Erkek arkadaşım eşcinsel olabilir mi?

Feminenlikle eşcinsellik aynı şeyler değildir yalnız.Dışarıdan baktığında gayet erkeksi görünen bir erkek de gay çıkabilir yani.Ya da kızlarla çok haşır neşir olan kız gibi bakımlı bir erkek gay olacak diye bir şey de yok.Anlattığın durumlardan sadece "evlensek,sen yapmayalım desen yapmam o işi" lafı kafamı kurcaladı.Normal bir erkek bunu hayatta kabul etmez çünkü.

bence kendını bellı edende var etmeyende yasadıgım yerde bı cocuk var hatta nısanlandı barız bellı konusmasınd an yururken bıle kollarını cok kıbar sallıyo yanı bı erkek gıbı degıl sonradan ogrendımkı zaten lakabıda kız kemal mıs sızın anlattıgınız sanırım bukadar barız bellı degıl yınede dıkkat edın

benim sosyal yönden erkek aradaşımla yarışıyorduk iç çamaşırı yada ne bileyim ben sarıya boyatıdım o kızıla filan ama kendisi benim sevgilim olmadığı için sıkıntı değildi yani yanlızca arkadaşınsa çok eğlenceli oluyor :))

Dershanede bi hocadan hoslanmıştım bitanede eşcinsel arkadaşım vardı ama insan eşcinsel değildir hanım evladıdır diyede düşünebiliyo ama değil gerçekten. hocanın böyle ayy cümleleri falan vardı cümle yuvarlıyodu erkeklere takılıyodu hep herkes eşcinsel diyodu zaten ona ama inanmıyoduk arkadaşımında hiç erkek arkadaşı yok varsada manitası hoşlandıklarına laf atıyodu sadece ama hep kızlarlaydı bana erkek fatma derdi ben evlenirim biriyle eşcinsel oldugumu söylemeden ailem sussun yeterki diye ilk gece zoraki yatar sonrada işim olmazdı derdi sen ilk geceden korkuyon bakalım sen napcaksın derdi yani korkarımki erkek arkdaşındada böyle bi sorun olabilir işin kötü tarafı hem kızlarla hep erkeklerle birlikte olanıda var yani bunların erkek bi sevgilisi olsada yanına getiripte kankası olarak göstermez yani kıskanç oluruyolar işin tuaf kısmıda ...

canım benim bir zamanlar en yakın arkadaşım gay'di. gay ler hemen 23 ünde evlenmek istemez. yani genelde 30-35 yaşına kadar beklerler ki diledikleri gibi hayatlarını yaşasınlar. son ana kadar beklerler o yüzden bence gay olmayabilir. ama ayol el hareketleri filan itici yani ...

Lisede böyle bir arkadaşım vardı, sınıfta tek kızdım ve o da teneffüslerde yanıma gelirdi, neyapıyorsun diye falan sorardı. Dışarıdan bakıldığında erkekti ama hal ve hareketleri ve de konuşmasıyla değişik biriydi. Anlaşılmıyorlar demek ki.. Sınıftaki diğer erkek arkadaşlar bu arkadaşımızı sınıfta sıkıştırırlardı hocayı beklerken falan...tabi şakalaşıyorlar sanıyordum o zamanlar bilmiyordum bu eşcinsel, gay kelimelerini ne yalan söyleyeyim... şuanda o arkadaşım tiki dedikleri tarza bürünmüş, çok acı bence...

Son düzenleme:
Arkadaşlar erkek erkektir eğer bu soru soruluyorsa acaba gay mi deniliyorsa mutlaka gay dir diyemeyiz ama hormonal yada psikolojik bir problem olduğu açıktır.burada herkes kendine sorsun ,erkek arkadasınız ,erkek kardeşiniz için hiç bu soruyu sordunuz mu şüphelendiniz mi .. Demek istediğim bir erkeğin kadınsal yatkınlığı hemen göze çarpar.ayrıntıya inmeye gerek yoktur

1.ayol ,kız ,şekerim,gibi kelimeler kullnaması
2.olduğundan daha dAr kıyafetler giymesi
3.kızlarla daha iyi anlaşması ,erkek arkadasinın olmaması
4.kadın kıyafetlerine ,aksesuarlarına özenmesi.
5.kadınların kendi aralarında konuşmalarını merak etmesi.
6.vücuduna kıyafetlerine aşırı özen göstermesi ,gösterişi sevmesi.
7.erkek lerden kız arkadasinı kıskanmaması
8.koruma içgüdüsü yerine korunma iç güdüsünün baskın olması ,
Bunlar gay belirtileri ..
Bunlar varmı arkadasında

Ya inanmıyorum neler var dünyada çok ilginç geldi anlattıkların

Gay olmasa bile...Anlaşılan sende tam bir erkek hissi uyandırmıyor.
Bu bile soğumana yeter bence.

Bu arada,fazla kadınlı ortamlarda büyüyen erkeklerde,feminen tavırlar olabiliyor.
Anne,abla,anneanne vs...

Ben yazdığınız şeylerde feminen bir tavır göremedim. Kaldı ki feminen olması eşcinsel olduğu manasına gelmez. Eşcinsellik kendi cinsinden hoşlanmak demektir kadınsı ya da erkeksi(lezbiyenler için söylüyorum) davranmak değil. Bir de şöyle bir şey var ki; hiçbir erkek ya da kadın toplumun ona sunduğu cinsiyet rolüne bürünmek zorunda değil. Kadınsı olması, kadınsı olmasa bile tipik erkek özelliklerini uymaması, homoseksüel, biseksüel, panseksüel olması onun yeterince "erkek" olmadığı manasına gelmez. Eğer gerçekten şüpheleniyorsanız ona açık açık sormalısınız, onun dışında bu davranışları sizi rahatsız ediyorsa ayrılabilirsiniz. Takdir sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…