Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

Yok onları istedi ben istemedim tabiki de arabada olmuyor diyor korkuyorum biri görür falan diyor otele gidelim dedi ya da ev varmış oraya gidelim dedi olmaz dedim bende. Arzuluyor evet ve kendisine hakim olamıyor bende ne yapsam bilmiyorum gerçekten

Arkadaşım, yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapma
Hoşuna gitmeyen her tavrını masaya yatır, konuşmaktan çekinme
Aramız bozulur, trip atmayayım falan deme, derdin neyse söyle
Söylüyorum önceden diyemezdim ama acaba sevmiyor mu diye geçiriyorum içimden sevilmeyi daha önce tatmadım nasıl yürür bu işler fikrim yok neden saklıyor beni daha önce gittiğimiz yerde benden kaçmıştı resmen birisi görecek diye etrafına bakıyordu sürekl bu kurban bayramında oldu bu da ay ne bileyim kafam karışık

Bana da tecavüz gibi geldi.Konu sahibi yanlış anlar diye çekine çekine yazdım

bana cevap yazmıyorsun işine gelmedi ama otele- eve kesinlikle kesinlikle gitme. sonun olur bak, başka adam getirir, kamera vardır, kayıt eder aileden korktuğunu biliyor sonra kullanır. ya neler bildiğimi okuduğumu anlatabilsem. Allahım koru kızlarımızı , hala ailesiyle tanıştırdı diyorsun. ailesi mi bakalım ? doğru mu ? kimlik kontrolü mü yaptın, kaç yaşındasın sen ya ,

Bacım kullanıyor seni.Sen de hissetmişsin zaten.

Bana da tecavüz gibi geldi.Konu sahibi yanlış anlar diye çekine çekine yazdım
Ya şöyle sohbet ettik kalktık ısrar etti gidelim diye uzağa doğru yok dedim gec oluyor falan istemiyorum dedim yine gittik sarıldık ettik derken öpüşmeye çalıştı dudaklarımı kaçırsam da en sonunda opustuk o şekilde gelişti işler

Canım benim kaç yaşındasın?

Ne yazdınız mesajlar geride kalmış hep göremedim bazılarını. Allah korusun gerçekten tabiki de gitmem. Ailesi ya bunda eminim şuan açık yazamıyorum ama gittim gördüm kardeşine de gittim ablasına da

Artık buluşmayı geç konuşasım bile gelmiyor

İşte onu düşünmesi lazım jandarmayı gec birine denk gelsek kaza yapsak hepsinden önemlisi benim sevdiğim kadını ben buralara layık mi görüyorum diye düşünmesi lazım

Çok şüphe uyandırıcı hareketleri var sevgilinin. Ben olsam çok rahatsız olurdum anında terk ederdim ortamı. Tamam bazı bölgelerde sevgiliyle sarmaş dolaş ya da el ele olmak biraz ayıp ama gayet normal yan yana oturabilirsiniz canım, ne var bunda. Güzelce bi kavga çıkarın böyle davrandığı zaman, geri adım da atmayın. İnceldiği yerden kopsun aman, hiç korkmayın. Diğer konuda sevmediği anlamını çıkaramam , sevişmek isteyebilir, seni özlemesi arzumalası güzel bir şey ama sen kendini kötü hissettiğin hiçbir şeyi onu memnun etmek için yapma

İstemiyorum dedikten sonra bitmiştir.Sen ısrar ettiğini söylüyorsun. Yaşın da küçük değil.Kendini koruyamadıktan sonra başkası ne dese de boş.

Bazı erkekler, arkadaşlarıyla ortak ev kiralayıp; kullanabilecek potansiyelde. Bunlara bakarak, adamın evli olup olmadığından emin olamazsınız.
Evli değilde önceden evli ayrılmış falan çıkarsa hqhaha çok önceden konusuyorduk komşusu gördü bunu kadın yaşı var baya sordu annen nasıl falan bende dinliyordum ee senin evlilik var mi evlen de artik düğününe gelelim falan demişti ya başka örnekleri de var evli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…