- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Biz bununla 2 yıla evleniriz adan anca olgunlaşır derken Size nişanlılık şokuDoğru. Erkeklerin 25ten önce evlenmesi çok sık olan birsey değil. Kimisinin cevresinde çok olabilir ama ulkedeki erkeklerin ortalama evlilik yaşina bakacak olursak o yaşlarda evlenmiyor çogu. Ben olsam ben de beklemezdim.
Bekarken gorustugum bir adam nişanlı cikmisti.25 vardi yaşi herhalde yasini da hatirlayamadim simdi. İnsan beklemiyor normalde.
Biz bununla 2 yıla evleniriz adan anca olgunlaşır derken Size nişanlılık şoku
Evlendiler mi pekiO kizla yiiiilllardir uzun yillardir sevgililermiş meger. Nişanliliklari filan yeni degilmiş ustelik. Gariban kizcagiz da yillarca olgunlaşsin diye bekliyorsa artik.
Ogrenince sessizce cekilmiştim aradan
Ah yazık ya. Demek gidecek yeri yok, çekiyor bu zamparayı. Hangi birisine telefon açacak bu kadın, hangi birisi senin kadar insaflı çıkacak?Karisi tekrardan aradi seni ararsa acma dedi ona sordum o soyledi
Evlendiler mi peki
Onlar ermiş muradına biz gidelim BDV'yeOrasini hiç bilmiyorum ama kesssin evlenmişlerdir o kız onu birakmamistir. İlk aldattigi kişi ben değilmişim, kiz da bunlari biliyormuş ama adami birakmiyormuş.
Neden evlenmesinler.
İş yerinde Canı mı sıkılıyormus? Konu doğruysa o kadın için ne kadar acı durum ya belliki boşanamıyor bahane arıyor kendine
Onu çok mu seviyormuş ?Kocam herkesle konusuyor cocuklarim var diye bi yete gidemiyorum benide cok seviyor is yerinde sıkıldıgı icin bunlari yapiyorms kocam arasada seni konusma dedi 2 cocugmuz var dedi
Onlar ermiş muradına biz gidelim BDV'ye
Kesin BDV konu açmıştır eşim sürekli beni aldatıyor diye
Malesef ki işte internet üzerinde olan ilişkiler genelde öyle oluyor bu da size ders olsun bir daha sosyal medyadan tanışıp birini hayatınıza almayınInstagramdan malesef
Haha ben onu kaçırmışımbu şey sanki beyefendi diyen..
sosyal medyadan tanışan hani öldü mü acaba diyen..
evlidir demiştik de 25 yaşında daha demişti.
Adam evlenmeyi seviyor demek ki.3 ayda evlilik mi konuştunuz inanmıyorum
İnşallah insaflı çıkarAh yazık ya. Demek gidecek yeri yok, çekiyor bu zamparayı. Hangi birisine telefon açacak bu kadın, hangi birisi senin kadar insaflı çıkacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?