- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Buna rağmen kadınlar neden evlenmek için bu kadar ısrar ediyor hiç anlamıyorumErkekler, evlenipte onlara hanımlık, çocuklarına annelik yapacak, kadın buluyorlarsa, bence şükür etmeliler. Bazı arkadaşların belirttiği gibi bir çok açıdan evlilik, kadına daha çok sorumluluk yüklüyor. Herşey karşılıklı gibi görünsede, bu inkar edilemez bir durum bence.
Sana ban yolları gözüktüBirazdan ban yicekmişim gibi hissettim
.Bu sizin düşünceniz. Oda benim düşüncem.
Kaç gün acabbaa yada kaç yıll Af çıkarsa belki gelirim haSana ban yolları gözüktü
Geyik yapmayalım, ayrıca konuda evliliği destekleyenler kadar evliliğe karşı olanlarda olacaktır, xxx memleketlere gitsin vb şeyler yazmayalım.Sana ban yolları gözüktü
Seni bekliyo olucağımHerkes kendi fikrini beyan etmiş bende hür irademle fikrimi yazdım üzerinede not düşüp herkes katılsın demedim benim üzerimden söylemediğim birşeyi neden böyle yapıyorsun diye algı yaratmaya çalışıp manipüle etmeye de gerek yok
Kaç gün acabbaa yada kaç yıll Af çıkarsa belki gelirim ha
Bende düğün gibi prosedürlere karşıyım çok doğru bir evliliğiniz var hayran kaldım olması gereken bu bencede daha yaşım genç ilerleyen dönemde çocuk istiyorum ki sevgiliyken çocuk sahibi olsak bunu toplumun kabul edeceğini düşünmediğim için evlenmek istiyorumBenim eşim de evlilik kurumuna karşı, ve ben de karşıyım. Ama biz bu toplumda birlikte yaşayabilmek için o imzayı attık. Karşı olduğu kısmı nedir? Zor gelen ne? O çocuk istemiyor ama siz istiyorsanız o zaman sorun olur, ayrılın. Sadakat kısmı zor geliyorsa o zaman siz üzülürsünüz ayrılın. Ama eşim ve benim gibi eğer klasik karı koca evlilik rolleri ise ona ters gelen onları yaşamak zorunda değilsiniz. Tabi sizi üzmeyecekse, örneğin ben ve eşim, düğün, kına gecesi, nişan vb hiçbir şey yapmadık. Ailemizin yanında evde sade bir nikah kıydık. yok bohçaydı yok kız tarafıydı erkek tarafıydı olmadı. Sonra biz sadece kv ve kp geldiğinde evli gibi davranıyoruz. Onun dışında elbette birbirimize bağlıyız ama o arkadaşları ile istediği zaman çıkar, ben çıkarım. İstediği saatte uyur, istediğini yer bana yemek yapmadın mı? demez, kendi istediğini pişirir ben de kendi istediğimi (damak zevkimiz aynı değil) O isterse bulaşık tabağını oturduğu kanepenin altına koyar. Çorabını isterse bekarlık günlerindeki gibi çıkartıp salonun ortasına atar, ben de canım istemezse toplamam "ne bu evin hali?" demez, ben de demem. Misafir gelecekse toplarız ikimiz ayıp olmasın diye. Yani ne o beni sıkar ne ben onu. Çocuk da düşünmüyoruz. Arada bir birbirimize randevu veririz çıkarız beraber, aşkımızı yaşarız. Yani "evli gibi" değiliz sevgili gibiyiz. Ama birbirimizin hayat arkadaşıyız eşiyiz yine de ve aynı evde oturabilmek için o imzayı attık. Aksini bu toplum kaldırmaz gerçekçi olalım. Bir de yasal boyutu var kısmın. Biz bekarken benim bir ameliyat olmam gerekti eşim yanımda refakatçı kaldı o zaman dedi eşim biri bana "kimsin?" diye sorsa ne yanıt vereceğim? Şimdi kimse bize bir şey soramaz "evliyiz" çünkü.
Benim yorumum nahoş olmuş olabilir fakat algı yaratılması da hoş değildiGeyik yapmayalım, ayrıca konuda evliliği destekleyenler kadar evliliğe karşı olanlarda olacaktır, xxx memleketlere gitsin vb şeyler yazmayalım.
Konu sahibesi,
erkek arkadaşınız en azından dürüst biri, evleniriz, ileride seninle evlenmeyi istiyorum gibi oyalama taktikleri yerine ağzını eğip bükmeden evlenmeyi düşünmediğini söylemiş.
Bu ilişkiye sonu evliliğe gitmeyeceğini bilerek devam edip etmemek size kalmış.
ileri görüşlü olunca böyle oluyor işte. evlilik düşünmüyorlar. siz biraz daha geri olanından bakın.Erkek arkadaşım dünyanın en anlayışlı ileri görüşlü insanlarından biri düşüncelerime saygı duyor ve her koşulda yanımda olcağını söylüyor fakat evlenmeyi düşünmüyor bunu her konuştuğumuzda benimle ilgili olmadığını evliliği saçma bulduğunu zor olduğunu söyleyip konuşuyor ayrılmayı düşündüm ama onu her gördüğümde bu fikirden vazgeçiyorum sizce napmalıyım
İlerleyen zamanlarda o da çocuk istiyorsa evet evlenmeniz lazım. Çocuk evlilikten çok daha büyük bir sorumluluk. Hadi evliliği bizimki gibi yaşıyabiliyorsunuz da çocuk olunca çocuk herşeyin önüne geçiyor.Bende düğün gibi prosedürlere karşıyım çok doğru bir evliliğiniz var hayran kaldım olması gereken bu bencede daha yaşım genç ilerleyen dönemde çocuk istiyorum ki sevgiliyken çocuk sahibi olsak bunu toplumun kabul edeceğini düşünmediğim için evlenmek istiyorum
İroni olduğu anlaşılmıyor ablacım böyle bayağı dümdüz bir yorum:)) neyse burası her ne kadar bizim ülkemiz sınırlarında kurulmuş olsa da global bir site, aramızda yabancı uyruklu üyeler var, bu sebeple yorum yaparken alınabileceklerini dikkate almalıyız.Benim yorumum nahoş olmuş olabilir fakat algı yaratılması da hoş değildiMune abla
Ama yorumumu ironi birşekilde yazmıştım
Haklısın Abla. Hoş gözükmeyen bi yorum yazdım farkındayım sadece o algı kısmında içerlendim onun dışında yazmamam gerekti..İroni olduğu anlaşılmıyor ablacım böyle bayağı dümdüz bir yorum:)) neyse burası her ne kadar bizim ülkemiz sınırlarında kurulmuş olsa da global bir site, aramızda yabancı uyruklu üyeler var, bu sebeple yorum yaparken alınabileceklerini dikkate almalıyız
İroni olduğu anlaşılmıyor ablacım böyle bayağı dümdüz bir yorum:)) neyse burası her ne kadar bizim ülkemiz sınırlarında kurulmuş olsa da global bir site, aramızda yabancı uyruklu üyeler var, bu sebeple yorum yaparken alınabileceklerini dikkate almalıyız.
Haklısın Abla. Hoş gözükmeyen bi yorum yazdım farkındayım sadece o algı kısmında içerlendim onun dışında yazmamam gerekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?