Erkek arkadaşım cimri mi ?

Cimri adamın her şeyi cimri olur. Daha kötüsü adam kendine değil sana cimri.
Siteye üye olmadan da sevdiğim üyesiniz . Brezilya fönünü sizden öğrenmiştim . Selam vereyim dedim Konuya gelirsek , cimri adamları , kadına değer vermeyen adamları , hala onlarla ilişkileri sürdürerek bizler besliyoruz . Azla yetindikçe hiç alamıyoruz . Denge bozuluyor günün sonunda da mutsuz oluyoruz .

Hiç mesela değişik şeyler yapmıyor musunuz günübirlik turlar günübirlik plaj ya da arada alkol yani alkolden kasıt bira falan sadece kahve mi içip kalkıyorsunuz

Selamlar benden de... . Aynen öyle...

Ya normalde ben iliskilerde cok maddi seyler bekleyen biri degilimdir ama bu kadar da degil be gulum. Bi yemegin de hesabini yapmasin artik bi adam yahu.

Ben esimle ilk tanistigimda daha universiteden yeni mezun olmus, 2-3 aydir calisan hala unideki borclarini bitirmeye calisan gariban bi tipti Bense 3 yil once filan calismaya baslamis az bucuk birikimi olan biriydim. Yine de elimi cebime attirmazdi. Bir iki kere feminist duygularim tatmin olsun diye odememe izin vermisligi var israr kiyamet. Onda bile sonrasinda alis veris merkezinde gezerken karsimiza cikan her yerden ayicikti, kolyeydi bilmem ne hediye alir oyle gonderirdi beni eve. Yani mesela ayicik vs bence boyle arada filan ayak ustu alinacak bisey. Yurt disina giden adamdan ozel istenecek bi hediye degil. Agzinla soyledigin halde almamis yahu. Bi de dalga gecer gibi foto atmis. Ulen bulusmanizdan sonra gidip kendi basina yemek yiyip bi de sana soylemis marifet gibi. Ay kusura bakma bu sonuncuya kocamla beraber kahkaha attik ya.

Kuzum yapma bunu kendine. Gencecik kizsin ne acelen var? Illa ki karsina bundan iyisi cikar. 9 ayim bosa gitmesin diye tum hayatini mi mantar edicen bu adamla? Bak yine diyorum mevzu gercekten para degil. Adam olan yanimdaki kiz ac kalmasin diye fakirlikten kirilsa bile bi doner ismarlar yol ustundeki bufeden ya. Ki bu fakir de degil. Yarin bi gun hamile kalsan aserdigin seyi bile almaz bu.

Benim bi arkadasim evlendikten sonra ilk market alisverisine gittiklerinde elini uzatmis rafa boyle bisey almak icin. Kocasi eline vurmus sakayla karisik. Bunlar pahali birak diye. Bu kiz da meslegi olan kocasiyla ayni maasi alan biri. Yillar sonra bile anlatir uzulurdu. Onlar cok cabuk evlenmislerdi birbirlerini tanimadan. Demek ki tanisa da bi turlu anlamayan kadinlar varmis senin gibi. Bile bile lades diyosun su an. 10 yil sonraki sen baya kufredecek su anki haline haberin olsun.

cimri adamla işim olmaz benim erkekten anladığım para harcamalı bana. ben de çalışıyorum param var ama hayatımdaki erkek bana para harcamazsa işim olmaz hele aç bırakması korkunç bi daha buluşursan sen ısmarla ve yol ver

Valla cimri mi bilmem ama erkekler sevmediği kadına para harcamaz ,sevdiği kadına akıtır .

Yatırımlarına bakılırsa para konusunda zaten tutumlu olduğu çok açık.Belki dışarıda yemek yemeyi enayice filan hissediyor olabilir yani-şu an hediye almayı da. Adamı tanıyarak değer ölçülerini öğrenebilirsiniz;sizinle vakit geçirmesi-size zaman ayırması belki onun için büyük bir değer ifadesidir. Kıyafeti,giyimi nasıl; evinde kullandığı mutfak ürünleri nasıl mesela? Eğer kaliteli ve özenliyse neye nasıl yatırım yapacağını bilen tutumlu biri; kötüyse-özensizce cimridir. Size cimri olması oğlak burcunun geleceği belirsiz görmesinden olabilir.Oğlak burcu sevdiği ve güvendiği kadın için ekstra çalışır ve ekstra yatırım yapar; yemek-hediye harcamaları yine cıkssss bence.

Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor

Eşim aileden varlıklı, kendisi de üniversite zamanlarından itibaren iyi yerlerde çalışmış kendine ait de güzel yatırımları var ailesi haricinde. Bayağı konforlu yaşıyoruz şu an bunlar sayesinde.

O da oğlak burcu sürekli bir danışmanlık, ticaret vs. kovalar da yemek, tatil konusunda filan bu tarz muhabbetler pek geçmez aramızda. Hediye istemesem de alıp şımartır beni vesaire, yüzümü güldürmek için uğraşır. Bilemedim, KK'da erkeklere cimri diyip kendisi eve bir meyve katkısı bile yapmayan üyeler var o yüzden keskin konuşmak istemiyorum ama seni rahatsız ediyorsa uzatmaya da gerek yok.

evlilik sözleşmesi imzalamadın mı sen panpa ahahahaha bilmesek yani inancaz konu sahibini yanıltma hiç

evlilik sözleşmesi imzalamadın mı sen panpa ahahahaha bilmesek yani inancaz konu sahibini yanıltma hiç
Ne kadınsın sen ya, senin sözde cömert kocanın sana veremediğini her ay eşim veriyor bana. Çocuk düşünürsek diye şimdiden ajanslardan bakıcı bakıyor, evi beğenmedim diye gidip iki dairesini satıp benim seçtiğim evi aldı ahahahaha.

