Erkek arkadaşım çok ılımlı ...

bence kendini böle kuruntlarla yıpratmamalısın.biz kadınlar ilişkilerde genelde hep alttan alan taraf olduğumuz için böyle birisi denk geldğinde şaşırmamız normal bence.sana hak veriyorum.ama olması gerekende bu aslında.önce dinleyip sonra sakince sorunu halletmek.inan benim ilişkimde tek sorun bu sevgilimin asla alttan almaması.anlık bi heves değil bence kişilik meselesi.daha önce yaşadığım sorunlar demişsin.sanırım bundan kaynaklı korkuların var hala.biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur.hayatın tadını çıkart bnce:34:

bence bu şuna benziyor..ilk defa çevremizde yada bizde hele de çevremizde, ailemizde birbirine itiraz etmeyen kızmayan yada sinirlenmeyen erkek tipine alışkın değilseniz, ki daha çok kızan gürleyen ve her yapılan harekete karışan, onay vermeyen illa benim dediğim olacak tipi bir erkek olduğu için:)) karşımızda sakin herşeyiyle bizi onaylayani kızmayan birini gördüğümüzde bize güzel geliyor bu davranışlar, ama içimizdeki ya değişirse korkusuda bizi yer bitiriyor..ancak şunu da unutmayalım...bu davranışlar ileride bizi bunaltmasın!!...çünkü alıştığımız erkek tipi..arasırada olsun yaptıklarımıza biraz itiraz etsin yada kıskansın hafif bu yüzden kükresin isteriz bayanlar...bu aslında gururumuzu ve kadınlık duygumuzu okşar...sevgililik döneminde çok hoşumuza giden bu davranış bizi evlendiğimizde çok bunaltabilir...o yüzden sana çok büyük tavsiyemdir....eğer böyle olmasını istiyorsan veya böyle olmasından daima memnun kalacaksan problem yok...ama bu tür davranışlar ritmik olarak devam edipte seni rahatsız edecekse büyük sorun var demektir..ama şunuda belirteyim seven yada hoşlanan erkek ne yazıkki kıskanır ve bunu istemese de belli eder,hele hele sevgililik dönemeinde birde yeni iseniz bu çok yaşanır sonucuda kısıtlama olur..

Son düzenleme:
hı hı piskopatım ben sevgilim değişsin istiyorum bağırsn çağırsın istiyorum . Konu o değil ki anlık heves miyim ben ve bu ilişki sorduğum soru bu benim .

Daha önceki ilişkimde çok ciddi sorunlar yaşadım belki de o yüzden bu ilgisi ılımlılığı beni düşündürüyor

sana öyle demk istemedim eger banaysa bu cvbn ama madem öyle.bnce sakin olmalısın eger gelip geçiçi olsaydın seni kırmaktanda korkmazdı degilmi?. onun karakteri böyle korkucak bişey yok sadece cok sinirlendigi bi anda vedigi farklı tepkiden cok etkilenme.tamam degişti artık diye düşünme yani :61:

kıskanışı bile öyle değişik ki . Bebeğm bilmemkimin bakışları hoşuma gitmiyor lütfen konuşma sana güvenmediğimden değil bilmem neeee :D

bu ılımlılığı beni bunaltacak mı bilmiyorumm ... Zaman gösterecek artık (:

Peki ben ne yapmalıyım

korkuorm çok ...
Ama anı yaşamaktan başka da alternatif yok gibi .
Bakalım zamana ne zaman yenilecek aşkımız

ama olmaz ki baştan yenilmiş zamana sizin aşkınız :((

sana şu kadarını söyleyeyim canım hiç beklemediğin zaman da olsa hazırlıklı olduğunu zannetsen de kötü anlar gelip çattığında (ki böyle olacağını bilmiyorsun henüz) hiiiç de hazırlıklı olmadığımızı anlarız...ikisinde de mutluluğu kaybetmenin bize çektirdiği acı aynıdır. o yüzden seni üzmeyen sevgiline sarıl yaşaaaa

kıskanışı bile öyle değişik ki . Bebeğm bilmemkimin bakışları hoşuma gitmiyor lütfen konuşma sana güvenmediğimden değil bilmem neeee :D

