Erkek arkadaşım eşcinsel olabilir mi?

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Son zamanlarda beynimi kemiren soru. Hiç erkek arkadaşı yok, 1-2 tane onlarlada çok fazla görüşmüyor. Bütün arkadaşları kız. Konuşurken bazen "ayy" filan diyor, beni erkeklerden çok fazla kıskanmıyor.. Kıskandığı zamanlarda sanki biraz rol yapıyor gibi geliyor bana. Geçen gün yolda yürürken adamın biri laf attı hiçbişi demedi adam gidince "ben ona haddini bildirirdim dursaydı" dedi. Bir de benle evlenmek istiyor hem de en kısa zamanda. Vücuduna çok takıntılı, sürekli spor salonunda vücut geliştiriyor. En ufak bir kusura tahammülü yok. Mesela bizim Türk erkekleri göbeği filan olsa öyle çok üzülmez, hatta umursamaz bile. Ama erkek arkadaşım sürekli bunları takıyor. Benimle bir yarış içinde, regl dönemlerinde karnım şişince dalga geçmeler filan, kızların kilosuna takık hep. Bir de bu evlenme isteği neden daha 23 yaşında ve sadece 4 aylık bir ilişkimiz var. Acaba gay mi yani olabilir mi böyle bişi, çok korkuyorum

Dediğin gibiyse bu çocuk senle evlenip, hakkında çıkacak dedikoduları engellemek istiyor olabilir :97:
Benimki sadece bir fikir ama acilen evlenmek istemesi normal de değil açıkçası

Son düzenleme:
yani senin durumun umarım daha farklıdır ama olabiliyor canım böyle şeyler. benim 4 yıllık ilişkim düğüne günler kala bitti, biz birlikteyken hep ben gey olucam vs diye espri yapıp dururdu. şimdi haberini aldım, bir erkekle birlikte olmuş sonunda

ciddi misin peki ne gibi tavırlar sergiliyordu, mesela erkek arkadaşım bana "evlensek sen yapmayalım desen yapmayız o işi o derece seviyorum" filan diyor. Yani buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.

ay demesi dışında hiçbir şeye takılmadım. bazı erkekler vücutlarına çok dikkat ederler. bu da çok normaldir. bence her erkek de böyle olmalı. spor yapıyorsa daha da dikkat eder çünkü gelişimi ve değişimi inceler, ona odaklanır ki amaç da bu değişimdir zaten. bakımlı bir erkek olabilir. çok kız arkadaşı olması gay olduğu anlamına gelmez, kızların dilinden anladığı anlamına gelir. ama ay diyor ve feminen konuşuyorsa bir ihtimal olabilir evet. evlenmeyin ve de.

ciddi misin peki ne gibi tavırlar sergiliyordu, mesela erkek arkadaşım bana "evlensek sen yapmayalım desen yapmayız o işi o derece seviyorum" filan diyor. Yani buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.

yani kız arkadaşı da çoktu erkek arkadaşı da, vücuduna da dikkat etmezdi hiç. yani sen kendine dikkat ediyor diye çok da endişelenme şöyle huyları vardı ama, mesela kıyafetlere çok dikkat ederdi. bir kız gördük diyelim, benden daha iyi incelerdi, yok tek parça elbise yakışmamış, omuzları küçük görünmüş vs gibi yorumlar yapardı. bir de şu var, sen de dene bunu bence, hadi sana makyaj yapayım dedim, hiç itiraz etmedi, oluuuuur dedi, 1 saat makyaj yaptım, hiç sesini çıkarmadı. hatta bir defasında benim iç çamaşırımı giymesini istemiştim, ona da itiraz etmemişti

Gay olmasına gelinceye kadar, size biri bir adamın yanındayken laf atacak kadar cesaret gösterecek de, o yanınızdaki adam o adama dalmayacak, işte bu tam ayrılma sebebi...
Biri bana yalnız yürürken laf atsa, ağzına ederim. Ki bi de yanımda sevgilim olacak ? Ses çıkarmayacak ? :)
Sevgilim olmasına da gerek yok. Bir adam yanındaki bayana laf atılırsa gerekeni yapmalı..
Yapamıyorsa tüküreyim öyle adama... Zaten erkek değil benim gözümde.

Son düzenleme:
haha benimki de öyle...
'seni gördükçe kadınlığımdan utanıyom' dedim geçen.Narin narin hareketler,"ayy" nidalarıyla cümle kurmalar,sigarayı tutuş biçimi,hokka gibi burnu ve aldığı eşcinsel ilişki teklifleriyle bende bi soru işareti oluşturmuyo değil
(buraya böyle bişi yazdığımı görse boğar beni:)

ohanda ranza

adam resmen yeşil ışık yakmış yolu yarılamış bile.

neyse efendim bence gay olsa kız arkadaş edinmek yerine erkek arkadaş edinmeye çalışırdı kanımca.birde gay olan kişiler vücut çalışmazlar heralde,bilmiyorum yani şimdi çalışınca pazısı olacak,baklava dilimli karnı felan olcak,gay olsa böyle bir görüntüye sahip olmak istemez sanırım:44:

sorması ayıp olmasın ilişkinizin boyutu nasıl,daha açık sorayım öpüşme vs...normal yaşıyormusunuz,buda onu ele verir sanırım.

Son düzenleme:
evlenince sen istemezsen o işi yapmayız o derece seni seviyorum demiş

bunu kaç erkek söyleyebilirki,

Hiç erkek arkadaşı yokken nasıl eşcinsel olabileceğinden şüphelendin ki ? Çevresinde hiç kız arkadaşı yok, hepsi erkek deseydin belki problem var denebilirdi.

Anlamsız bir kuruntu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…