Erkek arkadasim evliymis 😔

Azıcık kafası çalışan adam 28-30 sınırından önce evlenmez zaten

Üç ay ne yahu? Bas engeli hayatına bak. Kolay mı diyeceksin de valla çok kolay, insan senelerini geçirdiği insanları siliyor. Asla oluru yok bu işin, ahlanıp vahlanma sakın!

25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim
Geçen Umay diye bir arkadaş da vardı onunki de 25 yaşında çocuklu bir polisti sanırım. Artık 25 ler aktif galiba

Başınız sağolsun.. Hayatınızda lüzumsuz güvenilmez bir adam varmış demek ki.. Olsun öldü gitti işte Allah sabır versin çok da üzülmeyin geçiyor inanın..

Şerefsiz diyip silip atacaksın.
Kurtulduğuna şükür namazı kılacaksın.
Ne aşkmış be kardesim, müge anlı gibi baslicam aşkınıza..
Aman sen de umay gibi hala seviyorum, ikinci kadın olmayı kabul ederim falan diye saçmalama da..
Bi umay vakasını daha kaldıramaz kk

25 yaş bir erkek için hele ki 2 çocuk için çok erken. Şu dönemde küçük yaşta evlenen erkek görmedim

belki yasıda yalan. yalandan kim ölmuş evli oldugunu gizleyen biraz kucuk gösteriyorsa yasınıda 30 yerine 25 diyebilir.

He çok seviyo seni belli demedin mi herkesle konuşup bunu nasıl çokk seviyo acaba
Yanı işin bir de o tarafı var.
Zavallı saf kadın.
Belli ki eğitim seviyesi vs düşük.
Seven adam kalkıp sırf sıkıntıdan başka kadınlarla mı oynaşır?
Bir kadın bunu nasıl kabul edip sineye çeker?
Gerçi dini nikahla yaşıyorsa bunu da kabul eder ya neyse..

Belkide evli değildir sizden ayrılmak için yapmıştır. Gerçi ayrılmak isterse ayrılır zorla tutmamışsınız ki.

Doğru. Erkeklerin 25ten önce evlenmesi çok sık olan birsey değil. Kimisinin cevresinde çok olabilir ama ulkedeki erkeklerin ortalama evlilik yaşina bakacak olursak o yaşlarda evlenmiyor çogu. Ben olsam ben de beklemezdim. Benim cevremde erkenden evlenip cocuk yapan erkek yok pek.

Bekarken gorustugum bir adam nişanlı cikmisti. 25 vardi yaşi herhalde yasini da hatirlayamadim simdi. İnsan beklemiyor normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…