Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

Begen butonumda yok.......bunları buralarda yaza yaza elim nasır bağladı........bütùn özellikler benim e§imde vardı.......hani hayatına bu kadar karışması bende bana sahip çıkıyormuş hissiyatı uyandırmıştı.........ama o sadece ona bağımlı olmamı sağlamaya çalışıyordu......bakire bir kız bulduğu için çok şanslıymış filan sanki değerini bilecekti.........sen onun ilki olcaksın ama asla onun sonuncusu olamayacaksın........yüzde 90 ihtimal diyelim...........Allhım ya üzerinden ne kadar zaman geçti hala travmayı atlatamıyorum

Son düzenleme:
kokune kibrit suyu dokumedi ya
daha çok erkek var dunyada onun di$inda
yapman gerkeen bi an once ayrilmak
bu forumdan farkli bi fikir zor bulursun

Mutlu evliliğin sırrı aşk değil
Prof. Dr. Sungur, mutlu evliliğin sırrının kesinlikle aşk olmadığını söylüyor ve ekliyor: “Mutlu bir evlilik için aşk asla yetmez. Evliliğin sağlıklı bir biçimde devam edebilmesi, çiftlerin evliliği romantik bir rüyanın devamı olarak algılamalarını değiştirmeleri ile mümkündür. Evlilik, birbirlerinden farklı geçmişleri, beklentileri, ihtiyaçları, tepkileri ve duyarlılıkları olan iki ayrı bireyin, rutin seyreden bir ilişki içinde uyumla yaşayabilmeleri sanatıdır. Aşk bir görme kusuru, evlilik ise görme kusurunun istem dışı tedavisidir. Aşk ‘ben’leri yok etmek pahasına ‘biz’ olmak, sınırları iyi çizilmiş bir evlilik ise ‘ben’leri koruyarak ‘biz’ olmaktır. Sadakatsizlik ise; ‘biz’i yok etme riskini göze almak demektir.”

Bir de şu var....benim kabullenmem çok zor olmuştu......erkekler bizim gibi düşünmüyor........onlar evlilik olayına skor mantığıyla bakıyorlar.......bu benim dediğimi yapmazsa boşanır başka biriyle evlenirim mentalitesi var......çok ilginç gerçekten......senin hayatına müdahale ediyor......çevrende kimseyi bırakmıyor.......senden sürekli birşeyler beklemeye ve istemeye devam ediyor........sen artık tahammül edemediğin bir noktada o dahs fazlasını alamayaczğını düşünüp nasıl olsa bir daha evlenirim deyip sizi öylece bırakîp gidiyor......hakkınızda hayırlısı olsun

kendıne yapabılecegın en buyuk kötulugu yapmışsın hade gecmıs olsun sana....tavrını en bastan koyacaktın sınır koymayı bılememıssınn ve yazık antıdepresan kullancak hale gelmıssın bırde evlenince dusunemıyorum senıı ozaman napcan ıntıhar mı edecen? yanlış anlama benı amaa aklını basına al bır kere geliyorsun dünyaya kendın ıcın yasa ve kendın mutlu olacağın sekılde yasa bu ne ya esir mi alıyor senı..sen kendıne değer vermezsen başkası hıc vermez kölesı zanneder....umarım yol yakınkennn çözersın bunu

begen butoni fareyi begen butonun yani eski halinin uzerine dogru goturdunuzmu ortaya çikiyor ve tiklanabiliyor bende
bende yok biliyordum az once tesadufen gordum :)

Bir odun da ben de var canım. Kayık yaka kazak giyerim işte yanıma gelmiş soyunsaydın bari dedi bana. Beyaz pantolon giyerim kendini daha çok gösteriyor ya tabi bunu giyersin der. İş yerinde erkek arkadaşlarımızdan biri su içmek için bardağımı ister neden bu adam senden istiyor der. Tayt giysem Her tarafım belli diye hırkayı üzerimden çıkaramam. Yolda terleyince hırkayı çıkarıp, üşüyünce giyemem bu ne mantık bilmiyorum. Kırmızı ayakkabı giyemem. Bir de ben karışmıyorum hayatım sen bilirsin der bak bak. Askerdeyken Akşam dışarı çıkarım yanlış yapıyorsun der. Üstüne o askerde ağla sızla bekle keyfi yerine gelsin diye ben askerde de bırakmam seni yapıştım bir kere diye espri yap, adam bana askerden sonra fazla yapışma da desin. Çok çok beğendiğim sevdiğim huyları var kıskançlığına bile göz yumabilirim ama odun odun laf nereye gider bilmeden konuşuyor ya sinir oluyorum. Paşam evlilik düşünmüyor ama ben evlenmek istemiyorum deyince evliliğin güzel taraflarını anlatıyor. Valla canım ben sadece kıskançlık yüzünde bırakmak istemem ama bu odunluk yüzünden duygularım körelene kadar çıkıp sonra da ayrılacağım. Evlilik çok görür benimle.

