmasıyla ucuz yollu bir çiçek yolladı.şirket arabası var ve normalde işi sebebiyle her hafta şehir dışına çıkan aktif araba kullanan birisi.şirket benzinin parasını verdiği takdirde il dışına çıkmasına ses etmiyor.sevgili günü yaklaşıyor gelir diye düşünürken görüşmeyeli 1,5 ay oldu sordum hiç gelmeyecekmisin ne zaman gelirsin diye 3 ay sonrası için mayıs başı falan dedi.Garip değil mi seven sevdiğini özlemez mi bir hafta sonu bile olsa görüp geri dönmez mi.konuşurken lafa bakarsanız özledim vs diyor ama özlese gelip görmek ister.kız gibi hep ben mi ziyaret edicem onu.bu işte bir gariplik var ben anlamadım.size de sorayım dedim.

Maddi durum olduğunu sanmıyorum her akşam arkadaşlarıyla kahve içmeye yada harici etkinlikler için dışarı çıkıyor.2,5 lira maaşı var

Ya belki parası yok çocuğun? Belki süpriz yapıcak ve sevgililer gününde gelicek?

Adamın bahanelerini bilmem ama siz bu durumdan rahatsız olduğunuza göre kafanızdaki ilişki şekli bu değil.
Parası yokmuş, hasta olmuş, işten izin alamamış vs hepsi olabilir. Ama en nihayetinde siz kendinizi yalnız ve değersiz hissediyorsanız, özledim diyip adım atamıyor olması rahatsız ediyorsa, çokta zorlamanın anlamı yok.

Hiç sanmıyorum Doğum günüm hafta sonundaydı ve hiç umursamadı hediye de ben gelmedin hediye de mi almadın deyince sanki zorlamayla oldu.yıl başında da ben 1 ay önceden hediye aldım yemekler hazırladım vs davet üzerine geldi hiç ne bir çiçek ne bir hediye tın tın geldi

Haklısınız belki de.neden gelmiyorsun dediğimde bir bahanesi ya da ne bileyim bir önerisi bile yok.

Tecrübelerimi sana aktarayim. Ayni durum bende vardi sonra ögrendim ki eski sevgilisini seviyormus ayrildigimda bir göbek atmadigi kaldi

Haklısınız belki de.neden gelmiyorsun dediğimde bir bahanesi ya da ne bileyim bir önerisi bile yok.

Düşüncesiz erkekle çok zor.
Gelemeyebilir ama sizi uzaktan hoş tutabilir.
Adam da o da yok.
Bence uzatmayın. Yazık vakit öldürüyorsunuz

Ben bu sevgili günü için bile pahalı olmasa da onun adına özel kupa yaptırdım özendim o ise bana şimdi 14 şubatta geliyor sen bir de o gün gelmemi istersin dedi ilişki 5 aylık sanki 50 yıllık evliyiz.ben özledim gel yüzünü göreyim dedim tamam tamam bu hafta sonu işim olmazsa geleyim dedi.öylesine yani sevgili günü için aklına geldi diye değil ben istedim diye

Yeterince sevmiyor. Boşluk dolduruyor gibi geldi.
Seven adam ne yapar ne eder gelir çünkü.

Edit: 34 yaşındaymışsınız, karşınızdaki adam ergen ilişkisi yaşamayı seviyor herhalde.
Uzaktan uzağa görüntülü.
Adam akıllı bir ilişki yaşamak hakkınız. Kaç kere sizin gittiğiniz halde onun bir kerecik bile gelmemesinin HİÇ BİR açıklaması olamaz.

adamın huyu bu galiba hımbıl.
çok zor böyle adamla ömür geçirmek, çok yorar. rica minnet geliyo oyy.
çok bağlanmadıysan kendi şehrinden biriyle, dolu dolu yaşayabileceğin bi ilişkiye bak derim ben.

Bir de olayın şöyle bir yüzü var aramızda maddi bir uçurum var ben onun iki katı kadar kazanıyorum ve o benden 7 yaş küçük .ama benden büyük gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…