- Konu Sahibi balbocegi35
-
oo çok zor bir ilişki aşırı derece kışkançlık ve sizin anlattığınız olay yüzünden bu şekilde kısıtlıyor olabilir , keşke anlatmasaydınız aslında ama yapacak bir şey yok
ama böyle de hayat geçmez kii her gün resim atmak ne demekkksessiz kalmayın lütfen ne kadar çok sessiz kalıp dediğini yaparsan o kadar abartırrrr
canım iyi niyetli ama çok takıntılı ve bu takıntısının geçmesi için ne yapıcam bilmiyorum .çok kez ayrıldım hep arkamdan geldi ağladı yapamam sensz söz değişçem bi daha açmıcam dio bişey oluo hop en başa off off pskiyatrste mi gtsek acaba ?
canım iyi niyetli ama çok takıntılı ve bu takıntısının geçmesi için ne yapıcam bilmiyorum .çok kez ayrıldım hep arkamdan geldi ağladı yapamam sensz söz değişçem bi daha açmıcam dio bişey oluo hop en başa off off pskiyatrste mi gtsek acaba ?
benim erkek arkadaşımda çok kıskanç aynen dışarı çıktıgım zaman fotograf cek bakacam ne gydgne derdi ablamla bile beni dışarı göndermezdi zaten şuan görüştüğüm tek kişi kendısı hiç bir arkadasımla görüşmüyorum markete bile gitmeme izin vermezdi aşırı derece en son konuştum bu böyle olmaz dedim eğer böyle olmaya devam edersen değişmezsen beni kaybedeceksin dedim ve artık eskisi kadar değil gayet iyi ilişkim 3 yıldır da beraberiz. arada yine oluyor böyle saçam sapan şeyler ama bir şekilde düzeliyor :)
Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıohergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum siz neler yapardınz bu durumda ?
O goz yaslarina kanma sakin!
Once birak sunu sonra gidersin yardim almaya.
Seni hic iyi goremedim acikcasi.
Gencligine yazik valla.
sen bence bunca şeye ragmen ayrılmak istemiyorsun ,nasıl değiştirebilirimin yollarını arıyosun ama bu forumda öyle cevaplar alamazsın üzgünüm aklın yolu bir
Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıohergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum siz neler yapardınz bu durumda ?
ayy aynı sorunları yaşamışız valla :) bunların hepsi odunn gerçekten tek benimki değilmiş
Bunları yapan erkeğe bir tekme atar,hayatımdan çıkartır yoluma tek başıma devam ederdim ..
şiddet yok ama sözde şiddet büyük tabi
evet aslında tek aradığım bi umut. ayrılığı tattım biliyorumo yüzden şimdi kötüyüm biterse tamamen daha kötüye gidebilirim
10 ayda sinir hastası olmuşsun evlenirsen bir ömür daha neler neler olursun
şuan sadece onunla uğraşıyorsun ilerde bunun kayınvalidesi kayınpederi görümcesi eltisi vs. var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?