erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

adonide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
22
0
36
İstanbul
:17:
Merhaba;
Öncelikle birçoğunuza tuhaf ve ters:17:geleceğini düşünüyorum belki bana kızabilirsiniz de ama cidden anlam veremediğim için fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaklaşık 2 aydan beri bir sevgilim var.onu seviyorum değer veriyorum.onun da bana değer verdiğini düşünüyorum.annesiyle tanıştırdı ve ara ara evlerine gidebiliyorum iş telefonu en yakın arkadaşlarının ev telefon her şeylerini biliyorum.en yakın arkadaşları kuzenleri beni biliyorlar.beni kimseden saklamıyor erkek kardeşi ve az önce dediğim gibi annesi biliyorlar.
Ancak şöyle bir sorunum daha doğrusu durum var.
İlk cinsel birlikteliğimizi birlikteliğimizin 2.haftasında yaşadık (çok erken olduğunu biliyorum ama planlayarak olmadı  )sonrasında 2 kez daha birlikte olduk farklı zamanlarda.ancak erkek arkadaşım son zamanlarda cinsel anlamda çok soğuklaştı.öpmek istediğimde bile tersliyor neredeyse. Beni istemiyor mu diye düşünüyorum ama haftada 2-3 kez görüşmekten geri kalmıyor beni sevdiğini söylüyor diğer türlü ilgisi ilk başlardaki gibi.
Onun maddi sorunları çok fazla bu ara.kardeşinin düğünü var bununla ilgili maddi sıkıntılar yaşıyor çünkü evin büyüğü o.babası öldüğü için.
Şimdi sizce sorun nedir? Yani neden sizce bu şekilde?başka kızlar kadınlar diye de düşündüm ama adamın evinde internet yok ne zaman arasam tel cevaplıyor.yani bunu yapabilecek bir ortamı bile yok.(bilemeyiz tabi ama bilirsiniz biz kadınlar hissederiz ve ben böyle bir şey hissetmiyorum doğrusu.)
Ne olur düşüncelerinizi paylaşın

bazı şeyleri çok erken yaşadığınız dank etmiş olabilir kendini geri çekmiştir .. belki bi beklenti içine grmeni istemiodur ... ama senin yapman gerekeni o yapmış bnce sen geri çekmeliydin kendini...cinsellk yaşarsın kendi terchn ama bu kadar erken zamanda yaşayıp öldrmemeli bazı şeyleri... bnce sende braz frenle kendini....

Babası hayatta olmadıgı için ailesinin sorumlulugunu sevgilin taşıyor, ee düğünleri de varmış. Stresli ve belki de hamile kalmanızdan korkuyordur. O kadar strese bide bunu eklemek istemiyordur, hem size deger veriyor. Fazla aşk usandırır derler evlendikten sonra da heyecanınız olsun.

bence biraz geri çekil, maddi sıkıntılar vs. onlardan olabilir.
illa kendine yorma. biraz bekle
sen de yakın olmak için çalışma.
bir aya belli olur nedeni ne olduğu.

Son düzenleme:
kesinlikle kendimi çekmem ve erken yaşadığımızı düşünüyorum sizler gibi ama bilirsiniz bazen elinizde olmaz yani planlamadan.
onun dışında elimden geldiğince ona yakın olmaya çalışıyorum ufak miktarlarda mali yardımda da bulundum.dün evine çağırdı beni ve butun gun yaptığı tek şey yemek yemek tv izlemek ve bana sarılıp uyumak.her zaman yanında olduğum için bana teşekkür ediyor ama ne bilim.aslında ilk birlikte olduğumuzda ben tövbeliydim hatta bozulunca ağladım çok ve o da çok üzülmüştü.diğer olaylar bundan sonra gerçekleşti mesela çok hoş şeylerde söylüyor.bayramda akrabam olmadığı için çok üzülmüştüm o da ilerde benim akrabalarım seninde akrabaların olacak diye teselli etti.
açık konuşmak gerekirse sizce ben kaşınıyorum yani boşuna sorun mu ediyorum yoksa bu durum normal değil mi?

bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....:43:
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela ge:1:irecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:

sen evlen biran önce sen ilgi ve sevgi istiyorsun ama aradığın bu adamda yok.sen bu adama aşık falan da değilsin.sadece ilgilenmesi dokunması hoşuna giiyor. bence daha ciddi birini bul.kızım neye gerek bir de para veriyorsun böyle şeylerden sakın ve ve evlen hemen.erkeklere güvenme.aç haberleri hergün ne kadar kadın kandırılıyor ve kullanıyorlar.sen hala sanırım çocukça düşünüyorsun.bu kadar saf olma dikkat et lütfen...
bu anlattıklarını annene ya da babana anlattın mı merak ettim.
kendini ateşe atma.