Bi Kere Sen Tecavüze Uğramamışken Neden Anlattın ki Bu Durumu Ona Onu Anlamadım Noldu Anlatınca Rahatladığını mı Sandın :44:

İş Antidepresana Gitmiş Yaaaa Bu Kıskançlık Yüzünden Nedir Bu Neden Çekiyorsun Bu Mahlukatı Kendinize Az Değer Verin Tutun Şu Çenenizi Biraz Nikahlın Deyin Defet Gitsin Yaa Kendine Gel Uyan Artık Kurtul

Konu sahibinden yaşım büyüktür mutlaka.......şu da dikkatimi çekti.......sen işten ayrıldığında mutlaka çalı§man gerektiğini hemen işe girmeni söylemesi de dikkarimi çekti.........cimri mi........mutlaka bu konuyu anlamaya çalış.......birgün işsiz kalırsan tavrı ne olacak .....belki doğum izni vb.........erkeğin cimrisi her konuda cimri oluyor........eşimin ailesi çok zengindi buna rağmen doktorların sayısı çok artmış ya birgün i§siz kalırsammış.......manyak bu insanlar..........bu hayatta hiçbirşeye şaşırmıyorum artık..............o da benim gözlerimin içine bakardı...... o da her dediğimi yapardı.........saat başı arardı..............

boşuna zamanını tüketme sende arkadaşım böylelerinden bır yol olmaz afedersın ama

Burada bir üye vardı sürekli konu açıyordu sevgilim şöyle kıskanıyor şöyle hakaret ediyor karışıyor bilmem ne diye
Herkes ona ayrıl diye bildiğin yalvardı
Kendi kafasızlığı gitti adamla evlendi sonra geldi konu açtı burada biliyorum beni öldürecek diye
Ah ah yaşamadım ama biliyorum
Kişi kendinden bilir işi demek ki erkekleri bilmezsin derken bende öyle düşünüyorum demek istiyor sana
Bazen yaşamadan da anlamak gerek bazı şeyleri
İlle de aşk diyorsan buyur karar senin..

kıskançsa kıskançtır. değişmiyorlar hiçbir zaman.
benım 4 yıllık ilişkim var, hala ilk günkü gibi kıskanç
takmıyorum artık, taktığımda patlıyorum boğulacak gibi oluyorum.

kıskançlığın fazlası da hastalık resmen, senı sevmesem zaten senınle olmam
ama anlamıyorlar...tabiki seninki gibi ''ne giydin çek'' falan davası yok
her erkeğin kıskançlık şekilleri ayrı.

eşi kıskanç olup mutlu evliliği olan var mı peki ?
biz 2 yil onceevlendik,sadece 5 ay ciktik..evlenmeden once cok kiskancti kiyafetime makyajima is ortamindaki arkadaslara ama seninki cok fazla abartmis foto yollamak ne yaa...simdide az cok karisiyo ama eskisi kadar degiloglusum olduktan sonra dahada azaldi mutluyuz yani...:)))))

süpermiş :)) ben bunu yapsamda o yine kabullenir ki giyime önem vermio açık olmasın yeter dio çok muhafazakar ama insan bunalıma girio işte

Böyle bir durumda ne mi yapardım? Ardıma bile bakmadan bırakır giderdim.Eşim o kadar karışmaz.Ben kendimi bildikten sonra,kimsenin kuklası değilim.En başta,ilk karıştığı olayda tepkini verip karışımayacaktın.Kızların hoşuna gidiyor kıskanılmak,ama dozaj arttıkça tehlike sinyalleri çalıyor.Kıskançlığın sevgiyle alakası yok.Huyla karakterle,kendi zihninden geçenlerle alakası var.

aynı kendimi gördüm sende benimkisi de odun ben bütün gün çalışmaktan harap oluyorum akşamları bi gün bana süpriz yapmak istemiş çok şık bi restoranda rezerve etmiş. bi götürdü beni saç baş dağılmş gram makyaj yok bi de iş kıyafetleri var üzerimde zaten bi girdim millet bana bakıo benimkide bu kadar odun iştee . bana oyuncak tavşan aldı ona pil alıyor böylece aklımı başımdan aldığını sanıyor. çok tatlı bi insan çok iyi niyetli ama takıntı ve kıskançlıkda olmasa kucağıma alıp nikah masasına doğru koşturucam ama nerde....:)

allah bozmasın kuzum :) evet bende çevremden öyle duyuyorum hep. çok kıskanç erkekler evlendikten sonra kıskanç olmuolarmış o zamanda bayanlar artık beni sevmio diye düşünüyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…