- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıohergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum siz neler yapardınz bu durumda ?
Böyle bir durumda ne mi yapardım? Ardıma bile bakmadan bırakır giderdim.Eşim o kadar karışmaz.Ben kendimi bildikten sonra,kimsenin kuklası değilim.En başta,ilk karıştığı olayda tepkini verip karışımayacaktın.Kızların hoşuna gidiyor kıskanılmak,ama dozaj arttıkça tehlike sinyalleri çalıyor.Kıskançlığın sevgiyle alakası yok.Huyla karakterle,kendi zihninden geçenlerle alakası var.
Konu sahibinden yaşım büyüktür mutlaka.......şu da dikkatimi çekti.......sen işten ayrıldığında mutlaka çalı§man gerektiğini hemen işe girmeni söylemesi de dikkarimi çekti.........cimri mi........mutlaka bu konuyu anlamaya çalış.......birgün işsiz kalırsan tavrı ne olacak .....belki doğum izni vb.........erkeğin cimrisi her konuda cimri oluyor........eşimin ailesi çok zengindi buna rağmen doktorların sayısı çok artmış ya birgün i§siz kalırsammış.......manyak bu insanlar..........bu hayatta hiçbirşeye şaşırmıyorum artık..............o da benim gözlerimin içine bakardı...... o da her dediğimi yapardı.........saat başı arardı..............
kıskançsa kıskançtır. değişmiyorlar hiçbir zaman.
benım 4 yıllık ilişkim var, hala ilk günkü gibi kıskanç
takmıyorum artık, taktığımda patlıyorum boğulacak gibi oluyorum.
kıskançlığın fazlası da hastalık resmen, senı sevmesem zaten senınle olmam
ama anlamıyorlar...tabiki seninki gibi ''ne giydin çek'' falan davası yok
her erkeğin kıskançlık şekilleri ayrı.
evet benim sevgilimi 2 caputa bırakmam.onun kıskanclık yapmasının nedeni beni korumak amaclı ve dini.bunu biliyorum bu yüzden onun dediklerini yapıyorum size garip gelebilir.hııı kötümü giyiyorum yoooooooooo onun sevdigi tarzda benimde begndiğim seyleri giyiyorum.merak etme ben onları diyecek olsam coktan derdimsevdigim için yapabilecek bişi yok.bunalsamda yapıyorum
duygucum bana mesaj atmışsın evet benm cansu sana mesaj atamıyorum üyeliğim yeni oldugundan ben iyiyim canım sen nasılsın herşey yolunda öptüm seni kuzum
o zaman savaş erkeklerebizde aynısını yapalım neden konuştun çok yakışmış kızlar asılcak neden giydin neden mesaj attı falan gibi ... bakalım onlar ne tepki vericek
ben yapıyorum zatenbana ne yapıyorsa aynısını
Bana askerden sonra fazla yapışma nedir ya konu açarım ben buna sırf çemkirmek için
haklısınız erkekler kendi yaptıklarına bakmıyolar .bence namusun erkek kadın için ayrımı yok.erkekdir yapsın ohhhhh bizaslındayaptık bizler analar erkek cocuk büyütemedik hep kızları ezdik.toplumda küçük gördük gördürdük.işte sonuccccc
güveniyorum diyor. ailesiylede tanıştırdı beni kendi isteğiyle söz yapmayada çok istekli ama sen erkekleri bilmiosun diyor kırmızı pantolon gydim dye tartştıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?