yaa ben mi çok geri kafalıyım acaba?
evlilik öncesi cinsellik kişilerin kendi tercihi sonuçta beni bağlamaz ama benim uzun süreli birlikteliğim var ve evlenmeden önce de birlikte olmayacağım..
2 aylık bi ilişki ve 2. haftada birliktelik ve hemen aileyle tanışmaa
:ssz:
senin yapman gerekeni o yapmış bence kendini biraz geri çekmiş..

bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....:43:
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela ge:1:irecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
bence bizden yargılamamızı değil fikir vermemizi istiyor.
bir de kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bekaret kavramı
sizin dönem de kalmış sanırım.
lütfen soru soran arkadaşın moralini bozmayın.

Son düzenleme:
kesinlikle kendimi çekmem ve erken yaşadığımızı düşünüyorum sizler gibi ama bilirsiniz bazen elinizde olmaz yani planlamadan.
onun dışında elimden geldiğince ona yakın olmaya çalışıyorum ufak miktarlarda mali yardımda da bulundum.dün evine çağırdı beni ve butun gun yaptığı tek şey yemek yemek tv izlemek ve bana sarılıp uyumak.her zaman yanında olduğum için bana teşekkür ediyor ama ne bilim.aslında ilk birlikte olduğumuzda ben tövbeliydim hatta bozulunca ağladım çok ve o da çok üzülmüştü.diğer olaylar bundan sonra gerçekleşti mesela çok hoş şeylerde söylüyor.bayramda akrabam olmadığı için çok üzülmüştüm o da ilerde benim akrabalarım seninde akrabaların olacak diye teselli etti.
açık konuşmak gerekirse sizce ben kaşınıyorum yani boşuna sorun mu ediyorum yoksa bu durum normal değil mi?

evet bence kaşınıyorsun gercekten

canım yaşadığın şeyler her insanın yaşayabileceği türden yaşantılar. o yüzden niye yaptın nasıl yaptın demenin anlamı yok olan olmuş. erkek arkadaşının soğukluğu seni düşündürtmüş haklısında. bence o kişiden kendini uzak tut bi süre, araya mesafe koy bakalım ne olacak. bir erkek sevdiği bir kadını her zaman arzular. eğer senden uzak duruyorsa bi soğukluk var belli. annesiyle tanıştırmış olması seni çok sevdiği anlamına gelmiyor. bi uzaklaş gözlem yap. eğer içinden çıkamazsan durumu konuşada bilirsn.

türkiyenin gerçekleri bu....

erkekler evlenmeden önce ilişki yaşadığı kızı evine gelin almak isttemiyorlar.

ben bu bayana da acı gerçekleri söyledim eskide kalmışda değil bu inanç ve düşünceler. ayrıca hangi anne baba kzının evlenmeden bir erkekle birlikte cinselliği olsun ister.
bence aralarında mesafe olmalıydı.

2. hafta cuuup yatağa hadiiii..
2 haftada güvenecek kadar tanıdı mı...
daha riskli durumlarında olabileceğini unutmamalı.

sağlıklı ilişkiler bu kadar çabuk kurulmaz...

benim 2 senelik beraberliğim var ki siz daha 2 aylıksınız bizde sizin gibi ailesiyle iç içeyiz hepsi tanıyor beni. sevgilimin bana bi sözü vardır. "ben sana dokunsam sen kızlığını kaybetsen senin diğer kişilerden farkın kalmaz o zamn bn senden çabuk soğurum" dedi. 2 sene içinde bana dokunsa dokunurdu. haa diğer kızlaramı gitti aslaa!. gerçekten sevgiliniz sizden bişey saklasa Allah çıkartıyor karşınıza hiç bişey saklı kalmıyor. yaşınızı bilmiyorum ilişkinizin ciddilik derecesinide bilmiyorum ama sizin durumunuza çok üzüldüm. keşke kaybetmeseydiniz. ya sevgiliniz sizi bırakıp gitse ?

