Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

seni anlıyorum canım hemde çookk iyi bende hep ayrılmayı düşündüm ayrıldım ama bu sefer daha kötü oldum seviyorum çünki katlanacam dedim sabır ettim çok şükür biraz iyi eskisi gibi değil ama yine erkek arkadaşlarımla konuşamam konuşmuyorum yani açık bişe giyemem zaten giymiyorum dar pantoln olmicak bol olacak oldugu zaman bir tavır bir surat bence dayan biraz daha baktın bu adamda değişme olmuyor hep aynı yerinde sayıyor o zaman mecbur bitirecen ilişkini böyle biriyle evli oldugunu düşünemiyorum olmaz da zaten

emin ol, ayrıldıgında o adamla yaşayacaklarından duyacagın acının mutsuzlugun,huzursuzlugun sadece çeyreğini yaşarsın,ömür boyu ağlamak var 3 ay ağlamak var karar senin

diğer erkek arkadaşımı ailem istemedi diye bıraktım ve çok tatlı iyi bi insandı benim halimden anlardı ama işte.... sonra kahroldum beni çok seviodu ayrılma diye ağladı ben ynede braktım askerliğini bahane ederek 2sene sonra evlendi 2sene yas tuttum dönmesini çok istedim dönmedi bi gün nişanlısıyla el ele grdüm dünyam yıkıldı şimdiki erkek arkadaşım karşıma çıkınca bitti kendini sevdirdi çikolata alırdı aynı iş yerindeydk çiçek alırdı :) komik olsun diye bonibon alırdı . bi kaç ay sonra sorular takıntı ve kıskançlık durum bu aslında çok iyi biri ama düzeltemiyorum onu kendim tükendim çnkü

gel sen bu işten vazgeç...bu eminim senin nerde olduğunu da sürekli teyit etmek için bi yere gittiğinde arayıp, ortamdaki sesleri dinliyordur... ne kadar seversen sev..istersen öl aşkından..vazgeç...Bir bildiğim var inan..bu yüzden böyle kestirip atıyorum..
Böyle insanlarla uğraşmak çok ama çok zor..kendini bir zindana hapsetme..

bende hep arkadaşlarıımdan duyardım çıkma gezme süslenme giyme etme kızım sen salak mısın ay diyodum ben olsam hemen brakırım diodum çevremde çok örnek vardı hep büyük konuştum başıma onlaarınknden fazlası geldi kafayı yedim artık o derece . dedim alttan alayım değişir hep şimdi böyle yapar sonra geçer dediler umursamaz bile dediler 10 ay oldu hep daha fazlasını istio ama yan yanayken çok iyiyz mtluyuz tabi takmadıkça bişeye . bişeye taktımı vesvese veriolar ayırmaya çalışıolar dio snir oluorum böle diyince

deniycem bakalım ben ve o ne kadar dayanıcaz. çok kötü şeyler yapıcam dio ne yapçaksa bilmiym başka kızla çıkarsa gözümde brden biter

Az önce konuştuk bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyordum bu konudan.

ben olsam sözlenme kararını tekrar gözden geçiririm..
şimdiden ilaç kullanmak zorunda fln bırakmış seni...

canım onun yüzünden sinir hastası olmak yerine ya düzelmesini isterdim ya da bu söz işini iptal ederdim..bu insan boğar adamı ya,hergün foto istemek ne demek..nasıl bi güvensizlik bu? güzel canına yazık.

ben olsam sözlenme kararını tekrar gözden geçiririm..
şimdiden ilaç kullanmak zorunda fln bırakmış seni...

evet geçiriyorum canım . ailem tanışmak istio söz olcak diye hazırlık yapıolar ev temizliği vs. babam dolaylı yoldan sevgilm olduğunu bilmeden tanşmışt ı gözü tutmş am bilmio ne çektiğimi. bende tanıştrmıyorum çağırmıyorum eve bizimkilerede braz daha zamanı var diyorum

Şiddet sadece vurmayla kırmayla olmaz,sinsi sinsi senin beynını yer bu adam,belli ki asıl kendine güvensiz,kompleksli biri...
herkesin kendi karakteri,ailesi,çevresi var,kimse benim ne giyeceğime ne yapacağıma,nasıl konuşup davranacağıma karışamaz,evlilik çağına gelen,düşünen insanlar zaten belli olgunluga ve yetkinliğe erişmiştir..

sırf yalnız kalmıyım,çok acı çekerim,ayrılırsam dayanamam,evlenirsem düzeliri diye birinin senin üzerinde böyle baskı kurmasına izin vereceksen evlen ve bu hastalıklı duruma devam et,ilaçlarını artan dozlarıyla yutup kendini uyuşturmaya da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…