Onun derdi sizi kafalayıp çift maaşla çift birikim yapmak. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı dicem de insan bir tatlı alınınca hesaptan yırtmaya utanır ya. Ünideyken KYK ile geçinen sevgilim yapmıyordu bunu.
Yeğenim de lise zamanında kız arkadaşına evindeki oyuncak ayıyı hediye etmişti :) yapmak isteyen bir şekilde yapıyorkendini kandırma erkek kardeşimin ilk ilişkisinde kıza karşı çok cömertti o zamanlarda daha lisede olmasına rağmen...
Size değer verdiğini hissettirmesi gerekir, anladığım kadarıyla siz bu ilişkide bunu hissedememişsiniz yemek ısmarlamak büyük bir olaysa bu ilişkide evlenip ömür geçirmek daha zor olur.. yaptığı birikimlerle evlendikten sonra evet maddi olarak rahat olabilirsiniz ev araba birikim vs ama size karşı ince bir düşünüşü olmazsa sizi heyecanlandırmazsa küçük sürprizler yapmazsa tüm bu maddi şeyler size yetecek mi? Karar elbette sizin ilişkiyi yaşayan sizsinizEğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor
Ayyy baktım şimdi gerçekten çok tatlıOnun Snoopy'si çok güzel yaKonu sahibi ayı değil köpek dese onu düşünmüştüm ben de
İnsanın arkadaşı,komşusu dostu yapsa zoruna gider bir yemeği benden nasıl esirger diye mesafe koyar,değil dokuz ay sevgili diye yanımda gezdireceğim.Ne inceliksiz be cimrinin teki yemeğimi kendim aldığım an ilişkiyi bitirirdim üstüne bu fakire de ısmarlar karnını doyururum 9 ay bunu çekmezdim bir yemeği bile alamadığım için değil bir yemeği bile bana layık görmeyen buna tenezül etmeyen asalağı yanımda barındırmam
Düşüncesiz, kaba aynı zamanda . Utanmadan söylüyor bideHesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Sorma ya tamam moderniz kadın erkek eşitiz falan filan da o kadar da değil çüş yani biz bir kere kültürel olarak yedirip içirmeyi seven misafirperver insanlarız dediğin gibi kız kıza bile çıksak biz çağırdıysak biz öderiz hiç tanımadığım komşu bile gelse önüne bi yemek içmek bir şey koyarız yediğim lokmada gözü kalan totosunu sıkıştırıp arkadan gelen adamın vallahi hesabını tekte öderim hadi yallah derimİnsanın arkadaşı,komşusu dostu yapsa zoruna gider bir yemeği benden nasıl esirger diye mesafe koyar,değil dokuz ay sevgili diye yanımda gezdireceğim.
Herif kendini gayet net açık etmiş, ben bunlara bu kadarına layığım zaten diyen de şikayetlenmesin hiç valla.
Bu devirdi çocuğu kandıramazsın valla, hâlâ da kafası karışıkmış.
Bu adam bu kadar seni incitirken diyemedin he afiye olsun bende yerim diye korktun yiyemedin herhalde diyeHesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Kandırma kendini ya bilmiyorsa çok harcamamak gerektiğini bilmesin mesela valla gayet biliyo zaten 32 sine kadar biri neden olmamış çok açık kim bununla uğraşırOnun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
Aşkım bizim kızlar kendini böyle kandırmaya meyilli e ona bakarsan senin de tecrüben yok ama sen biliyosun nasıl olması gerektiğini çünkü bunlar öğrenilmez içten gelir hadi o da gelmiyor eşek değilse sağdan soldan görür sen cidden senin akıl ettiğini o edemiyor mu sanıyorsun ciddi ciddi buna inanıyor musun ? Sadece seni layık görmüyor buYedin mi??? yedin değil mi??? Erkek milleti gerçekten aşık olunca o jelatini dişiyle yırtar,karlı dağdan kar getirir.Siz onun için iş anlaşması gibisiniz tamamen ruhsuz kâr odaklı ..
Bunlar ciddi ciddi Kıbrısı yurtdışı saymıyor dimiKıbrıs’a gidip size bir paket çikolata getiren elemen dimi bu, daha önce de konu açmıştınız.
Onu bilmiyorum ama, adam tatile gitmiş bir paket çikolata kapıp getirmişti buna.Bunlar ciddi ciddi Kıbrısı yurtdışı saymıyor dimi
Kıbrısdan çikolatayı bana orada yaşayıp misafire gelen getirsin.Sevgilinin getireceği şey mi????Onu bilmiyorum ama, adam tatile gitmiş bir paket çikolata kapıp getirmişti buna.
Hatta çoğu kişi başka ne getirecek ki ordan içki çikolata dışında falan demişlerdi, free shop ta bunlar harici alınacak bir sürü şey olmasına rağmen.
Bana daha cok konu sahibi sevmiyor gibi geldi yani deneyipte altı üstü bir yemek değil mi onu bile sakınmış.Böyle tipler deneme yapıyor belki benimle para içinmi birlikte diye anlamak için olabilir? Farklı bir bakış açısı olarak yazdım kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Ama var böyle tipler.. sizi denemek istiyorda olabilir. Beni sevdiği içinmi benimle yoksa param için mi gibi deniyorda olabilir.
Ya saçmalamayın, sevdiğimiz insana tatlı almamanın ilişki tecrübesizliğiyle ne ilgisi olabilir?Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi