Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

Ay iyice moralim bozuldu şimdi.Çok ciddi düşünüyoruz ama :S

Kesinlikle katılıyorum. İnsanları en iyi anlık tepkilerinden ve şaka adı altındaki böyle cümlelerinden tanırsınız. Bunu yabana atmayın.

kız sen ne cabuk gaza gelıyrsun oyle ya:44:

Topuklu seviyorum,giyiyorumda.Giydiğim zamanda ''hehe bak hala boyuma yetişemedin'' diyor.Gelde boğma çocuğu.

benimki de izin vermiyo tak tak giyme yanımda diyo. izin verse yanında giycem düşün.

ama bu çocuk her sefernde seni aşağılamaya çalışıyo bence. yanlış anlama ama bu benm fikrim

ayrıca kendi çok mu tipsiz ya da çok mu yakışıklı da böyle yapıyor.

Kendi yakışıklı şimdi Allah için,ay iyice kötü oldum ya resmen çocuk beni hor görüyor.

bizim kk gizlarida gaz vermeyi seviyoo tabi

aynen kızlar
gercekten dıkkatlı yorum yapalım yani yönlendirici yorumlar kötü sonuc dogurur sonra ayrılırlar Allah korusun vebal almayalım ya

Kendi yakışıklı şimdi Allah için,ay iyice kötü oldum ya resmen çocuk beni hor görüyor.

Hor görmüyor olabilir. Demiştim ya, kendini vasat olarak görüyorsa sizi aklınca aşağılayarak egolarını tatmin ediyor da olabilir. Ama benim anladığım, size beslediği şey sağlıklı bir sevgi hissi değil.

"Evet benim boyum hep böyle kalicak cunku boy devedede var önemli olan akıl aceba senin aklın hep böylemi kalicak?!!" Deseydin sende. Bu Konuya gelince..
" evet cok haklisin bende olsam seksy bi erkek isterdim ama oda bende yok!" Derdim senin yerinde olsaydım.

Dert etme anında lafı yapistirki aklı basına gelsin!

Ay iyice moralim bozuldu şimdi.Çok ciddi düşünüyoruz ama :S

Bence iyi düşün.

Şimdiden boyunu eleştiriyor, güzelliğine laf çarpıyor şaka yoluyla...

Bu kişilikte bir adamla evlendikten sonra bunların çok daha fazlasına maruz kalabilirsin.

Genç kızlarımızın en büyük hatası.
Evlenmeden önce her şeyin üzeri bir şekilde örtülür,
evlendikten sonra üzeri örtülenler gün yüzüne çıkınca,
adam evlendikten sonra degişti olur.

Hayır aslında adam aynı adam, ama farkına varmak önemli olan...

hey Allahım gece ilerledıkce daha neler cıkaracaksın acaba.
ya hu kendin yasıyorsun bılıyorsun o sekılde dusunsene

Yapıştıramıyorum işte,mal gibi kalıyorum.

Ay ben ne yapayım şimdi allak bullak oldum

ama resimdeki sen isen sende çirkin değilsin.

çok poh pohlamışlar bence bu çocuğu zamanında.

kaç yaşındasınız ne kadardır birliktesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…