Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
he hee:)aman boşver bırak yaranmasınlar sanki biz onlara yaranıpta dört dörtlükmü oluyoruz..bizi değiştirmeye kalkmıyolarmı en basiti...ii oluyor kıymetimizi bilsinlerbizde onlara yaranamıoruz..
Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm
bağırmaması normal değilmi bitanem
sen daha onun kız arkadaşısın bağırmak haddi bile değil
bence mizacı budur kavga etmekten hoşlanmıyodur
12 yıllık evliyim eşime bende hiç bağırmadım o bağırır ben siniri geçince cevap veririm
sırf eşimle değil herkesle böyle olmaya çalışırım
sen zaten anlarsın senin yanında başkalarına nasıl davranıyor onu gözlemle
Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm
sana bağırsın mı istiyorsun anlamadım ki
bağırsa erkek arkadaşım bana kötü davranıyor olur. adam akıllı uslu biriymiş. zaten yapması gereken bu. her şey iyiymiş, sorun nedir anlamadım?
"Bizim basinimiz evvel iki sevgiliyi evlendirmek icin cabalar; evlendiklerinde de ayirmak icin cabalar''ki haber degeri bulunsun.Mutlu ciftlerin haber degeri bulunmadigi,saglam binalarin haberinin cikmadigi yikilanlarin haberinin yapildigi bir bilincalti durumu sizinkisi...Keyfine bak...
Rahat batması diye tabir ettiğimiz durum bu bence. Bir derdim var bölümüne yazmışsın çok ilginç. Bence sen çocuğun tabiri caizse light halini yadırgıyorsun.
gerek babam gerekse etrafımdaki çoğu insandan oldukça farklı olan bu adam bnm kafamı karıştırıyor haklı olarak altında başka şeyler arar oluyorum
Evet bu benm derdim zaten . Sağlam bsmak isterim ben yere önümü görmek isterim
Sevgili ablalarım eşleriniz de bnm erkek arkadaşım gbi galiba çok çok sevindim buna. inşllah hayat boyu böyle olur ve ben inşallah hayat boyu mutlu olurum sizin gbi :)