- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.503
- 148
- Konu Sahibi Elfidaa112
-
Allah belalarını versin.Geçen gün benımde başıma geldı .Gözlerımın ıcıne baka baka kandırmış benı .Ve bu ınsanı 10 yıldır tanıorum .6 ay once fln beraberdık .Sonra bi şekılde ogrendım.Eşine haber verdim.Uzak dur o pislikten .Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
3 aylik sevgilinin neyine uzuluyorsunuz allah askina3 ay oldu
Bence sevinmelisinEvlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
Belkide bu serefsizler bizim etrafimizdan birileride haberimiz yok. Olaylara bak yaa. Iyi kurtulmussun esine soyleseydin ben bilmiyorum diye. Kadinada yazikEvlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
Evlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
Vayyy. O... Ç.. VayEvlilik konustgmuz adam 25 yasinda oldugu icin evli olma ihtimali aklima gelmedi 2 tanede cocugu varmis bu sabah karisi beni aradisabahtan beri bi lokma yemedim dunya basima yikilmis gibi hisediyorum.. serefsiz beni arayip resmi nikahmiz yok ki diyor o kadar cok seviyordum onu hani nasil atlatacam bu durumu bilmiyorim
Niye ? 28-30 lar yapmiyor mu ?Azıcık kafası çalışan adam 28-30 sınırından önce evlenmez zaten
Mesajın nesini beğenmediniz anlamıyorum. Kadın haklı bi kere. Türkiye’de resmî nikah yoksa evli değilsindir ve karı koca ünvanını alamazsın. Öte yandan bi tek evliler aldatınca aldatma olmaz , sevgililerde aldatır ve aldatılır.Şimdi birincisi Nikahı var mı yok mu? (Serefsiz oldugu gerçeğini değiştirmez. Lakin resmi nikahı yoksa evli değildir bu adam bekardır. Sevgilisi vardır çocukları sevgilisi ile Yapmış oldugu çocuklardır.
Ne olursa olsun serefsiz. İki tarafı da aldatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?