Erkek arkadasim evliymis 😔

25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim
Küçük yaşta kaçırmıştır kesin. Sonra nikah yapmamak işine gelmiştir . Nasıl olsa her an kapıyı gösterecek bir bahane olsun onun icin ...

Aldatılan bir kadının sizinle bu kadar sakin konuşması, manidar...

Resmi nikahi olmasa da iki çocuk var ortada, yaşanmışlıklar var...

"Kocam arasa da sen konuşma" biraz nasıl geldi biliyor musun? Çocuğu aşıya götürüyorumdur ve " Acısa da sen ağlama" diyorumdur.

Kocam herkesle konusuyor cocuklarim var diye bi yete gidemiyorum benide cok seviyor is yerinde sıkıldıgı icin bunlari yapiyorms kocam arasada seni konusma dedi 2 cocugmuz var dedi

Kadın sayısı kaç acaba

24 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 olmak üzere, biz daha yeni düşünmeyi düşünmeye başladık diyeyim . Bir tanecik sınıf arkadaşım kendisinden 3 yaş büyük bir kızla evlendi, çocuk 23'tü. Başka da bir tane yok bu yaşta evli olan. Ne sülalemde ne arkadaş çevremde ne de dıdının dıdısı uzak tanıdıklarımda. Bir de 2 çocuğu olacak, hiç ihtimal vermezdim ben de o yaşta biriyle tanışsam. Aksine o yaş grubu çoğu erkeğin ciddi ilişkisi dahi yok. Çoğunluğu tek gecelik ilişkiler ya da takılmalık birilerini bulma derdinde. Buradaki sevgili bulamadığını söyleyip yakınan genç kadınların da derdi bu değil mi zaten, ciddi ilişki istemeyen erkekler. Aklımın ucundan geçmezdi benim de konu sahibi gibi. Konunun o kısmı aklımı kurcalamadı benim. Ama kadının arayıp konuşması falan, tuhaf geldi diyeyim.

Bunu dediği ilk kadın değildir de ondan bu kadar sakin konuşmuştur diye düşündüm ben.

Kocam herkesle konusuyor cocuklarim var diye bi yete gidemiyorum benide cok seviyor is yerinde sıkıldıgı icin bunlari yapiyorms kocam arasada seni konusma dedi 2 cocugmuz var dedi
Yazik kadina ya bunlar varya 16 17 yasinda evleniyorlar ask zannedip daha sonra gozleri aciliyor olan kadina oluyor 16 sinda kacarak evlenen butun kizlar yas 30 görmeden aldatiliyor bir tanesi 17 yasinda kactigi kocasina cigerini vermisti herif iyilesince baska kadini hamile bıraktı..serefsiz..lutfen cok asiktim nasil unutucam bla bla gecin bunlari nikahli nikahsiz farketmez ortada iki cocuk var ne olursa olsun bu herif sizide aldatmis senle bulusup karısına gitms uzak dur bu yalancidan aklin varsa

Onunla mı geldin dünyaya niye unutamayasın ki.şeref.izin tekiymiş zaten.karısı da demiş bu gün sen yarın başkası.

ya artık sanırım herkeste bı rahatlık enine boyuna uzamalar( baska bısey yazmak ısterdım ) ...bılemedıyyydım evlı cıktı eee cok sevıyooomevlı oldugunu bıle bıle sevgılı oldum ayrılmam cok sevıyommmm.. bızım ahlakı degerler aldııı basını gıdıyo o kadar konu var ki burda. sevgilim evli vicdan yapıyorum falan timsah gozyasları..
Erkek arkadasimin karısı beni aradi? da yazdıgına gore de evlenelım dıyormus sana.. nıyetın yokmus.. bı de olsa.. allah dusmanımın basına vermesın ne dıyım... kıbar konusmaya gayret ettım :)

3 ayda, şehirler arası hem de, ne kadar çok seviyodun onu allah aşkına?

Yapilacak sey belli.Gorusme..Cokta uzulme.Boyle bir insan icin neyine uzuleceksin? Gercekten uzulmek icin disarda bir suru insan var...

resmı nıkahımız yokkı dedıgı kadının elınden aksam yemegını yıyıp sonra gobegını kasıya kasıya o kadının koynuna gırecek
yapılması gereken bellı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…