- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
ben sadece tayt askılı ve topukludan vazgeçtim diğerlerini hala giyiyorum . evliliklerin çoğu birbirine tahammülsğzlkten bitio bi kez olsun tahammül edeyim dedim ama zararlı ben çıktım
benim güvenebileceğim hiç arkadaşım yok onunla paylaşmak istedim bunu ama daha beter etii
kuzum kıyafeti geçtim hadi ama bana aramızda söz takarken bile kız olduğuma dahl yemin ettirip taktı nasıl kırıldım ve ben çok açık gyinen bri değilim oynak gözü sağ solda biri hiç değilimm eskiden aldatılmş benden çıkartıo acısını
nasıl yani
Bi'arkadaş daha yazmış iki çaput için sevgilimi mi üzeyim tarzı bi'şey.
Böyle he he diyosunuz sonra evlenince "anneme gidemiyorum, kocam izin vermiyo, kuzenimden kıskandı, mağazaya bile gidemiyorum........" uzar gider.
Anneniz babanız bekaretinizi sorgulasa boğazınıza düğümlenir şuncacik zamanda elin adamı sorunca beni çok seviyo diye mi düşünüyosunuz.
Bu adamla evlenmen bile bile lades olur ve yaşayacaklarını hak etmiş olursun. İzin veren sensin zira bi'sıkıntı göremedim ben
Evlenirdim sizin yerinizde olsam.:123::119:
Her akşam ayaklarını yıkardım,perdeleri hiç açmazdım.
Ne isterse yapardım,maddi-manevi-cinsel anlamda.
Her isteğine boyun eğerdim,neden çünkü seviyoruuuummmm....
Allah aşkınıza şu yaşadığınıza aşk demeyin.Sanki bulunmaz hint kumaşı da mübarek çok acı çekerim demişsiniz.Adam sizi travmadan travmaya sürüklemiş,bacak arası zabıtası olmuş ve siz ne yapabilirim diyorsunuz.
Pesss.
evet benim sevgilimi 2 caputa bırakmam.onun kıskanclık yapmasının nedeni beni korumak amaclı ve dini.bunu biliyorum bu yüzden onun dediklerini yapıyorum size garip gelebilir.hııı kötümü giyiyorum yoooooooooo onun sevdigi tarzda benimde begndiğim seyleri giyiyorum.merak etme ben onları diyecek olsam coktan derdimsevdigim için yapabilecek bişi yok.bunalsamda yapıyorum
bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken
benzer bişey yasamısız. ama ben bunu sevdiiğim adama anlattığımda tepkisi ağlamak değilde seninki gbi bi tepki olsaydı yüzüne tükürür bidada ardıma bakmazdım.
Yahu bizim sevgililerimiz bizi ne seviyo, ne korumak istiyo demekki mantık bu ise... Farkındamısınız ama sizin sevgilileriniz gibi olanlar azınlık bir grup demekki bi'yerde hata var
Neyse mutluluklar
bu olayı anlatmadan öncede böyle kıskanç mıydı? kafasına bunu takıp ruh halini bozmuş olmasın sakın? öyle ya da böyle mutluluk getirecek davranışlar değil bunlar, ileri ki aşamaları küfür eve kapatma yüzüne vurma olabilir... olabilir diyorum kesin demiyorum ama her ihtimali düşünmek zorundasın çünkü evlilik bu kolay değil...bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?