- Konu Sahibi MinnieMoussy
-
yani senin durumun umarım daha farklıdır ama olabiliyor canım böyle şeyler. benim 4 yıllık ilişkim düğüne günler kala bitti, biz birlikteyken hep ben gey olucam vs diye espri yapıp dururdu. şimdi haberini aldım, bir erkekle birlikte olmuş sonunda
ciddi misin peki ne gibi tavırlar sergiliyordu, mesela erkek arkadaşım bana "evlensek sen yapmayalım desen yapmayız o işi o derece seviyorum" filan diyor. Yani buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
yani kız arkadaşı da çoktu erkek arkadaşı da, vücuduna da dikkat etmezdi hiç. yani sen kendine dikkat ediyor diye çok da endişelenmeşöyle huyları vardı ama, mesela kıyafetlere çok dikkat ederdi. bir kız gördük diyelim, benden daha iyi incelerdi, yok tek parça elbise yakışmamış, omuzları küçük görünmüş vs gibi yorumlar yapardı. bir de şu var, sen de dene bunu bence, hadi sana makyaj yapayım dedim, hiç itiraz etmedi, oluuuuur dedi, 1 saat makyaj yaptım, hiç sesini çıkarmadı. hatta bir defasında benim iç çamaşırımı giymesini istemiştim, ona da itiraz etmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?