- Konu Sahibi balbocegi35
-
Begen butonumda yok.......bunları buralarda yaza yaza elim nasır bağladı........bütùn özellikler benim e§imde vardı.......hani hayatına bu kadar karışması bende bana sahip çıkıyormuş hissiyatı uyandırmıştı.........ama o sadece ona bağımlı olmamı sağlamaya çalışıyordu......bakire bir kız bulduğu için çok şanslıymış filan sanki değerini bilecekti.........sen onun ilki olcaksın ama asla onun sonuncusu olamayacaksın........yüzde 90 ihtimal diyelim...........Allhım ya üzerinden ne kadar zaman geçti hala travmayı atlatamıyorumBen bu hastalık düzeyinde kıskanç olan adamlardan biraz şüpheleniyorum doğrusu. hani kişi kendinden bilir işi hesabı demek ki konusahibi yanında yokken adamın gözleri velfecri okuyo, onun bunun kızına bakıyo.
Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıohergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum siz neler yapardınz bu durumda ?
Begen butonumda yok.......bunları buralarda yaza yaza elim nasır bağladı........bütùn özellikler benim e§imde vardı.......hani hayatına bu kadar karışması bende bana sahip çıkıyormuş hissiyatı uyandırmıştı.........ama o sadece ona bağımlı olmamı sağlamaya çalışıyordu......bakire bir kız bulduğu için çok şanslıymış filan sanki değerini bilecekti.........sen onun ilki olcaksın ama asla onun sonuncusu olamayacaksın........yüzde 90 ihtimal diyelim...........Allhım ya üzerinden ne kadar zaman geçti hala travmayı atlatamıyorum
Canım tabletten giriyorum ....gerçekten yokbegen butoni fareyi begen butonun yani eski halinin uzerine dogru goturdunuzmu ortaya çikiyor ve tiklanabiliyor bende
bende yok biliyordum az once tesadufen gordum :)
Bir odun da ben de var canım. Kayık yaka kazak giyerim işte yanıma gelmiş soyunsaydın bari dedi bana. Beyaz pantolon giyerim kendini daha çok gösteriyor ya tabi bunu giyersin der. İş yerinde erkek arkadaşlarımızdan biri su içmek için bardağımı ister neden bu adam senden istiyor der. Tayt giysem Her tarafım belli diye hırkayı üzerimden çıkaramam. Yolda terleyince hırkayı çıkarıp, üşüyünce giyemem bu ne mantık bilmiyorum. Kırmızı ayakkabı giyemem. Bir de ben karışmıyorum hayatım sen bilirsin der bak bak. Askerdeyken Akşam dışarı çıkarım yanlış yapıyorsun der. Üstüne o askerde ağla sızla bekle keyfi yerine gelsin diye ben askerde de bırakmam seni yapıştım bir kere diye espri yap, adam bana askerden sonra fazla yapışma da desin.Çok çok beğendiğim sevdiğim huyları var kıskançlığına bile göz yumabilirim ama odun odun laf nereye gider bilmeden konuşuyor ya sinir oluyorum. Paşam evlilik düşünmüyor ama ben evlenmek istemiyorum deyince evliliğin güzel taraflarını anlatıyor. Valla canım ben sadece kıskançlık yüzünde bırakmak istemem ama bu odunluk yüzünden duygularım körelene kadar çıkıp sonra da ayrılacağım. Evlilik çok görür benimle.
boşuna zamanını tüketme sende arkadaşım böylelerinden bır yol olmaz afedersın ama
biz 2 yil onceevlendik,sadece 5 ay ciktik..evlenmeden once cok kiskancti kiyafetime makyajima is ortamindaki arkadaslara ama seninki cok fazla abartmis foto yollamak ne yaa...simdide az cok karisiyo ama eskisi kadar degileşi kıskanç olup mutlu evliliği olan var mı peki ?
Benim erkek arkadasimda cok kiskancti baslarda ama ona dedim ki beni boyle begendin bana guvenmiyorsan ben kara carsafla ustune yorgan gecirsem de guvenmessin oda ben sana guvenyrm cevreye guvnmyrm dedi ve bende o zaman yorganla daha cok bakarlar bence sen tercihini yap dedim o hafta en cirkin en paspal halimle gezdim ve dediki ben artik sana karismicm nerde ne giyilip ne giyilmcgni sen biliyrsn ztn ustunede 50 yasinda giyemicen seyleri giy tabi al hevesini dedi :) o zmndn beri 3 yildir yani karismaz :))
Bir odun da ben de var canım. Kayık yaka kazak giyerim işte yanıma gelmiş soyunsaydın bari dedi bana. Beyaz pantolon giyerim kendini daha çok gösteriyor ya tabi bunu giyersin der. İş yerinde erkek arkadaşlarımızdan biri su içmek için bardağımı ister neden bu adam senden istiyor der. Tayt giysem Her tarafım belli diye hırkayı üzerimden çıkaramam. Yolda terleyince hırkayı çıkarıp, üşüyünce giyemem bu ne mantık bilmiyorum. Kırmızı ayakkabı giyemem. Bir de ben karışmıyorum hayatım sen bilirsin der bak bak. Askerdeyken Akşam dışarı çıkarım yanlış yapıyorsun der. Üstüne o askerde ağla sızla bekle keyfi yerine gelsin diye ben askerde de bırakmam seni yapıştım bir kere diye espri yap, adam bana askerden sonra fazla yapışma da desin.Çok çok beğendiğim sevdiğim huyları var kıskançlığına bile göz yumabilirim ama odun odun laf nereye gider bilmeden konuşuyor ya sinir oluyorum. Paşam evlilik düşünmüyor ama ben evlenmek istemiyorum deyince evliliğin güzel taraflarını anlatıyor. Valla canım ben sadece kıskançlık yüzünde bırakmak istemem ama bu odunluk yüzünden duygularım körelene kadar çıkıp sonra da ayrılacağım. Evlilik çok görür benimle.
biz 2 yil onceevlendik,sadece 5 ay ciktik..evlenmeden once cok kiskancti kiyafetime makyajima is ortamindaki arkadaslara ama seninki cok fazla abartmis foto yollamak ne yaa...simdide az cok karisiyo ama eskisi kadar degiloglusum olduktan sonra dahada azaldi mutluyuz yani...:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?