Ayrılmışsınız zaten yapacak bir şey yok. En azından daha fazla oyalamamış sizi.Merhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyımşimdiden teşekkürler
Bu kadar seneyi nasıl unutucam bilmiyorum ve gururum kırıldıAyrılmışsınız zaten yapacak bir şey yok. En azından daha fazla oyalamamış sizi.
Biraz kısıtlıyorym sanırım ondan da sıkılmış olabilr ve maddi imkanlar evet onu da konuşmuştuk cok zor geliyor ayrılmak ama bu sekilde kendi degerimi düşürüyorum istemeyen birisiyle birlikte olamamHer ilişkisi olan evlenmek zorunda değil. Ancak önceden size böyle şeylerle ümit verdi mi? Madem evlenme niyeti yoktu ne diye ailelerle tanışıldı. Belki okulu yeni bitirdi işi yok birikimi yok ve kendini hazır hissetmedi. Sizi de oyalamak istemiyor olabilir. En iyi siz anlayabilirsiniz. Hoş olmamış üzücü ama siz de yolunuza bakın. Belki daha iyi biri karşınıza çıkar.
Merhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyımşimdiden teşekkürler
Ask meşk bir yere kadar. Evlenip mutsuz olsaydınız daha cok üzülüp kırılacaktınız. Insanlar 20 yıllık evliliklerini bitiriyor. O yüzden kendiniz kapatmayın hayatınıza bakın.Bu kadar seneyi nasıl unutucam bilmiyorum ve gururum kırıldı
Çok haklısınız ama ben zaten evlenmek şuan istemiyorum bu konuyu ben açmıyorum bile kendisi açıyor ben açmadığım için de bi yandan bahane olarak geliyor asla evlilik icin baskı kurmadım kimsenin üstünde kendi kendine bu düşüncelere girdi anlayamıyorum belki de soğudu bahane yapıyoradam evlenmek istemiyorum demiş bu seninle evlenmek istemediği anlamına gelmez. çalışmayan, kendini mali olarak emin hissetmeyen bir erkekten nasıl evlenelim kafası bekleyebilirsin ki?
kendi ayakları üzerinde durmazken nasıl evlensin? param yok evlenemem demek yerine özgürlüğü seviyorum diyecek tabi gurur meselesi.
bi de yaş 23 bu neyin evlenme hevesi?? gezin tozun hayatınızı yaşayın. 50 sene evli kalacaksınız 1-2 sene eksik kalsa nereniz eksiliyor??
Ben zaten bu konuları açmıyorum evlenmek gibi bi istegim de yok şuanlık sadece gurur kırıcı söyledigi şeyler bu yüzden düşünüyorum ben konuları konuşmazken kendisinin bu denli konuyu açması bahane gibi geliyor :/Evlenmek istemiyorsa istemiyordur, zorla nikah masasına oturtacak haliniz yok ya.
Her uzun ilişki evliliğe varacak diye bir şey yok. Dört senelik ilişkimi evlenmek istemediğim için bitirdim zamanında. O çok istiyor ve ısrar ediyordu. Şimdi ben evliyim o hala bekar. Yani her isteyen, her istediğiyle, istediği zaman evlenemiyor. Hayat işte...
Doğrusunu yapmışsın yoluna bak. Allah iyilerle karşılaştırsınMerhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyımşimdiden teşekkürler
İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler :/Evlenmek zorunda değil ne güzel bunu size söylemiş ve işi de yok zaten, başkasını bulursunuz önünüze bakın
Teşekkür ederim sizide inşallahDoğrusunu yapmışsın yoluna bak. Allah iyilerle karşılaştırsın
Ben zaten bu konuları açmıyorum evlenmek gibi bi istegim de yok şuanlık sadece gurur kırıcı söyledigi şeyler bu yüzden düşünüyorum ben konuları konuşmazken kendisinin bu denli konuyu açması bahane gibi geliyor :/
35 yaşında biri için 3,5 sene çalınmış senelerdir. Ancak 23 yaşındaki bir kız çocuğu İçin tecrübedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?