Ben zaten şuan düşünmüyorum kendisi konuyu açtıgı icin şüphelendim benim icin 3 senesi var söylüyorum bu seferde 3 seneden sonra evlenmesek daha kötü yazık olur sana diyorEvliliğe hem mental hem maddi olarak hazır olmayan biri evlenmesin zaten.
Her ilişki evlilikle bitecek diye bir şey yok. Bulup buluşturup yüksek borçlarla evlenip yıllarca evlilik adamı olmayan bir erkeği sırtlamak mı istediğin?
Bence senin için hayırlı olan olmuş. Bardağın dolu tarafını gör.
Hem 23 yaşında ne evliliği? Bence çok erken bir yaş evlilik için.
Gez, tatiller yap, kariyer yap, yeni şeyler dene ne bu acele?
HaklısınızAdam maddi olarak kendine güvenemiyor. Kolay mi bu devirde evlenmek. Her şey ateş pahası. Gururundan da bunu söyleyememiş ve evlilik istemiyorum erken demiş olabilir.
Umarım dediğiniz gibi olur olmasa da kısmet böyleymiş..Gerçekten çok üzücü, merak etme kesinlikle geri dönecek. Kendi kendine gaza gelmiş belli ki...
Şuanlık kararlıyım zaten zorlu bi süreç beni bekliyorErkek arkadaşınız sorumluluk alamayan biri. Doğru karar vermişsiniz. Kararınızdan dönmeyin derim.
baya bayaa yol vermiş zaten bu saatten sonra yapılacak bişey yokki. Önünüze bakın. Evlenmeyi asla düşünmeyen biri bile olsam bunu söyleyen adamdan zaten uzaklaşırdım ben olsam.Ben zaten şuan düşünmüyorum kendisi konuyu açtıgı icin şüphelendim benim icin 3 senesi var söylüyorum bu seferde 3 seneden sonra evlenmesek daha kötü yazık olur sana diyor
Okulumu bitirdim güzel de bir işim var karşı taraf askerligini yapmadı ve okulu yeni bitti işsiz şuanda dediginiz gibi de olabilr teşekkür ederimİşi olmadan evlenmek istememesi çok normal .
Eşim işi olmadan ailemle tanışmaya bile gelmemişti .
Ailenin karşısına ne diye çıkacağım işsiz güçsüz diye o zamanlar ben de alınmıştım ama sonra çok iyi anladım .
Siz de iş sahibi olmadan evlenmeyin eşinizin eline bakmayın
Ben zaten şuan düşünmüyorum kendisi konuyu açtıgı icin şüphelendim benim icin 3 senesi var söylüyorum bu seferde 3 seneden sonra evlenmesek daha kötü yazık olur sana diyor
Sıkılmış olabilr aynen bende öyle yapıcam zaten kendi haline bıraktımİstemiyorsa kendü gibi birinin bulsun o zaman. Neden bunca zaman sonra söylüyor bunu
Doğru söylüyorsunuzGerçekten çok sevse kaybetmeyi göze alamazdı. Size de böyle birşey demezdi.çabalardı. ayrılmakla yerinde karar vermişsiniz. Zaten vezgecemiycek kadar seviyorsa döner size.
Yani illa uzun ilişki aile tanıştı diye sonu evlilik olmaz yaşınız küçük daha bence siz de evlilik düşünmeyin erken evlenen biri olarak diyorum size keşke 30 a kadar gezip tozsaydım hemen evlenmek nedir yani bir otur düşün tek hayalin bu mu adamdan ayrılmışsın işin var paran var azıcık gez tozMerhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyımşimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?