Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

Bence de millete bakıyorum km'ye bakmıyor.paranın da önemi yok.ben pırlantalar istemiyorum ki bir papatya koparsın kendisi gelsin.

Son mesajıma ekleme yaptım sonradan :)
Bence içgüdülerinize güvenin. Bir şeylerin eksikliğini böyle buram buram hissediyorsanız şutlayın daha yolun başındayken.
Bu yaşa kadar adam olmayan bu saatten sonra adam edilmez çünkü .

Seni önemsemeyen, senin beklentilerine uymayan, seni mutlu etmeyen bir ilişki için en güzel günlerini heba etme. Ben de eşimle evlenmeden evvel 250 km uzaktaydım, valla tıpış tıpış her hafta planlar üretiyorduk.

Yanlış anlaşılmasın gayet masum görüşmeler bunlar ama gerçekten dediğinizde haklısınız sanırım ben ciddi bir ilişki isterken ona bu sanal iletişimyetiyor

Gerçekten miBeni hiç böyle seven olmadı.hep ben verici oldum nerde bi öküz beni bulur zati ühü ühü

öncelikle profilde evli yazıyor???

ve doktor yazıyor
doktor olduğuna göre en az 23-24 yaşında olman lazım
bu devirde, genellikle genç kızlar, kendilerini önemsemeyen erkeklere aşık oluyorlar
bunu yapma
seni seviyor veya sevmiyor hiç önemli değil bence
sen sevildiğini hissediyor musun? hayır! önemli olan bu
bu gencecik yaşında, 3 ay sonrası için sana randevu veren bir adam yüzünden sevgililer günü, doğumgünü gibi özel günlerini yalnız geçirmek mantıklı mı?
sadece özel günleri değil, her gününü yalnız geçirmek mantıklı mı???
sinemaya gidememek, oturup bir kahve içememek, aynı arkadaş ortamında görüşememek mantıklı mı???

Neden siz gidiyorsunuz ki? Emek veren sadece sizsiniz. Her sabah gunaydin demesi, her aksam goruntulu aramadi ama beraber olmak icin de caba harcamamasi sanki adamin sixi cepte tutmasi gibi. Bu iliskiye cok da yatirim tapmiyor ama bos olmamak icin de sanaldan gorusuyor, birakmiyor. Ben boyle dusunuyorum. Cunku erkekler deger verdigi kadina yatirim yapiyorlar ya da yatirim yaptiklatina deger veriyorlar. Yatirim dedigim sadece maddi anlamda degil. Fedakarliktan bahsediyorum. Tek tarafli fedakarlik olmaz.

Gerçekten miBeni hiç böyle seven olmadı.hep ben verici oldum nerde bi öküz beni bulur zati ühü ühü

Sevgi, karşılıklı paylaşımların bütünüdür.
Seven insan görmek ister, sarılmak, sesini yüzüne bakarak dinlemek...
Nasıl desem. Engel dediğin şeyi sadece mesafelerde bırakır.
O yüzden, seven insan bir yolunu bulur ve çıkar gelir.
Maddiyatsa, sana der gelir misin, özledim diye.
220 km dediğin mesafe günü birlik gidilip gelinecek bir mesafe zaten.
O yüzden en güzel günlerini böyle bir insana çeki düzen vermeye çalışmakla harcama.
Olmayacaktır çünkü...
Muhakkak hayat karşına doğru insanı çıkarır, vakti geldiğinde...

Değişik bir açıdan bakmamı sağladınız teşekkür ederim.Haklısınız

ya vallahi billahi anlamıyorum
kendinize neden böyle davrandırtıyorsunuz?
hakikaten merak ediyorum, neden?
o adamın gözünde en ufak değeriniz kalmaz böyle devam ederseniz
size hediye almayan adam özel kupa yaptırmalar, "sen şimdi gel dersin" diyen bir adama "özledim gel yüzünü göreyim" demeler
neden???

Edit: 34 müüüüüüüüüüüüüüüüüüü?????

Çeki düzen vermem gereken tek şey keşke bu olsa.Alkol alan arkadaşları var ölünceye içen ,sigarası var ben namazlı biri istiyorum namaz yok.harama girmekten hiç korkmaz.

Dimi Yalnızlıktan çok sıkıldım ondan sanırım ama olmamalı

Evet 34.boşandım ben ilk eşim beni aldattı gururumu yerle bir etti gitti

Yanlış anlaşılmasın gayet masum görüşmeler bunlar ama gerçekten dediğinizde haklısınız sanırım ben ciddi bir ilişki isterken ona bu sanal iletişimyetiyor

Masum görüşmelerden kastınızı anlamadım ama yanlış bir şey anlamadım diye düşünüyorum :) Her şey gönlünüzce olsun.

En son ben de madem özlemiyorsun artık görüntülü konuşmuyorum özlüyorsan gelir görürsün dedim ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz dedim.adam sen WhatsApptan benim engelimi kaldırmazsan sana tek kelime yazmam dedi üste çıktı şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…