Yeterince sevmiyor. Boşluk dolduruyor gibi geldi.
Seven adam ne yapar ne eder gelir çünkü.
Edit: 34 yaşındaymışsınız, karşınızdaki adam ergen ilişkisi yaşamayı seviyor herhalde.
Uzaktan uzağa görüntülü.
Adam akıllı bir ilişki yaşamak hakkınız. Kaç kere sizin gittiğiniz halde onun bir kerecik bile gelmemesinin HİÇ BİR açıklaması olamaz.
Bence de millete bakıyorum km'ye bakmıyor.paranın da önemi yok.ben pırlantalar istemiyorum ki bir papatya koparsın kendisi gelsin.
Aynen ben söylemesem adamın aklına bile gelmemiş.adamın huyu bu galiba hımbıl.
çok zor böyle adamla ömür geçirmek, çok yorar. rica minnet geliyo oyy.
çok bağlanmadıysan kendi şehrinden biriyle, dolu dolu yaşayabileceğin bi ilişkiye bak derim ben.
Yanlış anlaşılmasın gayet masum görüşmeler bunlar ama gerçekten dediğinizde haklısınız sanırım ben ciddi bir ilişki isterken ona bu sanal iletişimyetiyorSon mesajıma ekleme yaptım sonradan :)
Bence içgüdülerinize güvenin. Bir şeylerin eksikliğini böyle buram buram hissediyorsanız şutlayın daha yolun başındayken.
Bu yaşa kadar adam olmayan bu saatten sonra adam edilmez çünkü .
Gerçekten miBeni hiç böyle seven olmadı.hep ben verici oldum nerde bi öküz beni bulur zati ühü ühüSeni önemsemeyen, senin beklentilerine uymayan, seni mutlu etmeyen bir ilişki için en güzel günlerini heba etme. Ben de eşimle evlenmeden evvel 250 km uzaktaydım, valla tıpış tıpış her hafta planlar üretiyorduk.
Çirkin bi kadında değilim aslında anlamadım gittiGerçekten miBeni hiç böyle seven olmadı.hep ben verici oldum nerde bi öküz beni bulur zati ühü ühü
bizim 5 aylık bir ilişkimiz var.erkek arkadaşım her gün telefonla arar günaydın der her akşam görüntülü arar sohbet ederiz.FArklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 220 km var.2,5-3 saat sürüyor arabayla.aklına hiç gelip beni görmek gelmiyor .şimdiye kadar 2 haftada bir çeşitli sebepler ile ben onun bulunduğu şehre gitmek suretiyle onunla buluştum ama o bir erkek olarak Doğum günümde bile benim bulunduğum şehre gelmedi,bir çiçek firmasıyla ucuz yollu bir çiçek yolladı.şirket arabası var ve normalde işi sebebiyle her hafta şehir dışına çıkan aktif araba kullanan birisi.şirket benzinin parasını verdiği takdirde il dışına çıkmasına ses etmiyor.sevgili günü yaklaşıyor gelir diye düşünürken görüşmeyeli 1,5 ay oldu sordum hiç gelmeyecekmisin ne zaman gelirsin diye 3 ay sonrası için mayıs başı falan dedi.Garip değil mi seven sevdiğini özlemez mi bir hafta sonu bile olsa görüp geri dönmez mi.konuşurken lafa bakarsanız özledim vs diyor ama özlese gelip görmek ister.kız gibi hep ben mi ziyaret edicem onu.bu işte bir gariplik var ben anlamadım.size de sorayım dedim.
Gerçekten miBeni hiç böyle seven olmadı.hep ben verici oldum nerde bi öküz beni bulur zati ühü ühü
Değişik bir açıdan bakmamı sağladınız teşekkür ederim.HaklısınızNeden siz gidiyorsunuz ki? Emek veren sadece sizsiniz. Her sabah gunaydin demesi, her aksam goruntulu aramadi ama beraber olmak icin de caba harcamamasi sanki adamin sixi cepte tutmasi gibi. Bu iliskiye cok da yatirim tapmiyor ama bos olmamak icin de sanaldan gorusuyor, birakmiyor. Ben boyle dusunuyorum. Cunku erkekler deger verdigi kadina yatirim yapiyorlar ya da yatirim yaptiklatina deger veriyorlar. Yatirim dedigim sadece maddi anlamda degil. Fedakarliktan bahsediyorum. Tek tarafli fedakarlik olmaz.
Ben bu sevgili günü için bile pahalı olmasa da onun adına özel kupa yaptırdım özendim o ise bana şimdi 14 şubatta geliyor sen bir de o gün gelmemi istersin dedi ilişki 5 aylık sanki 50 yıllık evliyiz.ben özledim gel yüzünü göreyim dedim tamam tamam bu hafta sonu işim olmazsa geleyim dedi.öylesine yani sevgili günü için aklına geldi diye değil ben istedim diye
Çeki düzen vermem gereken tek şey keşke bu olsa.Alkol alan arkadaşları var ölünceye içen ,sigarası var ben namazlı biri istiyorum namaz yok.harama girmekten hiç korkmaz.Sevgi, karşılıklı paylaşımların bütünüdür.
Seven insan görmek ister, sarılmak, sesini yüzüne bakarak dinlemek...
Nasıl desem. Engel dediğin şeyi sadece mesafelerde bırakır.
O yüzden, seven insan bir yolunu bulur ve çıkar gelir.
Maddiyatsa, sana der gelir misin, özledim diye.
220 km dediğin mesafe günü birlik gidilip gelinecek bir mesafe zaten.
O yüzden en güzel günlerini böyle bir insana çeki düzen vermeye çalışmakla harcama.
Olmayacaktır çünkü...
Muhakkak hayat karşına doğru insanı çıkarır, vakti geldiğinde...
Dimi Yalnızlıktan çok sıkıldım ondan sanırım ama olmamalıya vallahi billahi anlamıyorum
kendinize neden böyle davrandırtıyorsunuz?
hakikaten merak ediyorum, neden?
o adamın gözünde en ufak değeriniz kalmaz böyle devam ederseniz
size hediye almayan adam özel kupa yaptırmalar, "sen şimdi gel dersin" diyen bir adama "özledim gel yüzünü göreyim" demeler
neden???
Evet 34.boşandım ben ilk eşim beni aldattı gururumu yerle bir etti gittiya vallahi billahi anlamıyorum
kendinize neden böyle davrandırtıyorsunuz?
hakikaten merak ediyorum, neden?
o adamın gözünde en ufak değeriniz kalmaz böyle devam ederseniz
size hediye almayan adam özel kupa yaptırmalar, "sen şimdi gel dersin" diyen bir adama "özledim gel yüzünü göreyim" demeler
neden???
Edit: 34 müüüüüüüüüüüüüüüüüüü?????
Yanlış anlaşılmasın gayet masum görüşmeler bunlar ama gerçekten dediğinizde haklısınız sanırım ben ciddi bir ilişki isterken ona bu sanal iletişimyetiyor
neden berabersin hala?Çeki düzen vermem gereken tek şey keşke bu olsa.Alkol alan arkadaşları var ölünceye içen ,sigarası var ben namazlı biri istiyorum namaz yok.harama girmekten hiç korkmaz.
Ya işte anladın sen onu :)Masum görüşmelerden kastınızı anlamadım ama yanlış bir şey anlamadım diye düşünüyorum :) Her şey gönlünüzce olsun.
Bilmem...neden berabersin hala?
Bil o zaman, al sana fırsat. Görüyorsun her şeyi.Bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?