Erkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım
Sorumluluk almaya totom elvermiyor diyemiyor.Erkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım
yurtdisinda yasiyorum ve burada cok yaygn evlenmeyip birlikte yasamak,
bir is arkadasim var, cocugu var mesela, yillardir da ayni sevgilisi ile, ama evlenmiyor, evliligi dini bir muessese olarak gordugu icin evlenmedigini soylemisti hala bir sefer, cok anlamadim acikcasi.
ama Turkiyede evlilik sacma ya diyen erkek bence bencildir. Bunu kadin soyluyorsa okey, hic sorun degil. Ama erkek soyleyince ben bir gicik oluyorum. Cunku kadin her turlu kotu etkileniyor bu tarz bir iliskiden, geri evlenip bosanmaktan da yine kadin kotuu etkileniyor ya, gene sanki evlenmemek daha iyi gibi, bilemedim.
[/QUOT
açıkcası yurtdışındaki beraber yaşama olayı bana daha mantıklı geliyor. Tabi genellememek lazım ama aynı evin içinde bir ay bile yaşasan davranışlarını çözebiliyorsun karşıdaki insanın. Bizim ülkemizde çoğu evlilik bu yüzden bitiyor sevgili olaylarında çok iyi ama aynı evin içine girince anlaşamıyorlar yani bilemiyorum . Bir süre aynı evde yaşayıp gözlemleyip evliliğe karar vermek daha akla yatkın gibi.
Seni yine banlayacaklar kız sen sus.Elin gavur memleketine gitsin ozaman evlilik saçmaymış
Vazgeç bence ondan hiç bir tırşik olmaz
Birazdan ban yicekmişim gibi hissettimSeni yine banlayacaklar kız sen sus.
Sık gorusmeyin mesela sizi ozlemesi kıskanması için ona fırsat taniyin. Hayatında varken bi anda hayatından cikabileceginizi ona ihtiyaciniz olmadığını sadece sevdiğiniz için birlikte olduğunu anlayacağı şekilde davranin.
Kesinlikle haklisinizEvlenme zaten. Evlilik erkeğe zor değil ki kadına zor.
İstisnaları dışarıda bırakarak; ev işi, yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk bıdı bıdı hep kadında. Erkek ne yapıyor? En iyisi bile bir süre sonra bildiğin püre kıvamına gelip salıyor. İlgisizlik başlıyor, eşin ailesi sıkıntı çıkarıyor. Say Allah say.
Valla evlenme, adam iyilik yapıyor aslında farkında değilsin.
Bende bu yüzden evlenmek istiyorum onun dışında başka bir amacım yok onunla bir süre birlikte de yaşadık şuan iş nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz bu konuyu gündeme getiren de ben değilim annesi ona baskı yaptıkça o da bana yapıyorYaşı kaç
Yaşım 40
Evliyim ve bence de saçma
Genç erkekler evliliği düğün olarak algılıyor saçma diyor ne fark eder ha evliyiz ha değiliz keyfimize bakalım diyor
Bence doğru eşimle birlikte yaşadık bir süre bir süredir de evliyiz ben bir fark göremiyorum
Neden evlendin dersen çocuğumuz olursa psikolojik baskı mahalle baskısı altında kalmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?