- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şuna inanmıyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum değil seninle evlenmeyi düşünmüyorumdur o. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Evlilik olmadan devam edebileceksiniz sorun yok. Ama evlilik düşünüyorsanız onunla devam edemezsiniz. Her evlilik lafı geçtiğinde ben sana evliliğe karşıyım demiştim, sende bunu kabul ettin diyecekErkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım
Evlenme zaten. Evlilik erkeğe zor değil ki kadına zor.
İstisnaları dışarıda bırakarak; ev işi, yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk bıdı bıdı hep kadında. Erkek ne yapıyor? En iyisi bile bir süre sonra bildiğin püre kıvamına gelip salıyor. İlgisizlik başlıyor, eşin ailesi sıkıntı çıkarıyor. Say Allah say.
Valla evlenme, adam iyilik yapıyor aslında farkında değilsin.
yaşlar kaç?Erkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım
Herşeye okey de.Ne güzel ileri görüslü Adam. Ben ilk esimle evliyim ama bana kalsaydi hic evlenmek istemedim. Burdaki kadinlarin problemlerimi okudukca, benim tüylerim dikiliyor. Ne bi im geri kafali yobaz adamlar var, kadinlarina karsi kötü davranan, canin yakan, ne siddetler.
Ben her zaman icin ileri görüslü, medeyinetli, kültürlü ve görgülü insanlar tercih ederim. Cumartesi günü Burda, karsimizda oturan evde, bir türk adami, karisini ve kizini niye ona sormadan camasir kurutmaya, asagiya inmisler diye döverken pacavrasini cikarmis, daha neler neler, ne iskenceler kadinlara karsi. Hep bunlari yapanlar yobaz ve medeniyetsiz zibidiler. Karilarini satin alin is bir mal gibi görüyorlar. Adamdan izin olmadan, hic bir yere gidemiyor o zavalli kadinlar. Köpekler bu türlü kadinlardan daha özgür ve mutlu yasiyorlar. Gecen gün Burda okudum, kadinin disi kirilmis, canin acidigi Halde, Adam karisa Doktora gitmege izin vermiyor.
ben 23 o 29yaşlar kaç?