Erkek arkadaşım evlilik kurumuna karşı

Chocleet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
9
6
1
27
Erkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım

Evlenme zaten. Evlilik erkeğe zor değil ki kadına zor.
İstisnaları dışarıda bırakarak; ev işi, yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk bıdı bıdı hep kadında. Erkek ne yapıyor? En iyisi bile bir süre sonra bildiğin püre kıvamına gelip salıyor. İlgisizlik başlıyor, eşin ailesi sıkıntı çıkarıyor. Say Allah say.

Valla evlenme, adam iyilik yapıyor aslında farkında değilsin.

yani canım erkeklerin ağzına pelesenk olmuş bir cümle , böyle söyleyip ömrünün sonuna kadarda bekar kalacaklarını sanmıyorum illaki istisnalar vardır ama ben bu tarz bir şey söylense kişisel algılardım ve asıl ben o insanla evlilik düşünmezdim. Evlilik düşünmüyorum dersen devam et , yok ben düşünüyorum dersen bu adam seni üzer kaç.

Evlilik Türkiye de kadına zor. Ev işiydi, akrabasını ailesini ağırlamaydı, çocuğu büyütmekdi %90 hep kadının üzerine kalıyor.

Bir Türk erkeği evlilik saçma diyorsa bunu 2 türlü anlayabilirsin. Ya "amaan ne o kadar masraf edicem, bir de sana mı bakıcam" diyor, ya da "neden bir ömür tek kadınla gibi bir salaklık yapayım kafasında."

Yesinler onun modernliğini; hayatınızı kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirin. Adamın tercihleri size uymuyorsa her gördüğünüzde yelkenleri suya indirmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…