Bizle ilgili ne biliyorsun ki konuşuyorsun?

filipinli bakıcıya bin dolar vermek fakir işi artık daha profesyonel bir şey bak reyiz

isterse yalı dairesi alsın ama o ev hiçbir zaman senin olmayacak...

konunun dışına çıkmak istemiyorum konu sahibi, cimri adamı brad pitt olsa da bırak, hele senden evlilik sözleşmesiisteyen adamdan kaç kaç sakın aileni özellikle anneni karşına alma..

Sana ve senden çok senden doğacak çocuğa acıyorum, bilinçsiz ve cahil bir annesi olacak. Topluma bu yüzden suça meyilli, eğitilemez insanlar dahil oluyor.

Eğer yüksek mal varlığın varsa bu tarz şeyler normal, düzenleme için kullanılıyor genelde. Eve ortak olmadığımı nereden biliyorsun, kaldı ki öyle bir amacım da yok kendi evim var. Ha ekstradan sen eşimin ailesi Tröstü kurup hepimizi içine katmak istediğini de bilmezsin nereden bileceksin boş kafadan ve boş keseden sallarsın.

Ailesi bana karşı ayrı bir cömert, kendisi ayrı. Aklınca beni servet avcısı yerine koydurmaya çalışıyorsun forumda, sen ağlamana devam edebilirsin, teselli edecek kendin gibi birini bulursun illaki.

O sırada benim yetiştireceğim oğlan

Ben açıkçası hesapları her zaman ya da sık sık ödemeyen erkekleri haklı buluyorum, asla pick me bir insan değilim bu arada, samimi düşüncem bu. Onlar da o paraları çalışıp emek harcayarak kazanıyorlar, ilişki içerisinde oldukları kişinin o parayı kendine hak görmesi çirkin geliyor. Evlilerdir, kadın ev hanımıdır ve evdeki işleri yapıyordur; adam da kazandığı parayı ortaya koyuyordur o ayrı. Bir de "kendine şunları şunları alıyor" denmesini de çirkin buluyorum, kendi çalışıp kazandığı para o.

Ama biraz daha detaya inersek, sevgilinizde sıkıntı var bence de. Yani cimri midir bilmiyorum ama affedersiniz kafası bazı şeylere çok çalışmıyor gibi. O oyuncak ayının sadece fotoğrafını atması dalga geçer gibi olmuş mesela. Ya da hiç jest yapmıyorsa o da garip. Biz arkadaş arasında bile birbirimize bir şeyler alıyoruz "görünce sen aklıma geldin, hoşuna gider diye düşündüm" gibisinden. Ya da arada birbirimizin hesabını ödüyoruz. Bütün sayfaları okumak istemedim, şöyle bir göz attım bahsetmiş misiniz diye, siz ona bir şeyler ısmarlıyor ya da küçük jestler yapıyor musunuz? İlk başta konuyu anlatırken "ben de hesap ödüyorum" demiştiniz sanırım ama emin olamadım onunkini de ödediğinizden. Bence böyle şeyler karşılıklı olmalı. Siz yapıyorsanız da o karşılığını vermiyorsa bu ilişki tamamen vakit kaybı. Ben olsam kendim bi başlatırdım (önce ondan beklediğinizi söylemişsiniz bir yerde ama bence bu tarz şeyleri beklentisi olan taraf başlatmalı), baktım ki karşılığı gelmiyor ya ben de tamamen keserim bir şeyler yapmayı ve genel olarak çok iyi ve çok sevdiğim biriyse o şekilde devam ederdim, (ki anlattıklarınızdan anladığım çok da bi numarası olmayan bir insan) ya da yaptıklarımı karşılıksız bırakıyor diye ayrılırdım genel olarak mutlu olduğum bir ilişki değilse.

Cimri lafı bile az gelir. Bu kişiden koşarak uzaklaşın. Cimri erkek sevgisinde de cimri olur. Daha evli değişken bile sizi mutlu ve memnun etmek için parasına kıyamıyor. Evlendikten sonra da size asla bir şey almaz hatta evi de diz geçindirirsiniz.

Şimdi de ben yurt dışına gideceğim ona makyaj malzemesi çanta alacağım kendime dedim bir dahakine gittiğimde ben de sana alırım dedi sanmıyorum aklına bile gelmez kesin ama kafam karışıyor işte
Bazi erkekler de bu konuda yarali oluyor ve kendimi kullandirmayayim davasina iliskiyi sabote edebiliyor. Cimri mi travmatik mi yoksa verdigi deger mi az tartisilir. Bunu anlamak icin yuz yuze konusmak bana dogru gelmiyor. Iliski icinde biraz kendini cekmeni oneririm bakalim tavirlari degisecek mi. Senin ilgini kaybettigini hissettiginde bunun icin bir cabasi olmazsa ayril zaten sebep onemli degil.

Aklıma eski sevgilim geldi yıllar önce ki beraber tuzgölüne gidelim muhabbeti dönmüştü dur bakalım hele hemen gitmek istemiyorum belki ilerde ayrılırsın benden o kadar para harcamak istemiyorum demişti bazı erkeklerde şu var öylesine takıldığı kıza para yedirmek istemiyor. Ciddi düşündüğü ilerisi için evlilik gördüğü kadınlara genelde harcama yapıyor. Bi kahvenin yanına tatlı ısmarlıcaklar para yedirdi olarak görüyor beyinsizler bunu biz kadınlar kendimize ısmarlayabiliyoruz zaten. Erkekler hangi konuda akıllı ki zaten bu konuda olsun

`