- Konu Sahibi balbocegi35
-
kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıohergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. Sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum siz neler yapardınz bu durumda ?
valla canım benim erkek arkadasımda öyle aynı kıyafet makyaj herseye karısyo ve cok kıskanc.evden dısarı cıkamıyorum.erkek sinek olan yere gitmem yasak kadın olursa tamam.kıyafetlerim uzun olcak popomu örtcek ve yarım kol yada uzun olcak ruj sürmek yok.bizde cok tartıstık bu konulardan.bende ailesiyle tanıstım.ama düsündüm ben sevdiğimsiz mutsuzum.2 küpe takmısım acık giymişim sunu giymişim umrumda deil.2 çapıta sevdigimi degişmem.seviyosan razı olcan kuzu yapacak bişi yok.bazı erkekler yapısal olarak cok kıskanc oluyor.zamanla bunların oturacagını düsünüyorum.bendede aynı durum .kırmızı pantalon giysem benimkide cok kızar
çok şekersin ya yazık bana yazmışsın bi de :)
odun dersen çok ama bu kadar kıskanç odun az bence
numune işte o da bende :) beni bulur zaten böylesi. bahtsızım biraz
kuzum kıyafeti geçtim hadi ama bana aramızda söz takarken bile kız olduğuma dahl yemin ettirip taktı nasıl kırıldım ve ben çok açık gyinen bri değilim oynak gözü sağ solda biri hiç değilimm eskiden aldatılmş benden çıkartıo acısını
Şiddet sadece vurmayla kırmayla olmaz,sinsi sinsi senin beynını yer bu adam,belli ki asıl kendine güvensiz,kompleksli biri...
herkesin kendi karakteri,ailesi,çevresi var,kimse benim ne giyeceğime ne yapacağıma,nasıl konuşup davranacağıma karışamaz,evlilik çağına gelen,düşünen insanlar zaten belli olgunluga ve yetkinliğe erişmiştir..
sırf yalnız kalmıyım,çok acı çekerim,ayrılırsam dayanamam,evlenirsem düzeliri diye birinin senin üzerinde böyle baskı kurmasına izin vereceksen evlen ve bu hastalıklı duruma devam et,ilaçlarını artan dozlarıyla yutup kendini uyuşturmaya da....
kuzum kıyafeti geçtim hadi ama bana aramızda söz takarken bile kız olduğuma dahl yemin ettirip taktı nasıl kırıldım ve ben çok açık gyinen bri değilim oynak gözü sağ solda biri hiç değilimm eskiden aldatılmş benden çıkartıo acısını
şaka yapıyosun dimi canım? nasıl razı oldun buna neden kendini bu duruma düşürmesine izin verdin? bu ne demek ya? peki ilk gece kanama olmazsa zarın esnekse ne olacak, bu adam mahveder seni,lütfen iyi düşün.
hayır kıskançlığı da geçtim bu çok aşağılaycı bişey..
peki sen sordun mu ona bakirmiymiş,yemin etseydi de öyle taksaydı yüzüğü.
Dalga geçtiğini düşünmek istiyorum bi'hemcinsim olarak??
Senin tüm gururunu ayaklar altına almış sonrasında da romantik bi'şekilde oyüzüğü parmağına mı geçirdin yani?
Dışarı çıkarken fotoğraf isteyip üstündekilere bakmak ne demek ya taviz tavizi doğurur bu ne çarpık ilişki böyle
Kıskanmak çok ayrı bi'şey senin sevgilin bariz hasta.
benim anlamadığım sadece oynak görünenler mi bekaretini bozduruyor? :44::44:
ayrıca siz bunu nasıl hazmettiniz?
valla canım benim erkek arkadasımda öyle aynı kıyafet makyaj herseye karısyo ve cok kıskanc.evden dısarı cıkamıyorum.erkek sinek olan yere gitmem yasak kadın olursa tamam.kıyafetlerim uzun olcak popomu örtcek ve yarım kol yada uzun olcak ruj sürmek yok.bizde cok tartıstık bu konulardan.bende ailesiyle tanıstım.ama düsündüm ben sevdiğimsiz mutsuzum.2 küpe takmısım acık giymişim sunu giymişim umrumda deil.2 çapıta sevdigimi degişmem.seviyosan razı olcan kuzu yapacak bişi yok.bazı erkekler yapısal olarak cok kıskanc oluyor.zamanla bunların oturacagını düsünüyorum.bendede aynı durum .kırmızı pantalon giysem benimkide cok kızar
hayır tatlım tabi öyle değil yani demek istediğim gözüm ondan başkasını görmüyor ve çok katıyım ben daha önce tanıştıklarımda da katydım ileri gidilen bişey yaşamadım gözüm sağa sola kaymıyor nasıl böyle bi düşünceye kapılıyor anlamıyorum
Hala seviyorum diyorsun demi bu çocuğu .
Şu söyledklerine baksana bir kere..
Sende sorsaydın sende bakirmisin diye..
10 yıl sonra tekrar görüşürüz. Kişiliğinizi kaybettiğiniz adama hala asık olacak mısınız bakalım?
şaka mısınız siz? Ne kırılması, o yüzüğü ağzından iceri sokmanız lazımdı. O kim oluyor da bekaretinizle ilgili size yemin ettiriyor
aşkk işte herkese farklı sorular sordurtuo galba . aşık olmayan gençler sonra kolay olmuooor
aşkk işte herkese farklı sorular sordurtuo galba . aşık olmayan gençler sonra kolay olmuooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?