Peki ben ne yapmalıyım

ileride nasıl olacak, nasıl davranmalıyım diye düşünmeden kendimi ve karşımdaki kişiyi nasıl mutlu ederim, birbirimize ne verebiliriz diye düşünmelisin ve sorguladığına göre bu ılımlılık bunaltmaya başlamış hafiften sanki?????

mutlu isen bırak zaman sizin lehinize işlesin

Peki ben ne yapmalıyım

canım benm sevgilimde öyleydi başlarda kırmamak için öyle iyidiki :16: şmdi 5 senenin içindeyiz ve degiştik tabiki herşey oturdu artık :nazar:

ama senin yapablicen bişey yok. eger seni bu kibarlıgı rahatsız etmiyosa cok daha mutlu olman gerekiyo.bnde sıkılmıştım bukadar iyi davranmasından.çünkü herşeye tamam der :1:bennncee tadını cıkart nezaman geçecek nezaman bitecek diye bakma sana zarar ilişkine zarar :34:

Ters yorum olduğunu düşünmüyorum.

Yorum yaparken illa sizin lehinize yapamam ki.

Eğer bir gün sevgiliniz değişirse ve sizin bütün ilginize ve çabanıza sırtını dönerse ayrılmaktan

başka çözüm olmaz sanıyorum.

Ha şöyle birşey duymak istiyorsan söyleyeyim

Günün birinde sevgilin değişirse ki inş değişmez

onu olduğu gibi kabul et.Ne yaparsa yapsın görmezden gel.

Sevgi emektir..

ayrılırsn olur biter bana pek sevimli gelmedi açıkcası .
Neyse teşekkürler yorumunuz için .:)

Umarım karakteri budur . Umarm hep böyle kalır :)

Karekteri budur diyorum cicim ayıyla alakası yok...

çok kişi varki cicim günü bile yaşayamadan adamın hakaretlerine,agresifliğine maruz kalıyor.

Sana eşimden örnek vereyim,

Eşim yapı gereği çok sakin bir insandır,flört,nişanlılık dönemimde ilk başlarda bu sakinliği bana

iyi gelmemişti...düşünüp duruyordum bu adam evlenincemi bana yüzünü gösterecek diye.

1 yıldır evliyiz,eşim nekadar sakinse rahatsa bende tam tersi panik,huysuz,agresifim ve sinirliyim.

Eşimin damarına basan hep ben olurum,O anda bana bağırırsa bağırır ozaman susarım çünkü bilirimki

normalde bağırmaz kolay kolay sinirlenmez.

Bir kez bana el kaldırdı,ondada yine ben adamın üstüne gitmeseydim ağır kelimeler sarfetmeseydim

Bu da olmayacaktı...(şiddeti savunmuyorum!Anlatmak istediğim farklı bir durum)

Demem o ki,yapısı budur değiştiremezsiniz

ama her insan gibi damarına basınca tavrı değişebilir ki hepimiz zaten öyle değilmiyiz

Hoş gerçi benim damarıma basmaya gerek yok dedim ya huysuzum benimde yapım bu.

Son düzenleme:
Herşey rüya gibi başlar , erkek ilk başlarda hep ılımlı olur
İyilik severdir , bulutların üstündeymişiz gibi olur
Ama sonra erkek kurt adam olur ve bizi o bulutlardan aşağı atar
İnşallah değişmez sevgiliniz
Hoş ben daha değişmiyeni görmedim ama
Ne diyim inşallah hep böyle kalır..

Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm

benim eşimde sessizdir mesela. genelde benim sesim çıkar. 3 seneye yaklaştı evliliğimiz bir tek kelime etmemiştir bana yüksek sesle. genelde benim sinirim geçince otur diyip karşısına alıp içini döker derdini anlatır açıklamasını yapar. altında birşey arama bence onun yapısı bu demekki:49:

nehircim kaç yıl flört ettnz peki ?

ya bizim flört dönemimiz olmadı :1:
biz 10 yıllık arkadaştık bir anda evlenmeye karar verdik. eşimin benden önceki ilişkilerinide bilirdim yani onlara dayanarak söylüyorum (onlardada şuan olduğu gibiydi) senin erkek arkadaşın benim eşim gibi. hiç korkma geçimi çok kolay oluyor :27:

canım canım canıımm :) inşllhh :)
biziim önümüzde daha çooooook zamn var üni.1.sınıftayız daha :(
en az 5 sene

zamanı takmayın sakın öyle bir çabukgeçiyorki... ahh ahh ş,imdi senn zamanında olmayı ne kadar çok isterdim. halimden memnunum ama sorumluluk açısından en rahat olduğun dönem...
allahım sevginizi daim etsin mutlu olun herzaman. :71:

Kendi haklı yada haksız olduğu konlrda erkek arkadaşım hep önce alttan alıyor sinirimin geçmesini bekleyip öyle açıklıyor . 6ay ooldu bana doğru dürüst bağırmadı bile . Gözümün içine bakıyor bir dediğim iki olmuyor . Korkum şu ilk ciddi ilişkisiym ben onun bu ilgili itimamı hevesnden mi çok korkuorm

Benden nacizane tavsiye, sakın o haline güvenip de tepesine çıkmaya kalkma. Sonra bedelini çok ağır ödetir. Küçük patlamalarla öfkesini çıkarmayıp, sabredip içinde tutanların patlamaları büyük olur. Bunu çok iyi biliyorum.

şu sözü hiç aklımdan çıkaramıyorum; 'sessiz atın çiftesi' var ya..:)
sessizden ve k..ı yere yakından kork diye boşa denmemiş...
ilk zamanlarda birden kimse höt zöt olmazki zaten..kimi 1 ayda kimi 1 senede açılır..benim eski sevgili 3 sene sonra kabak çiçeği oldu mesela..(bitti tabi sonra)
anlaman için zaman işte..aa bir dediğimi iki etmez diyede hep karşıdan beklenmez bu arada deneniyora olabiliriz değilmi??
ayrılmak istese en kolay bahanesi işte senin için herşeyi yaptım bana bişe demeye hakkın yok..:).)

karekteri budur diyorum cicim ayıyla alakası yok...

çok kişi varki cicim günü bile yaşayamadan adamın hakaretlerine,agresifliğine maruz kalıyor.

Sana eşimden örnek vereyim,

eşim yapı gereği çok sakin bir insandır,flört,nişanlılık dönemimde ilk başlarda bu sakinliği bana

iyi gelmemişti...düşünüp duruyordum bu adam evlenincemi bana yüzünü gösterecek diye.

1 yıldır evliyiz,eşim nekadar sakinse rahatsa bende tam tersi panik,huysuz,agresifim ve sinirliyim.

Eşimin damarına basan hep ben olurum,o anda bana bağırırsa bağırır ozaman susarım çünkü bilirimki

normalde bağırmaz kolay kolay sinirlenmez.

Bir kez bana el kaldırdı,ondada yine ben adamın üstüne gitmeseydim ağır kelimeler sarfetmeseydim

bu da olmayacaktı...(şiddeti savunmuyorum!anlatmak istediğim farklı bir durum)

demem o ki,yapısı budur değiştiremezsiniz

ama her insan gibi damarına basınca tavrı değişebilir ki hepimiz zaten öyle değilmiyiz

hoş gerçi benim damarıma basmaya gerek yok dedim ya huysuzum benimde yapım bu.

sanki benden bahsetmişsin,yok böyle birşey :60: :60:

Back
X