Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

canımm şimdi öyle kızlar var kiii... şimdi ki ergenlere bak hata olablir namus illa bacak arası diye bişey yok ben sevgilim varken başkasına baksam bu da namuzsuzluk ama sevdiğin tek seninle olmasını istiyorsun . şimdikiler çok güvenlmez. ama ben güvenlmez bi tavr sergilemedim hiç çok yanlş bi soru sorduu ne yazık ki

cidden mi
o zaman 3 yanlış 1 doğruyu götürsün ne dersin

ben yapamazdım açıkçası. bu güne kadar ne giyeceğime o mu karar vermiş? kendi kıyafetlerime kendim karar veremiyorsam oldu olacak sütümü de içiirsin.

kim ne derse desin ayrılmayacaksın belli, değişecegine inanarak senelerini harcayacaksın o da belli. eğer benim gibi şanslıysan o seni terk eder ilerde birgün ve hayatını mahvetmemiş olursun..

bu dediklerimi lütfen yanlış anlama, buradaki çoğu kişi bunları yaşamış biri olarak yazıyor sana, aynısını benzerini azını çoğunu bişeylerini yaşamışlar işte.. tıpkı benimde yaşadıgım gibi..

Allahtan ki o zaman whatsap yokmuş, kıyafetimi değil belki ama bulundugum ortamın resmini sürekli çektirip yollatırdı kesin, onu yapamadıgı için kendi kendine şüphelenir sonra da ara telefonu açık bırak bulundugun ortamı dinleyecem derdi, gocunacak bişeyim olmadıgından arardm dinlerdi kaaptırdı, özür dilerdi vs. yanlış bişey yapmadıgım için o zamna beni rahatsız etmiyodu ama şimdi düşünüyorum da ne salaklık.. gel hayatımın ortasına otur diyorsun insana, otur ve istedigin gibi dağıt yık geç..

zamanla ne olacak biliyor musun, o senin çevrende kimseyi bırakmadı ya, o seni evde bırakıp, hatta eğer ailesi yakınsa seni onun ailesine muhtaç edip kendisi gezmeye başlayacak türlü gerekçelerle.. sıkıldım bunaldım vs. sanki sen sıkılıp bunalamayacakmışsın gibi.. sen onun sana izin verdigi ölçülerde gezeceksin, o ölçülerde yaşayacaksın.. bi süre sonra sana yetmeyecek gitmek isteyeceksin, gidecek yerin olmayacak.. yine onu bırakamayacaksın..

ama dedim ya ben şanslıydım, sonunda seni artık sevmiyorum diyip gitti, kafa dinlemek istedi çünkü canı sıkılıp da beni yeniden hayatına almak istediginden girecektim onun hayatına yeniden.. ama ben kabul etmedim geri döndüğünde.. iyiki de etmemeişim..

bambaşka bir hayat kurdum kendime, şimdi sen onsuz olamaz, asla hayatına başkası giremez zannediyorsun ya, emin ol yaptıgın hatalardan ders çıkardıysan eğer, eski sevgilinden kat kat kat iyi birini bulacaksın..

aslında sadece biraz cesaret ve kendine inanman lazım, gerisi kendiliğinden gelir.. emin ol, onsuz da yaşarsın, hem de öle güzel yaşarsın ki o ancak arkandan bakar kalır.. yoksa bekle, kendinden ödün ver, kendinden vazgeç, onun sevdigi kadın olmamaya başlayacaksın zaten bi süre sonra, e bikaç zamana da bırakır gider seni zaten.. yaşayan herkes bunları yaşadı, sen de kaderini bekleme de kendin yarat bence..

ilerde çok büyük keşkeler dememek için keşkee şimdi bunu yapabilsenn.. sürçi lisan ettiysem affola..

aşk buysa üstü kalsın

kişilik,onur,gurur denen şeyler var .. yemişim aşkı

gurur olan yerde aşk olmuyor. karşılıklı hatalar olabilir o zaman gururum var diyim arkanı dönüp gtmekte neyin nesi ? benim erkek arkadaşım dozunu tutturamıo sevdiğim için onu düzeltmeye çalışıorum asla yapmam dediğimi yapıyorum lütfen böyle düşünme başına gelmeden bilemezsin. önemli olan ilişkide sonsuz güven saygı ve sevgi. ben aşk dilenmiyorum karşılılklı ama piskoljk sıkıntya grdi yardım etmeye çalışırken banada gelmeye başladılar

Bi'arkadaş daha yazmış iki çaput için sevgilimi mi üzeyim tarzı bi'şey.
Böyle he he diyosunuz sonra evlenince "anneme gidemiyorum, kocam izin vermiyo, kuzenimden kıskandı, mağazaya bile gidemiyorum........" uzar gider.

