Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

Deadly Smile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
165
11
28
Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?

Ayrılma sinyalleri veriyor çok üstüne düştüysen geri tepiyor ve ya başka birisine abayı yakmış

Siz 20 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?

Belli bir yaşa gelmiş, hayat görüşü oturmuş, belli bir birikime sahip olan insanlar için; 4 ay ciddi anlamda evlilikten konuşmak için uygun olabilir.

Tüm bunlara sahip olunmayan durumlarda ise; bu konuşmalar, biraz daha geleceğe dönük birlikte hayal kurmak anlamına gelebiliyor.

Ayrılmak isteyip istemediğinden nasıl emin olabilirim? İlişki konusunda çok tecrübesizim ikinci sevgilim bu.
Soğuk davranıyor mu?mesajlara kısa cevaplar evet hayır dışardayım gibi mesela..geç cevap veriyorsa ya da saatlerce cevap vermiyorsa yanındayken soğuksa çünkü sevgililik zamanları çok farklıdır eğlencenin dibine vurursun enazından tüm ilişkilerimde öyle olmuştur yüzünden hareketlerinden davranışlarından anlarsın yani

Eekekler cogu zaman bos bos söz verirler ve is ciddiye bindigini anladiklarinda kacacak delik ararlar. Daha tanimam lazim bilmem ne diyorsa oradan uzaklas.. banada biri oyle demisti sonradan anladimki ciddi middi degilmis :) takilip kacmak istiyormus. Yani sana ciddi gelmiyorsa zamanini harcama bile, seninle evlenmek icin can atmali yoksa tanimam lazim bilmem ne isin icinde baska seyler vardir.

23 yaşındayım o 21 yaşında daha

Annemle tanıştıracağım dedim olur tamışalım dedi daha sonra işim çıktı başka zaman dedi. Şimdi de kendimi hazır hissedince diyor

Annemle tanıştıracağım dedim olur tamışalım dedi daha sonra işim çıktı başka zaman dedi. Şimdi de kendimi hazır hissedince diyor
O iş nanay ablacım bırak onu ciddi düşünen biriyle çık aylarını yıllarını bir öküz için heba etme değmez

Konu sahibi açık açık yazayım.Bu sözü verdiyse ikinci veya üçüncü ay da vermiştir.Evlilik için erken.Bazı erkekler cinsellik yaşamak için böyle sözler verebiliyorlar.İstediklerini alınca gidiyorlar.Bu konuda söz vermekte garip geliyor bana.Hayat bu,herşey değişebilir.4 ay kısa bir süre evlenmek için.Üstelik yaşlarınız da çok genç.

Eskisi gibi davranmıyor. Mesela son zamanlarda şunu da yapmaya başladı. Her buluşmamızda bir şeyler yer içerdik. Şimdi diyorki evde ye ve öyle gel. Artık parkta buluşalım vs.

Eskisi gibi davranmıyor. Mesela son zamanlarda şunu da yapmaya başladı. Her buluşmamızda bir şeyler yer içerdik. Şimdi diyorki evde ye ve öyle gel. Artık parkta buluşalım vs.

Siz 23, erkek arkadaşınız 21 yaşında. İkinizde üniversite öğrencisi misiniz ; çalışıyor musunuz ?

Belki bütçesi yetmiyordur şu sıralar.

Bu normal herşey ateş pahası ama evlilik için söz verdi diye sakın inanma güvenme böyle diyip aklınca yatağa atmak isteyecek bir müddet sonra seni..sana bir ablan olarak taktik vereyim aşık olma aşık et kazanan daima sen olursun

Cinsellik yaşamadık henüz en azından bir nişan olmadan yaşamayacağımı söyledim o da kabul etti bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…