bu konuda ne gibi bir yardım bekliyorsun anlamadım. onu degistiremeyecegini de kendin soyluyorsun.
eger bunu kabullenemiyorsan ayrılacaksın, olabilir diyebiliyorsan devam edersin...
bence deist olması problem degil ama 5senenin sonunda bunu paylasması hos degil.
ayrıca simdiye kadar hic farketmedin mi dini olarak seninle aynı dusuncelere sahip olmadıgını? kac yılı beraber gecirmissiniz sonucta.
Benim ailem oldukça dindar, ben de dinime bağlıyım. Arada konuşurduk, isteksizce seyler söylerdi. Zamanla ben öyle düşünmüyorum, bence saçma gibisinden laflar etmeye başladı ve bu itirafı da çok geç yaptı maalesef. Haklısınız sanırım en doğrusu ayrılmak olacak çünkü değişeceğini hiç zannetmiyorum.
Müslüman yapmaya niye uğraşasın ki, olmak isterse kendisi olur zaten.
Deistlik veya ateistlik veya agnostiklik kötü bişey değil ki, onlar da insan
Kızlar kafam çok karışık. Evlenmeyi düşündüğüm ciddi bir erkek arkadaşım var, 5 senedir tanıyoruz birbirimizi. Deist olduğunu sonradan söyledi. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. Birlikte gelecek planlıyorduk. Ama şu durumda bunun mümkün olmadığını, günah olduğunu biliyorum. Ne yapmam gerekiyor? Onu Müslüman yapabileceğimi sanmıyorum çünkü inatçı ve kafasının dikine giden bir insan. Lütfen yardım edin, fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?