Erkek arkadaşım düğün için acele ediyor ama ben hazır değilim nolur akıl verin....

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
ERKEK ARKADAŞIM VE AİLESİ EVLİLİK İÇİN ACELE EDİYORLAR..SENEYE HERŞEY OLSUN BİTSİN İSTİYORLAR.
23 YAŞINDAYIM O 27.. EVLILIK BENIM ICIN HENUZ ERKEN:s ONA BUNU ÜZMEDEN ANLATSAMDA ÇOK ÜZÜLÜYOR.
SİZCE 23 YAŞ EVLILIK ICIN ERKEN BIR YASMIDIR??YANİ 1SENE ERKENMI EVLILIK ICIN..

siz erken oldugunu dusunmek dısında belkı ıcınıze sınmeyen bırsey vardır olabılır mı?eger varsa durup bır dusunun ıyıce..yoksa okumuyorsanız her ıkınızde calısıyorsanız evlenebılırsınız..aılenıze yada sevdgınız bır yakınınıza detaylı anlatıp danısırsanız daha ıyı olur..umarım hersey guzel olur sızın ıcın.

Bence bunun kesin bir kistasi yoktur. 23 yasinda evlendim ben de. Dogru insani bulduguna inaniyorsan neden olmasin ki?
Ama sen kendini hazir hissetmiyorsun. Bu önemli bence.
Evlilik cok sorumluluk istiyor, hazir oldugu halde pek cok insan ilk bir iki sene cok bocaliyor. Sen hazir degilken bence hic bulasmamalisin. Ya da neden hazir hissetmedigini sevgiline anlatip kafandaki soru isaretlerini cözmelisin.

kendını hazır hissetmıyorsan 33 yaşıdada olsan yapıcak bişi yok bence eksik bulduğun şeyler var belki sevgi olarak belkide maddıolarak

bence çok erken

hele de hazır hissetmiyorsan içinde korku varsa aceleye getirme derim

not:25 yaşındayım bi kaç ay sonra 26 olucam korkuyorum ve evlenmiyorum puf.bu sene sonunda bizimkilerde evlen diyorlar darlandım vallahi billahi.

Yazılanlardan farklı bir şey söylemeyeceğim.. Kendini hazır hissetmiyorsan evlenme.. İçine sinseydi zaten erken merken düşünmezdin.. 30 yaşına gelip "ben hala çocuğum. evliliğe hazır değilim" diyenler var. Maalesef evlenmeden, o sorumluluğu yüklenmeden de tam olarak büyüyemiyorsun.

Sevgisinden ve sevgilisinden emin olan kişi yaşına bakmaz diye düşünüyorum...Tam tersi bir an önce evlenmek ve bir yuva kurmak ister...Sanırım kafanızda soru işaretleri var...Böyleyse beklemek en mantıklısı....

Kadının yası ilerledikçe daha secici oluyor ve bi türlü evliliğe cesaret edemiyor. Kim ne derse desin bu böyle. Ben 20 yasında evlendim. Gayet de aklım başımdaydı esimi tanıdım aileminde onayını aldım iyiki de olmuş diyorum. Yasın küçük değil. Armudun sapı uzumun çöpü durumuna gelmeden yuvanı kur derim. Tabi tanıdığın güvendiğin ve sevdiğin biriyle

Şimdiii Senin Şuan Eğitim Durumun Ne Çalışıyormusun Arkadaşının Maaş,Konum,Yaşayacağınız Yer Ne Alemde Neden İstemiyorsun Yaş Küçük Diyemi Başka Şeyler mi Var İçine Sinmeyen

Bence çok erken. Evlilik için acele edilmesine hiç gerek yok.Hele böyle kendinden emin değilsen sevgilinin ve ailesinin ısrarıyla evlenme

Şimdiii Senin Şuan Eğitim Durumun Ne Çalışıyormusun Arkadaşının Maaş,Konum,Yaşayacağınız Yer Ne Alemde Neden İstemiyorsun Yaş Küçük Diyemi Başka Şeyler mi Var İçine Sinmeyen

neden her kelimeyi büyük harflerle yazdığınızı anlamadım. okurken çok yorucu oluyor. bir de bu yazım şekli yazım kurallarımıza uygun değil.

hazır değilsen evlenme.
şu yaşta hazır olunur şu yaşta olunmaz diye bişey yok,
herkesin fıtratı farklıdır.
ben 21 yaşımda evlendim,erken miydi evet erkendi ama hazırdım.
hazır olduğum içinde pişmanlık yaşamadım.
fakat senin durumun farklı,şuraya konu açacak kadar tereddütlüysen evliliğe hazır değilsin demektir.
hazır olmadan sadece sevgilinin ısrarı ve isteği üzerine evlenirsen inan mutsuz olursun,
ve her kavganızda-ki bu kavga küçük çaplıda olsa-pişmanlık duyarsın.

Kusura bakmayın arkadaşlar henüz gırebıldım:) Maddi anlamda sıkıntı yok.Onuna aileside beni başta istemıyordu ama sımdı delı gıbı evlenmemızı ıstıyorlar.Annemde aceleye gerek yok dıyor.Ben üniversiteyi bitirdim.Oda bitirdi.Kamuda çalışıyor.Ben 2.üniversiteye yazıldım.Kpss çalışıyorum.Kendimde şuan işte çalışıyorum.Ya ben yaşımın daha genç olduğunu bu sorumluluğun ağır olduğunu hıssedıyorum.O beni seviyor 1dediğim 2 olmamıştır buzamana kadar.ama felaket kavga edıyoruz.bunlar benı korkutuyor.Çünkü bende sinirli ve inatçıyım oda.OFFF kızlar bilmiyorum karar veremiyorum.Çevremdeki insanlar yaşımın normal olduğunu soyluyor.
ama ben öle hissetmiyorum sanki 2sene daha..

Daha erken olduğuna inanıyorum bu sorumluluğu kaldırcağımdan emin değilim:S

bence hiç acele etme daha yaşın küçük hem emin olmadan attığın imza üzer seni . evlilik göründüğünden çok daha zor detaylı düşünmeli

canım emin değilsen bencede evlenme ben 18 yaşımda evlendim üniversiteyi çok istemiştim ama maddi imkansızlık yüzünden gidemedim ufak bir yerde oturduğumuz içinde erken yaşta evlenmek zorunda kaldım eşim çok iyi birisi çok şükür ama çocukmuşum her sene düşünce yapım karekterim daha çok değiştiğini farkındayım evlilik sorumluluğunu taşıyabilecek olgunlukda kendini hazır hissetdiğinde kendi ayaklarının üstünde durduğu zaman evliliği düşünmeli insan ben kocamdan yana hiçbir şikayetim yok ama küçük yaşta evlendiğim için pişmanım

Aslında normal bir yaş Yani ne geç ne de erken.
Tabi bu kişiden kişiye değişir.
Siz kendinizi hazır hissetmediğiniz sürece 30 yaşında bile olsanız gözünüze erken bir yaş olarak görünür.
Ben önceden 22-23 yaşımda hemen evlenirim diyordum şimdi 25 yaşımdan önce evlenmem diyorum.
Evlilikten korktuğum için değil ama bilmiyorum düşüncelerim değişti.
Madem size erken geliyor,bunu söyleyin.
Bir adım atılsın nişan gibi ama düğün 2 yaz sonra olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…