- 21 Aralık 2014
- 9.025
- 27.649
- 798
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Azıcık kafası çalışan adam 28-30 sınırından önce evlenmez zatenSizin çevreniz genel değil işte. Gördüğünüzü söylüyorsunuz. Şu an erkelerde erken evlilik sık görülen bir durum değil. Bu yüzden adamın yaşına bakıp 25 yaşındaki bir adamın 2 çocuklu olduğunu anlamaması normal
Geçen Umay diye bir arkadaş da vardı onunki de 25 yaşında çocuklu bir polisti sanırım. Artık 25 ler aktif galiba25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim
Adam olmadan koca ve baba olmaya çalışınca böyle ayarları bozuluyor. Gerçi erkelerin ayarları her şeye bozuluyor ya neyseAzıcık kafası çalışan adam 28-30 sınırından önce evlenmez zaten
Kim söyledi bunu?Yok gercekten resmi nikah yokmus bu beni ilgilendirmezki ben onu bekar diye biliyordum beni kandirdi
3 ay boynca anlamadın mı akşamları falan mesajlaştınız mı yani, illaki dikkatini birşeyler çekmiştir seninde. Karısı da neden seni arıyor ki sanki yüzde yüz sen suçluymuşsun gibi.. Karısı
Karisi tekrardan aradi seni ararsa acma dedi ona sordum o soylediKim söyledi bunu?
Başınız sağolsun.. Hayatınızda lüzumsuz güvenilmez bir adam varmış demek ki.. Olsun öldü gitti işte Allah sabır versin çok da üzülmeyin geçiyor inanın..Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim
He çok seviyo seni belli demedin miKocam herkesle konusuyor cocuklarim var diye bi yete gidemiyorum benide cok seviyor is yerinde sıkıldıgı icin bunlari yapiyorms kocam arasada seni konusma dedi 2 cocugmuz var dedi
Yanı işin bir de o tarafı var.He çok seviyo seni belli demedin miherkesle konuşup bunu nasıl çokk seviyo acaba
E o zaman sizi kandırmamış ki adam bekar işteYok gercekten resmi nikah yokmus bu beni ilgilendirmezki ben onu bekar diye biliyordum beni kandirdi
Sizin çevreniz genel değil işte. Gördüğünüzü söylüyorsunuz. Şu an erkelerde erken evlilik sık görülen bir durum değil. Bu yüzden adamın yaşına bakıp 25 yaşındaki bir adamın 2 çocuklu olduğunu anlamaması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?