- 1 Ekim 2013
- 8.852
- 18.980
- 448
- 35
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Bence mantıklı. 4 aylık bi ilişkide evlilik kararı vermek için erken. Bu illa ayrılmak istediği anlamına gelmez bence. Sadece önünü daha iyi görmek istemiştir. Yerinde ben olsaydım söyle derdimMerhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Gözyaşım pıt. Bu arada bio mükemmel ahahajajjErkeklerde terazi tanıdığım çok yok ama genelde yakınılan tipler. Kendi lüxlerine düşkün oluyorlarmış genelde. Sen de nasibini almışsın.
Bende istiyordum evlenmeyi o yüzden de bir şey demedim4 aylık sevgilinizin hemen evleniriz lafından korkmalıydınız bence??
O çalışır benimde çalışmamı istiyordu zaten, ben açık öğretim okuyorum üniversitem bitmedi henüz.21 yaşında bir erkeğin evlenme hayallerine sizin tereddütle yaklaşmanız lazımdı asıl.
Mesleğini edinmiş mi, birikimi var mı, evliliği sürdürebilecek maddi ve manevi yeterlilikte mi? Bunlar yoksa -ki yoktur- yazın evleniriz dediğinde ne hayal etmiştiniz ki. Baba parası ile evlenmeyi mi?
Siz de 23 yaşındaymışsınız. Siz bu saydığım yeterliliklere sahip misiniz peki? Yoksa laf olsun diye evlilik mi konuşuyorsunuz iki genç?
Laf olsun diye söylemiş sonra makul düşünmeye başlamış anlaşılan. Buna bu kadar anlam yüklemeniz biraz da sizin hatanız yani.
Ailem biliyor durumları zaten bir işe de girmeyi düşünüyorum. Ailem tamam dedi onayladı.Yav o yaşlarda evlilik mi olur, hızlıca bi de, neden? İşiniz gücünüz var mı ne yiyip iceceksiniz? Öyle kolay mı oluyor çiçek çikolata alıp isteyecekmis, o aklı başında değil hormonları devreye girmiş ama sen de pek aklı başında sayilmazsin ztn... Neyse vazgeçmişte kurtarmis ikinizi de, açık öğretim iyi güzel tamam da bi kursa git işe gir kendini gelistir, hiç bi merakın hobin vs yok mu yavrum senin... Evlilikmis, valla sinirlendim, annen baban ne düşünecek bu işe sence?
Su grubuHava grubu burcu mu
Kac yasinda sevgiliniz? Ne iş yapıyor?Ayrılmak isteyip istemediğinden nasıl emin olabilirim? İlişki konusunda çok tecrübesizim ikinci sevgilim bu.
Hayır cinsellik konusu açmadı bile ben nişanlanırsak olur öyle şeyler dedim. Saygı duyuyorum deyip hiçbir şekilde açmadı o konuları.4 aylık bi ilişkide adam evlenirim şak diye nikahı basarım yandım öldüm sana diyorsa bil ki bu onun ağzının lafı haline gelmiş herkese söylüyordur. Şimdi adamın hayatında veya aklında farklı alternatifler var. Sizden ayrılmak için ayak yapıyor. Evlenicez diyip sizden cinsellik bekliyor muydu?
Yok maalesef kimsemNasıl hiç arkadaşınız olmaz?Eski okul arkadaşları,komşular,kuzenler…
Boşver sen ayrıl bu adamdan hayır gelmezHayır cinsellik konusu açmadı bile ben nişanlanırsak olur öyle şeyler dedim. Saygı duyuyorum deyip hiçbir şekilde açmadı o konuları.
21 yaşında oyun tasarımcısıKac yasinda sevgiliniz? Ne iş yapıyor?
Tecrübesizim nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordumBilmiyorum ne düşünürsünüz ama evlilikten bahsetmeyin ve istediğinizi belli etmeyin. O nasıl davranıyorsa öyle davranın. Soğuksa soğuk olun. Bazı erkekler peşinden koşar koşar elde edince sıkılır. Cepte görünmeyin.
Bende yeğenim yasinda, çokta küçükmüş zaten21 yaşında oyun tasarımcısı
Erkek arkadaşın haklı , başta bir heves hemen evlenelim diye düşünmüş olabilir. Sonradan mantıklı karar verince yanlış olduğunu görmüş. 4 ayda evlilik kararı mi verilir ?23 yaşındayım o 21 yaşında daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?