Erkek arkadasim evliymis 😔

Elfidaa112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
10
-8
16
31
Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradi sabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim

nekadar suredir sevgiliydiniz

Vay şerefsiz var nasılda kandırmış öyle..

Şimdi birincisi Nikahı var mı yok mu? (Serefsiz oldugu gerçeğini değiştirmez. Lakin resmi nikahı yoksa evli değildir bu adam bekardır. Sevgilisi vardır çocukları sevgilisi ile Yapmış oldugu çocuklardır.

Ne olursa olsun serefsiz. İki tarafı da aldatmış.

Tabiki gorustuk asik olmustm oda bana asik oldugunu soyluyordu
Hiç yüz yüze geldiniz mi? Böyle tuhaf ilişkiler türedi benim aklım almıyor.kimse bir araya gelmeden dünyası başına yıkılacak aşklar yaşanıyor.
Üzülmeyin, ucuz kurtarmışsınız.
i

İnstagramda tanışma, 3 aylık ilişki ve nasıl atlatıcam? Unutursun, unutursun merak etme...

Tesadüfe bak geçen hafta aynısını bi arkadaşım yaşadı ve şu an bitik halde acaba sen o musun şaka maka sarsıcı bi durum sakın arasada geri dönme aman aman uzak olsun böyle şerefsizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…