- 19 Mart 2007
- 1.428
- 1.393
- 658
- Konu Sahibi Deadly Smile
-
Daha ilk ilişkim sayılır hiç sevgilim olmadı gibi bir şey, çok tecrübesizim21 yaşındaki erkekle evlenmeyi düşünme noktasında hata yapıyorsun daha bir dur o daha sütten yeni kesildi.
Söz verdiği zamanlarda ailemde tanıştırmak istedim ona da bahane uydurup gelmedi başka zaman dedi şimdi de kendimi hazır hissedince diyorYa ilk haftalardaki yoğun heyecanla ya da sana güven aşılamak için evlilikle ilgili sözler vermiş. Asıl garip olan birkaç aydır tanıdığı birine böyle sözler vermesiydi. Özellikle 21 yaşındaki gencecik bir erkek için.
Şimdiki davranışları için ise 3 neden olabilir bence:
1. ilişkinize daha mantıklı bir çerçeveden bakıyor
2. ilişkinin kısa sürede ciddiye binmesinden korktu
3. artık eskisi kadar hoşlanmıyor ve ayrılmak istiyor
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok yeniyim ilişki konularında, anlatacak kimsem de yok o yüzden buraya konu açtım.Bu normal herşey ateş pahası ama evlilik için söz verdi diye sakın inanma güvenme böyle diyip aklınca yatağa atmak isteyecek bir müddet sonra seni..sana bir ablan olarak taktik vereyim aşık olma aşık etkazanan daima sen olursun
Herzaman destek olurum sana ama güvenme sakın üzülen sen olmayacaksınÇok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok yeniyim ilişki konularında, anlatacak kimsem de yok o yüzden buraya konu açtım.
Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.21 yaşında erkeğin ne evlenmesi ya :) Çocuk daha.. Niye evlilik konularına girdiniz ki bu kadar erken yaşta. Gezin birbirinizi tanıyın. Hoşuna gitmezse bitirirsin ama evlilik sebepli değil. Normal sebepler olsun huyu suyu, hayat görüşü vs
Nasıl bir yol izlemeliyim peki? Nasıl davranmalıyım?Herzaman destek olurum sana ama güvenme sakın üzülen sen olmayacaksın
Sonunda jetonunuz düştü.21 yaşında gezip,tozup,eğlenmek isteyecek.Bence evleniriz diye kandırmaya çalışmış.İstediği olmayınca artık para harcamak istemiyor.Boşuna evlilik hayalleri kurmayın,üzülürsünüz.Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.
Erkekler genel olarak korkar zaten evlilikten çevresinden etkilenmiş olabilir belkiMerhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.
Doğal davran sorarsa ilerde şöyle şöyle yapar mıyız olur muyuz diye o zaman gelince görürüz şimdi çok erken deyip geç çünkü seni bu yolla kandırmaya devam edecektir kendisi safa yat ama herşeyin farkında olNasıl bir yol izlemeliyim peki? Nasıl davranmalıyım?
Seviyorum ne yalan söyleyeyim ama farklı davranmaya başladı. İlk kez bu kadar uzun ilişkim oldu. Ne yapacağımı bilemiyorumSonunda jetonunuz düştü.21 yaşında gezip,tozup,eğlenmek isteyecek.Bence evleniriz diye kandırmaya çalışmış.İstediği olmayınca artık para harcamak istemiyor.Boşuna evlilik hayalleri kurmayın,üzülürsünüz.
Canim sen bu yasta neden evlenmek istiyorsunki? Asil senin kusura bakma ama ben evlilik dusunmuyorum daha üniversiteyi bitiricem diye dusunmen ve demen lazim, acelen neki? Simdiki begendigin cocugu bakalim 7 yil sonra begenecekmisin? Ama bak senin yerine havayi o atiyo yok erken taniyalim bilmem ne üstelik cocuk 21 yasindaymis bende 30u gectiniz sandimBen 23 o 21
Çok teşekkür ediyorum, bir şey yokmuş gibi davranmaya devam ederim nasıl olsa ilerleyen zamanlarda çıkar ortaya.Doğal davran sorarsa ilerde şöyle şöyle yapar mıyız olur muyuz diye o zaman gelince görürüz şimdi çok erken deyip geç çünkü seni bu yolla kandırmaya devam edecektir kendisi safa yat ama herşeyin farkında ol
Ne bileyim ya sürekli yanımda olsun istiyordum, aynı evde yaşama hayalleri kuruyordum ama boşuna galibaCanim sen bu yasta neden evlenmek istiyorsunki? Asil senin kusura bakma ama ben evlilik dusunmuyorum daha üniversiteyi bitiricem diye dusunmen ve demen lazim, acelen neki? Simdiki begendigin cocugu bakalim 7 yil sonra begenecekmisin? Ama bak senin yerine havayi o atiyo yok erken taniyalim bilmem ne üstelik cocuk 21 yasindaymis bende 30u gectiniz sandimhele dur o cocuk daha bir bebek
Evcilik gibiCanim sen bu yasta neden evlenmek istiyorsunki? Asil senin kusura bakma ama ben evlilik dusunmuyorum daha üniversiteyi bitiricem diye dusunmen ve demen lazim, acelen neki? Simdiki begendigin cocugu bakalim 7 yil sonra begenecekmisin? Ama bak senin yerine havayi o atiyo yok erken taniyalim bilmem ne üstelik cocuk 21 yasindaymis bende 30u gectiniz sandimhele dur o cocuk daha bir bebek
Cinsellik yaşamadık henüz en azından bir nişan olmadan yaşamayacağımı söyledim o da kabul etti bunu
Daha ilk ilişkim sayılır hiç sevgilim olmadı gibi bir şey, çok tecrübesizim
Aynen öyle yakında kokusu çıkarÇok teşekkür ediyorum, bir şey yokmuş gibi davranmaya devam ederim nasıl olsa ilerleyen zamanlarda çıkar ortaya.
Yaa kiyamam sana benden sana abla tavsiyesi bu isler öyle aceleye gelmez. Sen iyice tani bak güvenebilecegin birimi? Evliligi tasiyabilecek birimi? Marifet evlenmekte degilki.. dogru kisi olduguna emin ol önceNe bileyim ya sürekli yanımda olsun istiyordum, aynı evde yaşama hayalleri kuruyordum ama boşuna galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?