cevaplarınız için tşkler ama ben yargılarınızı kendinize saklamanızı rica ediyorum çünkü sorum sex yaptım doğru mu yaptım değil herkesin tercihi ve vücudu kendine aittir lovellypink adın gibi sevgi dolu değilsin bence.birliktelik modernlik değildir ama geri kafalılık farklı birşeydir.
ayrıca yorumunbir abla tavsiyesinden çok hayatı hep geri planda kalan takıntılı liseli kızlar gibi.
kibar kullanılan dil saygısızlığı önlemez ve sen bana saygısızlık yapıyorsun.
diğer seviyeli tüm yanıtlar için tşkler...

ailesinin beni istemediğini nereden çıkardınız ben anlayamadım kafanızda bir bekaret tabusu bu çok komik onca türk erkeği neden ruslarla yabancılarla evleniyor?
hangi şerefteki bir erkek dul anasının evine ciddiye almadığı bir kızı sokar?onun bukadar şerefisz olduğunu düşünmek için çok şerefsiz erkekle karşılaşmış olmaz gerekir.

tüm bu safça önyargılar...
yanıtlarınızda saçma sorduğum soruyla tamamen alakasız iplikle çekilmiş bir birliktelik lafının üzerine yumulma

nekadar önyargılısın o bahsettiğin konu şubat ayına ait ve şuan neredeyse eylül ayına gireceğiz 7 ay geçmiş bu kişi benim hayatımdaki 2.kişi.
ayrıca sana mı danışacağım ne sıklıkla ilişki yaşayacağımı ?numaranı bırak arada sana danışayım oldu mu cicim ;) benim sorum ne bu çok belliyken nasıl bir zeka seviyesidir bu okuduğunu anlayamamak??

nekadar önyargılısın o bahsettiğin konu şubat ayına ait ve şuan neredeyse eylül ayına gireceğiz 7 ay geçmiş bu kişi benim hayatımdaki 2.kişi.
ayrıca sana mı danışacağım ne sıklıkla ilişki yaşayacağımı ?numaranı bırak arada sana danışayım oldu mu cicim ;) benim sorum ne bu çok belliyken nasıl bir zeka seviyesidir bu okuduğunu anlayamamak??

Sen fakesin, gün gibi açık.
Ne ikisi ne üçü Allah aşkına, güldürme beni.
Evet şubatta bir yumurtlayıp gitmişsin bi de canın sıkılmış şimdi girmişsin.
7 ay sonra tekrar bekleriz, başka hikayeyle :)

görülüyor ki kadınların üstünde ki bu baskıyı
sadece erkekler değil kadınlarda oluşturuyormuş.
ilkokul mezunu teyzeler gibi konuşuyor bazılarınız,
kendimi annemin arkadaşı ayşe teyzeyle yazışıyormuş gibi hissettim.
insan ya insan! sonuçta değerli bir varlık.
bacak arasından bişi girmiş mi çıkmış mı diye bakan zihniyetin
insanlığından şüphe ediyorum.
bu ne bacak arası çılgınlığıdır kardeşim.
bu arkadaşı yargılayan teyzelerin eminim kendi kızı olmaz.
kim girmiş kim çıkmış, az girdiyse müstahaktır. gibi saçma sapan entellektüel
fikirlerinizi ne acıdır yanınızdaki adamlardan ezberliyorsunuz.
Allah kulunu bu kadar yargılamıyor? siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?

bence yanılıyorsun sadece bundan sonra başka hatalarda kolay yapabilirsin oyüzden dikkat et dedim.
iki aylık bir ilişkiye çok güveniyor musun...
yani yaptığın yanlışı bitir ve ciddi bir insanla evlen dedim o kadar....
galiba asıl sen yanlış anladın...
başına daha kötü şeylerde gelmeden ayrıl dedim ne var bunda insan bazen sağlıklı düşünemiyebiliyor.
herkes hata yapabilir önemli olan hatanızın başka hatalara da sebeb olmamak.

maalesef ülkemizde gençlerin çoğu evlenmeden cinsellikle sevgiyi birbirine karıştırıyor...
her cinsellik maalesef sevgi degildir....

ayrıca kötü birisin falan da deyip başka şeylerde ima etmedim...
kusura bakma ama söylediklerim art niyetle değil.
sadece son pişmanlık fayda etmez sözüne geç kalma...
hayatta en önemli insan insanın kendisi.....
başkasına değer verirken kendinizide zor durumda bırakmayın...
Allah yardımcın olsun ....
zaman herşeyin ilacıdır...
başka msj yazmıcam
söylediklerim kalbini kırıp incittiyse kusura bakma... :50:

Back
X