Anneniz babanız bekaretinizi sorgulasa boğazınıza düğümlenir şuncacik zamanda elin adamı sorunca beni çok seviyo diye mi düşünüyosunuz.

Bu adamla evlenmen bile bile lades olur ve yaşayacaklarını hak etmiş olursun. İzin veren sensin zira bi'sıkıntı göremedim ben

Son düzenleme:

Birazdan erkek arkadaşınız su hale gelecek; aslında kıskan değil, aslında sizin kıyafetlerinize de karışmıyo, aslında kıskanc olan biziz :) Cünkü biz asık değiliz, basımıza gelmedi :)

sizde haklısınız biliyorum . deniycem bunu inşallah başarırım bende

Çok fazla bağlanmışsın. Dünyanın en kötü insanı da olsa vazgeçmezsin. Kusurlarını bilsen de kopmak istemiyorsun. Ama gözlerini açıp bir bakmakta fayda var ben nerede hata yapıyorum diye

Ben sana guvenıyorum ama erkeklelrın nasıl dusundugunu bılıyorum dıyecektır ama olay güven sorunu degıl yanı sana guvenıp guvenmemesıyle alakalı degıl baskası olsa ona da aynı seyı yapar bu bı cesıt hastalık bence . Ve bunun onune gecemezsenız evlendıkten sonra durum cok cok daha kotu olacak .

ahh ahhh...bu analttıkların konu sahibine o kadar boş gelecek ki..zaten ayrılık da düşünmüyor anladığım kadarıyla..ama insan başına gelmeden anlayamıyor demek ki, yaşasın da görüversin..ama inan hiç istemem...

çok zor..seninle aynı şeyler yaşamışız..benimki de aldattı en sonunda gitti..çok uğraştı benimle döneyim diye yapmadığı kalmadı roman gibi yazsam...heralde kk ağlar anlatsam :) ama çok şükür..dediğin gibi ders alırsan Allah daha iyisini çıkarıyor karşına..

ilk benim olsun düşüncesi olduğu için böyle ben erkek olsam bende bi kadının ilk ve son onunla olmasını isterdim

ayrıl ayrılma senin hayatın bizi de çok ilgilendirmez sonuçta cefasını da sefasın da çekecek olan sensin ama aşkta gurur bal gibi olur.

ayrıca sizin ilişki de saygı ve güven yok bence..sende var ama onda yok.bir kıza kız olduğuna yemin et diyen,her giydiğinin fotosunu isteyen adam ne saygı duyuyordur ne güveniyordur.

ha seviyorum diyorsan evlenince 10 kat fazlasına hazır ol derim,çok ciddiyim.

Son düzenleme:

bizim rüyalarla başladı işyerinde tesadüfen tanıştık ve ben böyle şeylere pabuç bırakmayan kişi ona çok taviz verdim Allahım yardımcı olsun istediğim mutlu bi yuva ayrılamıyorsak vardır bi nedeni ben hiç böyle olmadım

gayet de oluyor canım..
o zaman ben eşime ya aşık değilim ya da gurursuzum sana göre

farkında mısın bilmem ama adam senin mahremini sorgulamış,namusunu aralamış.. bunda doz diye birşey yok..

ilişkide önemli olan güven ise.. erkek arkadaşının sana güvenmediğini o sorusundan anlamalıydın.

Son düzenleme:

seviyorsun onu anlıyorum da, kendini sevmiyorsun sen.. düzeltirim diyosun, 10 aydır uğraşmışsın olmamış, hala düzeltirim diyosun, saygı duyuyorum, ama düzelmeyecegini anlamıyosun, görmüyosun.. kendini sevmiyosun, yazık ediyosun.. onun sana yaptıgını sen yapmayı denesene, kıyafetine karış demiyorum, gittigi yerlere karış mesela, ben erkegim giderim diyecek dimi.. bu sözünü sineye çekerek ona, eğer evlenirseniz bir ömür boyunca yapmak istedigi herşeyi yapma izni vereceksiniz.. ve hep bahanesi aynı oalcak " ben erkegim " sanki erkek olmak, süper güçlere sahip olmakmış gibi..

kaç yaşındasın bilmiyorum ama umarım gençsindir de ilerde üzülecegin zamanlarda daha çabuk toparlarsın kendini.. çünkü malesef burdaki herkes gibi ilerde üzüleceginden eminim.

of of paylaşıcam yine sizlerle inşallah başarırım başaramzsam düzelmezse hayatımdan çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…