Erkek arkadaşım evlilik kurumuna karşı

...
Bende karşıyım neden gavur memleketine gidelim? Herkes Müslümanlık kurallarına uymak zorunda değil ? Sen kimsin ki benim atamın ülkesinden beni kovuyorsun? Evlenmek çok iyi bir halt evet
müslüman olmayan toplumlar içinde evlilik yok mu. Ayrıca islam evlilik kanunları biraz farklı.
gavur dediği kişiler hristiyansa onların evliliği herkese göre daha ciddi.
bi de siz paganların evliliğini görün. Deistler ,ateistler , agnostlar gayet güzel evleniyorlar.
Biraz araştırma yaparsanız görürsünüz. Ben kendim araştırdığımda çok şaşırmıştım. Evlilik çok eski . Evlilik insanlığa ait . Belli bir sisteme değil.
evlenmek istemeyen tabiki evlenmek zorunda değil. toplumun bunu da anlaması lazım. Bu tür özgürlükleri kısıtlayan toplumlardan zaten hayır gelmez.
ama evlilik , aile kurmak güzel bir olay bana göre.

Sizin ne istediğinizi bile bile, bir umutla devam ediyor olmanız sevgilinizin kafasının bir köşesinde mutlaka sizi zavallı konumuna koyar. Kendinizi bu konumdan çıkarmanızı tavsiye ederim. Sevgi yumağı bir evliliğim var diyemem ama eşimin gözünde asla gurursuz bir duruma düşmedim, o yüzden benim evliliğimi en çok saygı ayakta tutuyor.
Bu arada eşim önceki sevgilisiyle evlenmek istememiş ama benimle tanıştıktan 1,5 ay sonra evlenme teklifi etti. Tanışmamızdan itibaren evlilikle ilgili fikirlerimi öğrenmek isterdi hep ve ben hep kaçardım konuşmaktan. Ben de hevesli görünseydim asla peşimden koşmazdı. Kaçan kovalanır bu bir gerçek.

Aynı hikayenin bende ayrılık ile sonuclanani var.
Arkadaşım bakti olmayacak, ayrıldı.
Adam 3 ay sonra başkası ile evlendi :)
Çok aşıkmış, onsuz nefes alamazmış, bir gününü ayrı geçirmeye dahil tahammülü yokmuş, ömrünü boşa harcamamalıymış diye yazmıştı ınstagrama

Bir insan birşeyi açıkça dile getiriyorsa artık topu size atmış demektir.evlilik düşünüyorsanız yol vereceksiniz düşünmüyorsanız aynen devam edeceksiniz.bunu diyen çoğu erkek evliliği ‘seninle’düşünmüyorum demek istiyor aslında.ben olsam yol verirdim onun vazgeçme ihtimaliyle neden uğraşayım vakit kaybedeyim.

Erkek arkadaşın, seninle herşeyi yaşayıp, sorumluluk almak istemiyor. Bikinca da , kısa sürede başkasıyla evlenecek. Hem ayrıl cin göz recaiden. Seven erkek ne yapar ne eder evlenir, seni kullanıyor.

Eger siz de evliligi ayni oranda sacma buluyorsaniz devam edin.
Ama ben evlenmeyi dusunuyorum diyorsaniz bu vakit kaybidir. Kacarak uzaklasin.

evlenmek istemeyen birini bir şekilde sırf sizi kaybetmek istemediği için evliliğe ikna etseniz bile bir süre sonra en küçük inişte senin yüzünden evlendik lafını duyacaksınız. bunu kendinize yakıştırmayın.

Erkek arkadaşınızın evlilik fobisi var ve siz ne yazık ki siz onun bu fobisini yenmeye yardımcı olacak kadın değilsiniz.Kusura bakmayın ağır konuşmuş olabilirim ama aynı fobi bende de var ve o yüzden vakit kaybetmemeniz için böyle yazdım.

Erkek arkadaşın, seninle herşeyi yaşayıp, sorumluluk almak istemiyor. Bikinca da , kısa sürede başkasıyla evlenecek. Hem ayrıl cin göz recaiden. Seven erkek ne yapar ne eder evlenir, seni kullanıyor.

böyle bir şey yok saçma genellemelerle insanları yanlış yönlendirmeyin.
burada bu kadar karısına işkence çektirmiş koca varken erkeklerin sevdiği için evlendiği zannından kurtulun.
kimden öğrenmişsiniz bu seven erkek illa evlenir türü şeyleri bilmiyorum ama öyle bişey yok.

konuya gelince evlilik düşünmeyen insanlar var.
biri de benim. evliliğe karşıyım evet.
daha doğrusu bizdeki haline karşıyım başka bir ülkede düşünebilirim ama kadının hizmetçi gibi görüldüğü bir coğrafyada evlenmek bana mantıklı gelmiyor.
elin herifinin b.klu donlarını yıkamaktan daha önemli işlerim var.

sevgilin de böyle birisi olabilir, dümen de yapıyor olabilir.
sen tanıdığın kadarıyla ya devam et ya yollarını ayır.

Onu görmemelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…