Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

Aslında bir ke ayrıldım sonra bir sebeple ben onun bulunduğu şehire iş nedeniyle gittim ve karşılaştık o kadar sevgi dolu baktı ki dedim bu adam beni seviyor.

Valla şöyle bir bdv'de dolaşırsan sevginin karın doyurmadığını, mutlu olmaya tek başına yetmediğini anlarsın.
Beklentilerin, hayat tarzlarının uyuşmadığı insanların yaşadığı ilişkilerin sonu hüsran oluyor...

Başkasına acıırken acınacak hale düşüyoruz maalesef

Ya işte anladın sen onu :)
Hah şimdi anladım
Yok canım , kocaman kadınsınız .
İstediğinizi yaşarsınız. Ya da yaşamazsınız.
Ama 7 yaş küçükmüş ya o yüzden bence sıkıntılı.
Çünkü 27 yaşında sanırım o. Ve bir erkek için küçük sayılabilecek bir yaş.
Zaten geç olgunlaşıyorlar malum.

Ya sizi üzmek istemem ama bu adam ya cimri ya da sizi sevmiyor. Bence ikisi de birbirinden kötü seçenekler. Yanlis anlamayın ama 34 yasinda neden uzak mesafe iliskisi seciyorsunuz? Gereksiz degil mi? Bir de boyle derdini cekiyorsunuz.

Ya sizi üzmek istemem ama bu adam ya cimri ya da sizi sevmiyor. Bence ikisi de birbirinden kötü seçenekler. Yanlis anlamayın ama 34 yasinda neden uzak mesafe iliskisi seciyorsunuz? Gereksiz degil mi? Bir de boyle derdini cekiyorsunuz.
Bundan 5 ay önce onun bulunduğu şehirde çalışıyordum tam giderayak teklif etti benimde tayinim çoktan çıkmıştı o yüzden böyle oldu

Aslında bir ke ayrıldım sonra bir sebeple ben onun bulunduğu şehire iş nedeniyle gittim ve karşılaştık o kadar sevgi dolu baktı ki dedim bu adam beni seviyor.ayrılmayalım falan dedi ama o kadar işte
E onun şehrine gitmesen ve karşılaşmasanız barışmayacaktınız farkında mısın?
Bi bakışla nasıl anladın sevdiğini? Bakışa kalsaydı herkes herkese hastaydı.

Canım sevgisi yanına gelmesiyle ölçülemez ki öyle adam olur sever gerekirse otostopla gelir gider öylesi olur sever üç beş ayda bir görüşür.Açıkçası kilometreler aşıp birinin benim yanıma gelmesini istemezdim sevgilin iş için olmasa bence onun için bile şehir dışına çıkmak istemez.Ayrıca bahsettiğin ucuz yollu çiçek kaç tl cidden merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…