- Konu Sahibi balbocegi35
-
emin ol, ayrıldıgında o adamla yaşayacaklarından duyacagın acının mutsuzlugun,huzursuzlugun sadece çeyreğini yaşarsın,ömür boyu ağlamak var 3 ay ağlamak var karar senin
sevince yapamıyorsun tatlımyapabilsem keşke
seni anlıyorum canım hemde çookk iyi bende hep ayrılmayı düşündüm ayrıldım ama bu sefer daha kötü oldum seviyorum çünki katlanacam dedim sabır ettim çok şükür biraz iyi eskisi gibi değil ama yine erkek arkadaşlarımla konuşamam konuşmuyorum yani açık bişe giyemem zaten giymiyorum dar pantoln olmicak bol olacak oldugu zaman bir tavır bir surat bence dayan biraz daha baktın bu adamda değişme olmuyor hep aynı yerinde sayıyor o zaman mecbur bitirecen ilişkini böyle biriyle evli oldugunu düşünemiyorum olmaz da zaten
gel sen bu işten vazgeç...bu eminim senin nerde olduğunu da sürekli teyit etmek için bi yere gittiğinde arayıp, ortamdaki sesleri dinliyordur... ne kadar seversen sev..istersen öl aşkından..vazgeç...Bir bildiğim var inan..bu yüzden böyle kestirip atıyorum..
Böyle insanlarla uğraşmak çok ama çok zor..kendini bir zindana hapsetme..
Böyle sevgimi olur..
27 yıllık eşim bile bana bunları yapmadı,yapmazda ..
Nickin sametim olmasaydı eger 'ayrıl eski sevgilimden' derdim
Az önce konuştuk bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyordum bu konudan.
ruhu hastalıklı diye düşünüyorum bende normal kalmadım tabi bazen elimde kalcak küçük bişeyde değil ki puf
çok rahatsızım canım ya çooookkkk.canımı çok yakıo bazen .. bazende dünyanın en mutlu en şanslı insanı hissettirio kendimi
Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıohergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum siz neler yapardınz bu durumda ?
ben olsam sözlenme kararını tekrar gözden geçiririm..
şimdiden ilaç kullanmak zorunda fln bırakmış seni...
Aşk işte atsan atılmaz satsan satılmaz
canım onun yüzünden sinir hastası olmak yerine ya düzelmesini isterdim ya da bu söz işini iptal ederdim..bu insan boğar adamı ya,hergün foto istemek ne demek..nasıl bi güvensizlik bu? güzel canına yazık.
yazık banakimsede odun yok mu ya bi bende ki mi numune ?
canım onun yüzünden sinir hastası olmak yerine ya düzelmesini isterdim ya da bu söz işini iptal ederdim..bu insan boğar adamı ya,hergün foto istemek ne demek..nasıl bi güvensizlik bu? güzel canına yazık.
yazık banakimsede odun yok mu ya bi bende ki mi numune ?
çok şekersin ya yazık bana yazmışsın bi de :)
odun dersen çok ama bu kadar kıskanç odun az bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?